Γκέι Ταϊπέι

Γκέι Ταϊπέι

Από μυστικές ιαματικές πηγές, υπέροχες gay σάουνες και μπαρ, μέχρι πάρτι χορού παγκόσμιας κλάσης – η γκέι σκηνή της Ταϊπέι τα έχει όλα

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Ταϊπέι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ταϊπέι

Ανάμεσα σε πανύψηλους ουρανοξύστες και πολυσύχναστες αγορές, αρχαίοι ναοί και γαλήνια πάρκα προσφέρουν πληροφορίες για μια βαθιά ριζωμένη κουλτούρα. Περιηγηθείτε σε διάφορες γειτονιές, απολαύστε γαστρονομικούς θησαυρούς και βουτήξτε σε μια πλούσια ταπετσαρία εθίμων και γλώσσας. Επισκεφτείτε τις πολυσύχναστες συνοικίες Ximen και Zhongshan της πόλης, όπου σας περιμένουν μια ποικιλία από χώρους φιλικούς προς τους ομοφυλόφιλους. 

Στην καρδιά της Ταϊπέι, οι συνοικίες Ximen και Zhongshan ξεχωρίζουν ως τα ανεπίσημα καταφύγια γκέι της πόλης. Εδώ, μπορείτε να βρείτε μια δελεαστική σειρά από χώρους που καλύπτουν κάθε πτυχή της queer κοινότητας. Από κομψά μπαρ και παλλόμενα κλαμπ μέχρι γαλήνιες και φιλόξενες σάουνες, αυτές οι γειτονιές αγκαλιάζουν ένα πλήρες φάσμα γεύσεων και στυλ.

Έχοντας περάσει δεκαετίες σιγοβράζοντας ως εστία queer κουλτούρας στην Ασία, η Ταϊπέι θεωρείται πλέον ως η πρωτεύουσα της ζωής LGBTQ+ στην ήπειρο. Η Ταϊβάν θεωρείται η πιο φιλική προς τους ομοφυλόφιλους χώρα της Ασίας και η Ταϊπέι είναι, αναπάντεχα, ένας φανταστικός προορισμός ταξιδιών για γκέι. Παρά αυτή την ατμόσφαιρα αποδοχής, οι δημόσιες εκπομπές στοργής είναι ασυνήθιστες μεταξύ ολόκληρου του πληθυσμού. 

Gay Taipei - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Ταϊπέι Εκδηλώσεις

  • img

    Taiwan LGBT Pride 2024

    Λεπτομέρειες

    Παρ, 25 Οκτ

Ταϊπέι Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στην Ταϊπέι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ταϊπέι για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας