Ντουμπάι

Μπαρ με φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους του Ντουμπάι

Παρόλο που το Ντουμπάι δεν έχει αποκλειστικά γκέι μπαρ, υπάρχουν μερικά νυχτερινά σημεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους που αξίζει να επισκεφτείτε

Το Ντουμπάι δεν έχει γκέι μπαρ, όπως ίσως έχετε υποθέσει. Ωστόσο, έχει μια underground gay σκηνή που επικεντρώνεται στα ιδιωτικά πάρτι. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλά μπαρ φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους. Απλά να έχετε υπόψη σας ότι οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής δεν συνιστώνται στο Ντουμπάι, τόσο για γκέι όσο και για στρέιτ ζευγάρια.

Μπαρ με φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους του Ντουμπάι

Level 43 Sky Lounge
Εικονίδιο τοποθεσίας

Επίπεδο 43, Four Points by Sheraton - Sheikh Zayed Rd, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Εμφάνιση στο χάρτη
2.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 10 ψηφοφορίες

Αν και δεν είναι γκέι μπαρ - δεν υπάρχουν, είναι το Ντουμπάι - το Level 43 Sky Lounge είναι μια πολύ δυτικοποιημένη εμπειρία ποτού. Βρίσκεται στο Four Points by Sheraton Sheikh Zayed Road και θα σας υποδεχτεί με πανοραμική θέα στο Ντουμπάι. Η λίστα των κοκτέιλ είναι εξαιρετική. Οι περισσότεροι από τους πότες και το προσωπικό είναι διεθνείς.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ

Τελευταία ενημέρωση στις: 28-Ιαν-2024

Bar 44
Εικονίδιο τοποθεσίας

Grosvenor House Dubai, οδός Al Emreef, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Εμφάνιση στο χάρτη
3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 6 ψηφοφορίες

Το Bar 44 βρίσκεται στον 44ο όροφο του Grosvenor Hotel και είναι πολύ κομψό. Είναι το είδος του χώρου όπου κάνεις λίγη προσπάθεια. Κάποιοι πολύ καλοντυμένοι άνθρωποι του Instagram θα πίνουν εδώ. Το Bar 44 έχει θέα 360 μοιρών στον Περσικό Κόλπο, στον ορίζοντα του Ντουμπάι και στο The Palm Jumeirah. Βρίσκεται σε μια ασυναγώνιστη τοποθεσία και είναι φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ

Τελευταία ενημέρωση στις: 11-Mar-2024

Latest Ντουμπάι Προσφορές ξενοδοχείων

Καταπληκτικές προσφορές, καταπληκτικά ξενοδοχεία

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.