Γκέι Γαλλική Πολυνησία

Γκέι Γαλλική Πολυνησία

Η Γαλλική Πολυνησία είναι φιλική προς τους ομοφυλόφιλους και αποτελείται από πάνω από εκατό διασπαρμένα νησιά που εκτείνονται στον Νότιο Ειρηνικό. Μπορείτε επίσης να γιορτάσετε το δικό σας γκέι γάμος στην Μπόρα Μπόρα, ένας από τους πιο εμβληματικούς προορισμούς του νησιού στον κόσμο.

Σχετικά με τη Γαλλική Πολυνησία

Σεϋχέλλες

Gay French Polynesia - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γαλλική Πολυνησία είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Είναι επίσης πολύ φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους, σε αντίθεση με πολλά άλλα παραδείγματα νησιωτικών νησιών. Ο γάμος του ιδίου φύλου είναι νόμιμος εδώ και είναι σίγουρα ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη που θα επισκεφθείτε ποτέ. Έχουμε ετοιμάσει ένα Οδηγός Gay French Polynesia που σας δίνει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, αλλά θα σας προτείνουμε επίσης να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας με την αδελφή μας εταιρεία OutOfOffice.com που ειδικεύονται στο ταξίδι σε αυτό το μέρος του κόσμου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους + 44 (0) 20 7157 1570 ή από τις ΗΠΑ στις 1-888-489-8383 ή ρωτήστε απευθείας μαζί τους στο δικό τους Γκέι Γαλλική Πολυνησία σελίδα. Δείτε παρακάτω το εύχρηστο ενημερωτικό βίντεο σχετικά με τη Γαλλική Πολυνησία.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Γαλλική Πολυνησία

Ομαδικά ταξίδια για ομοφυλόφιλους

Περιηγήσεις Γαλλικής Πολυνησίας

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Γαλλική Πολυνησία από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας