Γκέι Πόλη του Μεξικού

Γκέι Πόλη του Μεξικού

Η Πόλη του Μεξικού είναι η πρωτεύουσα του Μεξικού με μια gayborhood που ονομάζεται Zona Rosa, μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες σκηνές γκέι στη Λατινική Αμερική

Πόλη του Μεξικού

About Πόλη του Μεξικού

Η Πόλη του Μεξικού είναι μια ζωντανή μητρόπολη με σχεδόν 9 εκατομμύρια ανθρώπους. Ως πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη του Μεξικού, είναι ένας πολυσύχναστος κόμβος επιχειρήσεων και πολιτισμού, γνωστός για την ανοιχτόμυαλη και προοδευτική κοινότητά του. Αυτό κάνει την Πόλη του Μεξικού φάρο για τα δικαιώματα LGBTQ+ στη χώρα. Επιδεικνύοντας την προνοητική της προσέγγιση, η πόλη νομιμοποίησε τους γάμους ομοφυλοφίλων στα τέλη του 2009, το πρώτο μέρος στο Μεξικό που το έκανε. Και κάθε χρόνο, πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι συγκεντρώνονται για έναν από τους μεγαλύτερους εορτασμούς Pride της Λατινικής Αμερικής.

Η καρδιά της LGBTQ+ σκηνής είναι η γειτονιά Zona Rosa, με τα εμβληματικά ροζ λιθόστρωτα δρομάκια της. Ξενοδοχεία, εστιατόρια και η πιο ζωντανή queer νυχτερινή ζωή στην πρωτεύουσα γεμίζουν τη Zona Rosa, καθιστώντας την Πόλη του Μεξικού ιστορικό και πολιτιστικό θησαυρό, καθώς και καταφύγιο για την LGBTQ+ κοινότητα.

Gay Mexico City - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Πόλη του Μεξικού

Νέα & Χαρακτηριστικά

Πόλη του Μεξικού Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στην Πόλη του Μεξικού από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Πόλη του Μεξικού για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας