Γκέι Μαρακές

Γκέι Μαρακές

Το Μαρακές είναι μια αινιγματική πόλη στο δυτικό Μαρόκο που αποτελεί τεράστιο τουριστικό αξιοθέατο για πολλά χρόνια. Η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη στο Μαρόκο, αλλά υπάρχει μια μικρή, διακριτική σκηνή και ήταν πάντα μια γκέι δημοφιλής χώρα.

Μαρακές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Μαρακές

Το Μαρακές είναι μια όμορφη πόλη στο Μαρόκο, γεμάτη με ένα μείγμα ευρωπαϊκών, μεσανατολικών και αφρικανικών πολιτισμών. Κάθε χρόνο, το Μαρόκο υποδέχεται κατά μέσο όρο 12 εκατομμύρια διαφορετικούς τουρίστες, η πλειοψηφία των οποίων πηγαίνει στο Μαρακές. Παρόλα αυτά, η πόλη έχει μια πολύπλοκη σχέση με ζητήματα LGBTQ+.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη νομική αναγνώριση των σχέσεων μεταξύ ομοφυλοφίλων στη χώρα, το Μαρακές έχει δει μια αυξανόμενη υπόγεια LGBTQ+ σκηνή και ορισμένα ιδρύματα θεωρούνται φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους.

Η διακριτικότητα είναι το κλειδί για τους ομοφυλόφιλους τουρίστες, καθώς οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής μπορούν να οδηγήσουν σε νομικά προβλήματα ή διακρίσεις. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να γνωρίζουν το πολιτιστικό και νομικό πλαίσιο και να είναι προσεκτικοί, καθώς η στάση απέναντι στα άτομα LGBTQ+ μπορεί να διαφέρει μεταξύ των ντόπιων.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει προσπάθειες για την προώθηση της ανεκτικότητας και της ευαισθητοποίησης. Εφόσον οι επισκέπτες LGBTQ+ προσέχουν τα τοπικά έθιμα και τους νόμους, αυτή η ζωντανή πόλη στο Μαρόκο είναι ένα κρυμμένο στολίδι που περιμένει να αποκαλυφθεί.

Μαρακές Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Μαρακές από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μαρακές για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας