Γκέι Πράγα

Γκέι Πράγα

Πράγα - μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης, με εκπληκτική αρχιτεκτονική, ένα μαγευτικό κάστρο και έντονη γκέι νυχτερινή ζωή

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Πράγα

About Πράγα

Με την παραμυθένια αρχιτεκτονική και την εκλεκτική νυχτερινή ζωή, δεν είναι περίεργο που η Πράγα προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Καθημερινά, περιπλανηθείτε σε λιθόστρωτα δρομάκια ενώ εντοπίζετε ιστορικές τοποθεσίες όπως το αστρονομικό ρολόι και η Γέφυρα του Καρόλου. Τη νύχτα, ακολουθήστε τον ποταμό Μολδάβα στην ανοιχτή και ζωντανή γκέι συνοικία της Πράγας, το Vinohrady.

Γνωστό ως καταφύγιο για την κοινότητα LGBTQ, τα πολυσύχναστα γκέι μπαρ και κλαμπ τροφοδοτούν τη διασκέδαση από τα ρετρό στέκια μέχρι τις γεμάτες χορό πίστες. Κατά τη διάρκεια του ετήσιου Pride, τα χρώματα των σημαιών του ουράνιου τόξου φωτίζουν την πόλη καθώς ντόπιοι και τουρίστες γιορτάζουν μαζί την αγάπη και την ισότητα. Καλωσορίζοντας queer ταξιδιώτες όλο το χρόνο, η Πράγα παντρεύει την πλούσια ιστορία με την κουλτούρα του ηλεκτρικού underground club για μια αξέχαστη απόδραση. 

Gay Prague - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Πράγα Εκδηλώσεις

  • img

    Prague Gay Pride 2024

    Λεπτομέρειες

    Δευτ. 5 Αυγούστου

Πράγα Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στην Πράγα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Πράγα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας