Μάλτα Υπερηφάνεια 2022

Μάλτα Υπερηφάνεια 2022

Malta Pride 2022

Τοποθεσία

διάφορους χώρους ΒαλέταΜάλτα

Μεγάλες γιορτές LGBT Pride στην καρδιά της Μεσογείου. Αυτό το ετήσιο φεστιβάλ ομοφυλοφίλων στο νησί της Μάλτας περιλαμβάνει πάρτι στο δρόμο, LGBT floats, παρελάσεις, συναυλίες, εκδηλώσεις και διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Το Malta Pride 2022 March πραγματοποιείται το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στη Βαλέτα. Ένα άλλο επίκεντρο αυτού του εβδομαδιαίου φεστιβάλ είναι το after-Pride χορευτικό πάρτι, με κορυφαίους τοπικούς και διεθνείς DJ και ερμηνευτές.

Το Malta Pride 2022 θα είναι δημοφιλές, γι' αυτό φροντίστε να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο σας εκ των προτέρων. Εάν θέλετε να είστε κοντά σε όλη τη δράση, ρίξτε μια ματιά στο Ξενοδοχείο AX Rosselli στη Βαλέτα. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και διαθέτει κατάστρωμα στον τελευταίο όροφο και εστιατόριο με αστέρι Michelin! Για κάτι πιο boutique και ρομαντικό στη Βαλέτα, ρίξτε μια ματιά Το ξενοδοχείο St John. Στη Σλιέμα, σας προτείνουμε Το Palace Hotel or Το Victoria Hotel, τόσο με καταστρώματα στον τελευταίο όροφο όσο και εκπληκτική θέα στον ωκεανό.

Για περισσότερες επιλογές, ελέγξτε τη λίστα των κορυφαίων ξενοδοχεία στη Μάλτα για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.
Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Μάλτα Υπερηφάνεια 2022

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.