Γκέι Κολωνία

Γκέι Κολωνία

Η ιστορική πόλη στο Ρήνο. Η Κολωνία είναι γνωστή για τον παγκοσμίου φήμης καθεδρικό ναό, την μπύρα kölsch και τη μεγάλη γκέι σκηνή της

Τι υπάρχει σήμερα

Τι συμβαίνει αύριο

Κολόνια

Σχετικά Κολόνια

Η Κολωνία, μια ιστορική πόλη στο Ρήνο, φημίζεται για τη ζωντανή γκέι σκηνή της, που επικεντρώνεται σε πολλά μπαρ, κλαμπ και εκδηλώσεις. Η πόλη είναι ιδιαίτερα ζωντανή στην περιοχή "Τρίγωνο των Βερμούδων" κοντά στο Rudolfplatz, όπου θα βρείτε μεγάλη συγκέντρωση γκέι χώρων που κυμαίνονται από πολυσύχναστα μπαρ μέχρι οικεία κλαμπ. Επιπλέον, η Κολωνία είναι διάσημη για τις ετήσιες εκδηλώσεις της, όπως το Cologne Pride και το Καρναβάλι της Κολωνίας, που συγκεντρώνουν την τοπική και την επισκέπτρια κοινότητα LGBTQ+ για εορτασμούς διαφορετικότητας και ένταξης.

Ο καθεδρικός ναός της Κολωνίας και διάφορες γκαλερί τέχνης και μουσεία προσθέτουν στην πολιτιστική έλξη της πόλης. Για όσους ενδιαφέρονται για τη νυχτερινή ζωή, η Κολωνία προσφέρει μια πληθώρα επιλογών από τη ρετρό ατμόσφαιρα ορισμένων μπαρ έως τις γεμάτες ενέργεια πίστες χορού των σύγχρονων κλαμπ. Η σάουνα Phoenix είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη για τις μεγάλες εγκαταστάσεις και τις θεματικές εκδηλώσεις της, παρέχοντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για την κοινότητα.

Για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, η Κολωνία προσφέρει ένα μείγμα ιστορικής ίντριγκας και μιας προοδευτικής, ζωντανής γκέι σκηνής, καθιστώντας την ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν πολιτιστικό εμπλουτισμό και έντονη νυχτερινή ζωή.

Gay Κολωνία - Travel Gay Ξεναγός

Νέα & Χαρακτηριστικά

Κολόνια Εκδηλώσεις

  • img

    Cologne Pride CSD 2024

    Λεπτομέρειες

    Σάββατο, 6 Ιουλίου

  • img

    Sexy Pride World Cologne 2024

    Λεπτομέρειες

    Σάββατο, 6 Ιουλίου

  • img

    Wish for a Baby Cologne

    Λεπτομέρειες

    Σάββατο, 19 Οκτωβρίου

Κολόνια Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή εκδρομών στην Κολωνία από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κολόνια για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας