Κι Ουέστ

Key West Pride 2024

Key West Pride 2024

5 Ιουνίου 2024 - 9 Ιουνίου 2024

 Τοποθεσία

διάφορους χώρους , Κι Ουέστ, ΗΠΑ

Γιορτάστε το Pride στο τροπικό νησί Key West. Με προσφορές για ποτά, πάρτι στην πισίνα και παραστάσεις καμπαρέ σε κάθε γωνιά, δεν θα σας λείπουν πράγματα να κάνετε!

Το ήθος One Human Family του Key West είναι κάτι περισσότερο από ένα σύνθημα. Αυτό το απομακρυσμένο νησί της Φλόριντα είναι μια από τις πιο αρμονικές και ευημερούσες κοινότητες στην Αμερική. Είναι επίσης μια γκέι Μέκκα. Το Key West Pride 2024 είναι εγγυημένο ότι θα είναι ένα μεγάλο πάρτι. Οι εορταστικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 5-9 Ιουνίου 2024.

Ζήστε τη ζωντανή γιορτή του Key West Gay Pride σε ένα τροπικό νησί που φημίζεται για τη χαλαρή γοητεία και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα. Αυτός ο θρυλικός προορισμός σας προσκαλεί να απολαύσετε τη σαγηνευτική του ατμόσφαιρα, είτε αναζητάτε ένα ζωντανό πάρτι με φίλους, είτε ξεκινάτε μια οικογενειακή απόδραση είτε βυθίζεστε στη μαγεία του τροπικού μας παραδείσου.

Το Key West σας καλεί να ανακαλύψετε ξανά τη γοητεία του και να βεβαιωθείτε από πρώτο χέρι πώς η φιλοσοφία της One Human Family έχει καλλιεργήσει μια πραγματικά εξαιρετική και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητα. Αγκαλιάστε την περηφάνια σας και σε αντάλλαγμα, το Key West Pride θα επιδείξει το ακλόνητο πνεύμα του!

Κάντε έγκαιρα κράτηση στο ξενοδοχείο σας - Κάντε κλικ εδώ για τη λίστα των προτεινόμενων ξενοδοχείων στο Key West.

Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Key West Pride 2024

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.