Maspalomas Fetish Pride 2024

Maspalomas Fetish Pride 2024

Maspalomas Fetish Pride 2024

5 Οκτωβρίου 2024 - 15 Οκτωβρίου 2024

Τοποθεσία

Κέντρο Yumbo Πλάγια ντελ Ινγκλές, Γκραν Κανάρια, Ισπανία

Fetish Fantasies in the Canary Islands: Maspalomas Fetish Pride 2024

Απόδραση στον ήλιο, τη θάλασσα και την άμμο του Maspalomas, Gran Canaria για μια αισθησιακή γιορτή της κουλτούρας του φετίχ στο ετήσιο Maspalomas Fetish Pride. Πραγματοποιείται κάθε Οκτώβριο, αυτό το προκλητικό φεστιβάλ υπερηφάνειας σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τις πιο τρελλές φαντασιώσεις σας περιτριγυρισμένοι από ομοϊδεάτες λάτρεις του φετίχ από όλο τον κόσμο.

Κάποτε γνωστή ως Εβδομάδα Φετίχ, η εκδήλωση μετονομάστηκε σε Φετίχ Υπερηφάνεια το 2022 για να είναι πιο περιεκτική. Το Maspalomas φημίζεται για τις παραλίες με τα ρούχα του, την έντονη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων και τα κλαμπ κρουαζιέρας - το τέλειο σκηνικό για αυτήν την παιδική χαρά ενηλίκων δίπλα στη θάλασσα.

Οι εορτασμοί ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου 2024 και διαρκούν 10 ηδονικές μέρες και νύχτες. Τεμπελιάστε στην παραλία την ημέρα και, στη συνέχεια, απελευθερώστε το εσωτερικό σας kinkster μετά το σκοτάδι σε πάρτι φετίχ, μπάτσες στην πισίνα και βραδινές εκδηλώσεις κλαμπ. Σέξι θεματικές βραδιές, θορυβώδεις παραστάσεις και ακατάστατα πάρτι με αφρό καθιστούν αυτό το φεστιβάλ υπερηφάνειας όπως κανένα άλλο.

Το αποκορύφωμα είναι η εκλογή του Mr Fetish Gran Canaria 2024 - ποιος θα στεφθεί φέτος το πιο καυτό φετίχ στο νησί;

Κάντε κράτηση σε θέρετρα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους κοντά στο Yumbo Centre, όπως το Hotel Riu Papayas ή το Vital Suites, για να είστε λίγα βήματα μακριά από όλη τη δράση. Ετοιμαστείτε για ήλιο, θάλασσα, άμμο και αμαρτία στο Maspalomas Fetish Pride 2024!

Ανακαλύψτε τα κλαμπ κρουαζιέρας της Γκραν Κανάρια!

Λευκό λογότυπο TGΚάντε κράτηση ξενοδοχείου για αυτήν την εκδήλωση
Τιμή Maspalomas Fetish Pride 2024

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.