Υπερηφάνεια στο Λίβερπουλ 2024

Υπερηφάνεια στο Λίβερπουλ 2024

Pride In Liverpool 2024

25 Ιουλίου 2024 - 15 Αυγούστου 2024

 Τοποθεσία

διάφορους χώρους κέντρο της πόλης, Λίβερπουλ, Ηνωμένο Βασίλειο

Το Pride in Liverpool είναι το ετήσιο φεστιβάλ Pride της Περιφέρειας της πόλης του Λίβερπουλ, το οποίο παραδίδεται από το LCR Pride Foundation. Υποδέχεται 50,000 άτομα και περιλαμβάνει την ετήσια Πορεία με Υπερηφάνεια μέσω του Κέντρου της Πόλης του Λίβερπουλ, η οποία κάθε χρόνο σημειώνει τη μεγαλύτερη προσέλευση όλων των εποχών, με 12,000 άτομα να βγαίνουν στους δρόμους. Το Pride in Liverpool είναι μια απίστευτα δημοφιλής εκδήλωση, που περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για να διασκεδάσει τους επισκέπτες από μακριά.

Πορεία περηφάνιας στο Liverpool Gay Pride 2024 - οι ημερομηνίες πρόκειται να επιβεβαιωθούν, αλλά συνήθως πραγματοποιείται στα τέλη Ιουλίου - αρχές Αυγούστου. Ελάτε μαζί μας καθώς διαμαρτυρόμαστε και γιορτάζουμε, ξεκινώντας από το St Georges Plateau. Η εκδήλωση ξεκινά στις 10:30 π.μ., με ομιλίες γύρω στις 11:15 π.μ. και ακολουθεί η πορεία, διάρκειας περίπου 45 λεπτών έως 1 ώρας. Γίνετε μέλος του Liverpool Gay Pride και δείξτε την υποστήριξή σας στην LGBTQ+ κοινότητα.

Εάν σχεδιάζετε να συμμετάσχετε στο Pride στο Λίβερπουλ, ελέγξτε τη λίστα μας προτείνω ξενοδοχεία στο Λίβερπουλ.

Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Υπερηφάνεια στο Λίβερπουλ 2024
a
anthony

30-Ιουλ-2019

αντωνάκης

Ήμασταν στο Λίβερπουλ στις 27 Ιουλίου με τη γυναίκα μου, πήγαμε πραγματικά σε ένα μουσικό φεστιβάλ στο πάρκο Croxteth, αλλά όταν βγήκαμε από το σταθμό Lime Street, είδαμε την παρέλαση και αποφασίσαμε να κάνουμε παρέλαση - το απολαύσαμε πολύ , ηταν καλο.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.