Λονδίνο

Υπερηφάνεια στο Λονδίνο 2024

Pride in London 2024

29 Ιουνίου 2024 - 30 Ιουνίου 2024

Τοποθεσία

πλατεία Τραφάλγκαρ Πλατεία Τραφάλγκαρ, Πλατεία Τραφάλγκαρ, Λονδίνο, Αγγλία WC2N 5DP, Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για υπερηφάνεια στο Λονδίνο 2024!

Το Pride in London 2024 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου, οπότε ξεκινήστε να σχεδιάζετε το ταξίδι σας για να συμμετάσχετε στους εορτασμούς. Η ζωντανή παρέλαση διασχίζει την καρδιά της πόλης, ξεκινώντας από το Oxford Circus και καταλήγοντας στο Whitehall, περνώντας από διάσημα ορόσημα όπως η πλατεία Τραφάλγκαρ.

Δεν χρειάζονται εισιτήρια για τη συμμετοχή!

Το καλύτερο μέρος για το Pride στο Λονδίνο είναι ότι δεν απαιτούνται εισιτήρια ή εγγραφή για να παρευρεθείτε στις εορταστικές εκδηλώσεις. Απλώς εμφανιστείτε και απολαύστε την ηλεκτρική ατμόσφαιρα καθώς οι διαδηλωτές γεμίζουν τους δρόμους κυματίζοντας σημαίες ουράνιου τόξου. Μπορείτε ακόμη και να συμμετάσχετε στην παρέλαση αν θέλετε!

Ακολουθώντας τη Διαδρομή της Λαϊκής Παρέλασης

Η παρέλαση ξεκινά στην κορυφή της Regent Street, περνώντας μέσα από μεγάλες διασταυρώσεις στο Oxford Circus, στο Piccadilly Circus και στην πλατεία Trafalgar στο δρόμο προς το Whitehall. Διαλέξτε ένα καλό σημείο οπουδήποτε κατά μήκος της διαδρομής για να επευφημήσετε τους διαδηλωτές και να απολαύσετε τη χαρούμενη ενέργεια.

Μια εβδομάδα με πάρτι, παραστάσεις και πολλά άλλα

Ενώ η παρέλαση είναι το επίκεντρο, οι εκδηλώσεις Pride πραγματοποιούνται σε όλο το Λονδίνο όλη την εβδομάδα. Μην χάσετε τις συναυλίες στην πλατεία Τραφάλγκαρ, εκδηλώσεις νυχτερινής διασκέδασης σε τοπικά γκέι μπαρ και κλαμπ, καθώς και κοινοτικές συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της κουλτούρας LGBTQ.

Μείνετε στην καρδιά της δράσης

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το London Pride 2024, κλείστε δωμάτιο σε ένα από τα ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους κοντά στη διαδρομή της παρέλασης ή στη γειτονιά Soho. Με άνετα καταλύματα και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις γιορτές, θα είστε έτοιμοι για μια αξέχαστη εμπειρία Pride. Ελέγξτε τη λίστα μας με κορυφαία ξενοδοχεία στο Λονδίνο για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια του Pride στο Λονδίνο 2024.

Τιμή Υπερηφάνεια στο Λονδίνο 2024
M
Mohammad sueb Al

19-Ιαν-2019

MR

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.