Σιάτλ gay Pride

Σιάτλ Υπερηφάνεια 2024

Seattle Pride 2024

1 Ιουνίου 2024

 Τοποθεσία

διάφορους χώρους κέντρο της πόλης, Σιάτλ, ΗΠΑ

Λεπτομέρειες TBC.

Για πολύ καιρό, το Σιάτλ βρίσκεται στο επίκεντρο του LGBT ακτιβισμού. Οι εβδομαδιαίες εορταστικές εκδηλώσεις του Seattle Pride 2024 περιλαμβάνουν τόνους πάρτι, φαγητό, πολιτιστικές εκθέσεις και ζωντανές παραστάσεις από μια μεγάλη ποικιλία LGBT καλλιτεχνών.

Ένα από τα κυριότερα σημεία αυτής της εκδήλωσης είναι το Seattle Capitol Hill Pride March & Rally, όπου αναμένονται περισσότεροι από 25,000 συμμετέχοντες. Η παρέλαση υπερηφάνειας πραγματοποιείται την Κυριακή και ξεκινά από την 4η & Ένωση στο κέντρο της πόλης. Η καρδιά της κύριας LGBT γειτονιάς του Σιάτλ θα κατακλυστεί από φαγητό, μουσική και διασκέδαση σε πολλές σκηνές.

Το PrideFest είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που διαχειρίζεται το Seattle Pride κάθε χρόνο. Ακολουθήστε τους Facebook σελίδα για όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το Seattle Pride 2024.

Ο προηγούμενος τίτλος ήταν η μουσική της Βασίλισσας της αναπήδησης, Big Freedia. Υποστηρίζεται από εικονικές παραστάσεις από την ειδική προσκεκλημένη Mary Lambert, Perfume Genius, και τραγουδιστής / τραγουδοποιός και αίσθηση YouTube mxmtoon.

Κάντε έγκαιρα κράτηση στο ξενοδοχείο σας - ελέγξτε τη λίστα με τα κορυφαία ξενοδοχεία του Σιάτλ για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

 

Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Σιάτλ Υπερηφάνεια 2024

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.