Sydney Gay & Lesbian MARDI GRAS 2021

Sydney Gay & Lesbian MARDI GRAS 2021

Sydney Gay & Lesbian MARDI GRAS 2021

Τοποθεσία

Γήπεδο κρίκετ του Σίδνεϊ Driver Avenue, Moor Park, Σίδνεϊ, Australia

Η 42η ετήσια Sydney Gay & Lesbian Mardi Gras το 2021 θα είναι ένα φεστιβάλ αγάπης, με τη συμμετοχή χιλιάδων LGBTQI ανθρώπων και φίλων από όλο τον κόσμο.

Φέτος, η παρέλαση και το πάρτι θα πραγματοποιηθούν στις 6 Μαρτίου στο Sydney Cricket Ground. Αντί για την παραδοσιακή παρέλαση στην Oxford Street, λόγω του COVID, η φετινή διοργάνωση θα αντλήσει έμπνευση από το παρελθόν της και θα απομακρυνθεί από τα μεγάλα άρματα, εστιάζοντας αντ 'αυτού στην παράξενη φαντασμαγορία των ζωντανών κοστουμιών, κουκλοθέατρου και σκηνικών που την έκαναν ένα τέτοιο φαινόμενο από τα πρώτα της χρόνια. χρόνια.

Περισσότερες λεπτομέρειες εξακολουθούν να περιμένουν να δημοσιευτούν σχετικά με τα σχέδια για το πάρτι του Σίδνεϊ Μάρντι Γκρας μετά την παρέλαση, αλλά αναμένουμε να μετριαστούν ή να ακυρωθούν λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Δυστυχώς, το Fair Day δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος και θα επιστρέψει το 2022. Το Σίδνεϊ κέρδισε επίσης την προσφορά να φιλοξενήσει το WorldPride το 2023, οπότε το καλύτερο δεν έχει έρθει ακόμη.

"Η ασφάλεια και η υγεία των κοινοτήτων μας είναι πάντα το πρωταρχικό μας μέλημα. Η πρόκληση μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλες οι εκδηλώσεις μας θα είναι ασφαλείς για τον COVID-XNUMX. Χρησιμοποιώντας τις οδηγίες Υγείας της ΝΝΟ, εργαζόμαστε τώρα σε μια σειρά από διαφορετικά σενάρια για τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις μας."
Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Sydney Gay & Lesbian MARDI GRAS 2021

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.