Γκέι Πορτογαλία

Γκέι Πορτογαλία

Πορτογαλία - μια χώρα γνωστή για τις υπέροχες παραλίες της, το εξαιρετικό φαγητό κρασιού, τις ιστορικές πόλεις και τον παγκόσμιο ηγέτη για τα δικαιώματα LGBT.

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο

Πορτογαλία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πορτογαλία

Η Πορτογαλία έχει αναδειχθεί ως ένας φιλόξενος και χωρίς αποκλεισμούς προορισμός για ταξιδιώτες LGBTQ+, με το Πόρτο και τη Λισαβόνα να πρωτοστατούν ως μερικές από τις πιο φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους πόλεις.

In Λισαβόνα, οι ιστορικές γειτονιές Bairro Alto και Principe Real είναι ζωντανοί κόμβοι για τη ζωή LGBTQ+. Η ετήσια παρέλαση υπερηφάνειας της Λισαβόνας προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Εν τω μεταξύ, η φιλελεύθερη ατμόσφαιρα μέσα Πόρτο ενσωματώνεται στην πολύχρωμη συνοικία Galleria de Paris, γνωστή για τα γκέι μπαρ και κλαμπ.

Και οι δύο πόλεις και μερικές άλλες σε όλη την Πορτογαλία προσφέρουν μια ποικιλία εκδηλώσεων LGBTQ+, από φεστιβάλ κινηματογράφου μέχρι χορευτικά πάρτι. Με τους ανοιχτόμυαλους ντόπιους που υποδέχονται όλους τους επισκέπτες με μια ζεστή αγκαλιά, η Πορτογαλία είναι ένας ολοένα και πιο δημοφιλής και ποικίλος προορισμός για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Trending ξενοδοχεία σε Πορτογαλία

Νέα & Χαρακτηριστικά