Γκέι Μπανγκόκ

Γκέι Μπανγκόκ

Η περίφημη διασκεδαστική και φιλική γκέι σκηνή κάνει την Μπανγκόκ έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ομοφυλόφιλους της Ασίας

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Μπανγκόκ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Μπανγκόκ

Η Μπανγκόκ είναι μεγάλη, φωτεινή και ατελείωτα συναρπαστική, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι συχνά θεωρείται η ανεπίσημη ομοφυλοφιλική πρωτεύουσα της Ασίας. Με μια συναρπαστική και μακρόχρονη ιστορία και τεράστιους ετήσιους αριθμούς επισκεπτών, η Μπανγκόκ είναι ένα χωνευτήρι πολιτισμών και χαρακτήρων. Από πολυώροφες γκέι σάουνες μέχρι παρθένους βουδιστικούς ναούς, υπάρχει ένας κόσμος ανακάλυψης που πρέπει να απολαύσετε στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης. 

Οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες συρρέουν στην Μπανγκόκ εδώ και πολλά χρόνια, αναγνωρίζοντας το premium που δίνεται στην ευχαρίστηση και την τεράστια ποικιλία σε ξενοδοχεία και ξενώνες. Αν και η Ταϊλάνδη είναι μια σε μεγάλο βαθμό συντηρητική χώρα, Η Μπανγκόκ είναι μια φιλελεύθερη όαση, όπου τα μέλη της LGBTQ+ κοινότητας μπορούν να περιμένουν να αισθάνονται ασφαλή και αγκαλιασμένα.

Η Μπανγκόκ είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό πόλη και μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ χωρίς να ξοδέψετε ένα τεράστιο ποσό. Τούτου λεχθέντος, είναι επίσης διάσπαρτο με πολυτελείς ιδιοκτησίες που υπόσχονται να ευχαριστήσουν ακόμη και τον πιο υψηλού επιπέδου ταξιδιώτη. Η Μπανγκόκ σπάνια κοιμάται, επομένως θα θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για νυχτερινή εξερεύνηση - η πόλη φιλοξενεί μερικούς από τους καλύτερους πάγκους street food στον κόσμο.

Gay Bangkok - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Μπανγκόκ Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στην Μπανγκόκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπανγκόκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας