Γκέι Μπράιτον

Γκέι Μπράιτον

Εξερευνήστε τον πιο δημοφιλή παραθαλάσσιο γκέι προορισμό του Ηνωμένου Βασιλείου. Βρείτε τα καλύτερα γκέι μπαρ, νυχτερινά κέντρα, σάουνες και ξενοδοχεία στο Μπράιτον.

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Μπράιτον

Σχετικά Μπράιτον

Το Μπράιτον είναι ίσως μια από τις πιο δημοφιλείς παραθαλάσσιες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου και σίγουρα ένας προορισμός και κόμβος για την LGBT κοινότητα. Ο μεγάλος ΛΟΑΤ πληθυσμός του σημαίνει ότι συχνά αποκαλείται η «ανεπίσημη ομοφυλοφιλική πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου» και ένα από τα πιο ευτυχισμένα μέρη για να ζεις στο Ηνωμένο Βασίλειο - ποιος ξέρει αν αυτά τα δύο συνδέονται!;

Το Brighton Pride είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ υπερηφάνειας της χώρας με πρώην headliners όπως η Britney Spears και η Kylie Minogue και μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά LGBT μπαρ και χώροι στην πόλη.

Μόλις μία ώρα με το τρένο από το Λονδίνο, το Μπράιτον είναι ο τέλειος προορισμός για μια ημερήσια εκδρομή από την πρωτεύουσα. Μην παραλείψετε να δείτε τα γραφικά καταστήματα στο The Lanes καθώς και την εμβληματική προβλήτα του Μπράιτον.

Gay Brighton - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Μπράιτον

Νέα & Χαρακτηριστικά

Μπράιτον Εκδηλώσεις

  • img

    Chichester Pride

    Λεπτομέρειες

    Σάββατο, 25 Μαΐου

  • img

    Brighton Bear Weekend 2024

    Λεπτομέρειες

    Πέμ. 11 Ιουλίου

  • img

    Brighton Trans Pride 2024

    Λεπτομέρειες

    Σάββατο, 13 Ιουλίου

  • img

    Brighton Pride 2024: lineup, tickets & parade

    Λεπτομέρειες

    Παρ, 2 Αυγούστου

Μπράιτον Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Μπράιτον από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπράιτον για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας