Γκέι Αρούμπα

Γκέι Αρούμπα

Η Αρούμπα είναι ένα μικρό νησί της Ολλανδικής Καραϊβικής στα ανοικτά των ακτών της Βενεζουέλας. Ο ζεστός καιρός και τα εκπληκτικά τοπία κάνουν την Αρούμπα μια σημαντική κλήρωση για τους τουρίστες.

Τι υπάρχει σήμερα

Αρούμπα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Αρούμπα

Η Αρούμπα, που συχνά αναφέρεται ως "One Happy Island", είναι γνωστή για τις εκπληκτικές παραλίες με τη λευκή άμμο, τα καταγάλανα νερά και τη φιλική και ανοιχτή ατμόσφαιρά της, καθιστώντας την έναν αγαπημένο προορισμό για τους ταξιδιώτες LGBTQ+. Αυτό το ζωντανό νησί προσφέρει μια ήρεμη απόδραση με το θερμό καλωσόρισμα που χαρακτηρίζει τη φιλοξενία της Καραϊβικής.

Αν και η Αρούμπα δεν έχει μια ξεχωριστή γκέι γειτονιά, φημίζεται για την περιεκτική και φιλόξενη στάση της προς όλους τους επισκέπτες. Η δέσμευση του νησιού για την ενσωμάτωση LGBTQ+ μπορεί να φανεί κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων όπως το ετήσιο Aruba Pride, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες από παρελάσεις έως πάρτι, ενισχύοντας την αίσθηση της κοινότητας και του εορτασμού.

Η νυχτερινή ζωή στην Αρούμπα, αν και δεν είναι αποκλειστικά γκέι, είναι πολύ φιλική προς τους LGBTQ+, με πολλά μπαρ, κλαμπ και χώρους που φιλοξενούν θεματικές βραδιές και εκδηλώσεις που απευθύνονται ή καλωσορίζουν την LGBTQ+ κοινότητα. Τα θέρετρα και τα ξενοδοχεία του νησιού είναι γνωστά για την αποδοχή και την υποστήριξή τους στους LGBTQ+ επισκέπτες, εξασφαλίζοντας μια άνετη και ευχάριστη διαμονή σε όλους.

Trending ξενοδοχεία σε Αρούμπα

Νέα & Χαρακτηριστικά

Αρούμπα Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στην Αρούμπα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Αρούμπα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας