Γκέι Κουρακάο

Γκέι Κουρακάο

Ανακαλύψτε LGBTQ+ φιλόξενα θέρετρα και ζωντανή κουλτούρα κάτω από τους ηλιόλουστους ουρανούς

Τι συμβαίνει αύριο

Κουρασάο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κουρασάο

Το Κουρασάο, ένα στολίδι στην Καραϊβική, φημίζεται όχι μόνο για τις εκπληκτικές παραλίες και τους ζωντανούς κοραλλιογενείς υφάλους, αλλά και για τη φιλόξενη και περιεκτική του ατμόσφαιρα προς τους ταξιδιώτες LGBTQ+. Γνωστό για την πλούσια πολιτιστική του κληρονομιά και την πολύχρωμη αρχιτεκτονική του, το Κουρασάο ενσαρκώνει ένα πνεύμα ποικιλομορφίας και ανοιχτότητας.

Το νησί είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο για την προοδευτική του στάση απέναντι στα δικαιώματα LGBTQ+, καθιστώντας το δημοφιλή προορισμό για τους γκέι ταξιδιώτες που αναζητούν χαλάρωση και έντονη νυχτερινή ζωή. Το Κουρασάο φιλοξενεί ετησίως διάφορες εκδηλώσεις LGBTQ+, συμπεριλαμβανομένων εορτασμών Pride, οι οποίες υπογραμμίζουν τη δέσμευση του νησιού για ένταξη.

Με μια ποικιλία από θέρετρα, μπαρ και παραλίες φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους, το Κουρασάο προσφέρει ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον για όλους τους επισκέπτες. Η πρωτεύουσα Willemstad, με τα γοητευτικά παστέλ χρώματα και τις ιστορικές συνοικίες, προσφέρει ένα γραφικό σκηνικό σε μια ζωντανή και ποικιλόμορφη γκέι σκηνή.

Trending ξενοδοχεία σε Κουρασάο

Κουρασάο Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Κουρασάο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κουρασάο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας