Αμβούργο

Δραστηριότητες στο Αμβούργο

Ανακαλύψτε τη δεύτερη πόλη της Γερμανίας

Το Αμβούργο είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη πολιτιστική πόλη της Γερμανίας. Πάρε αυτό, Berlin! Το Αμβούργο διαθέτει πενήντα μουσεία, σχεδόν τόσα θέατρα και πάνω από εκατό μουσικούς χώρους. Μόνο το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη έχουν μεγαλύτερες μουσικές σκηνές.

Η δεύτερη πόλη της Γερμανίας είναι ένας σημαντικός εμπορικός κόμβος με έντονη ναυτική ιστορία. Η διάσημη περιοχή με κόκκινο φως του Reeperbahn έχει οτιδήποτε πάει. Η γαστρονομική σκηνή είναι εξαιρετική και πολύ διαφορετική. Μπορείτε να σηκώσετε ένα ποτήρι και σε ένα κοκτέιλ μπαρ και μετά να χορέψετε όλη τη νύχτα σε μια πρώην αποθήκη WW2. Το Αμβούργο προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό πολιτισμικού δυναμισμού και έντονης νυχτερινής ζωής. Ας είμαστε ειλικρινείς, οι δύο συνήθως συμβαδίζουν.

Η λίμνη Άλστερ διασχίζει την πόλη και τη συνδέει με τη θάλασσα. Το Αμβούργο είναι μια από τις πιο πράσινες πόλεις της Ευρώπης. Το Planten und Blomen Park είναι η βουκολική καρδιά της πόλης. Ως η πλουσιότερη πόλη της Γερμανίας, το Αμβούργο είναι εξαιρετικό για ψώνια και είναι γεμάτο οικονομικές ευκαιρίες.

Speicherstadt

Γνωστή ως «πόλη αποθηκών», το Speicherstadt αναπτύχθηκε μεταξύ 1885 και 1927. Η εμφάνιση αυτής της περιοχής αποθήκης αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη πολιτική επιρροή της Γερμανίας μετά την ήττα της Γαλλίας στον Γαλλο-Πρωσικό πόλεμο. Είναι πλέον μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Πολλές αποθήκες έχουν μετατραπεί σε μοντέρνες πολυκατοικίες.

Το Speicherstadt είναι ένα γοητευτικό μέρος της πόλης για εξερεύνηση. Κάποτε ένα βασικό κέντρο της Χανσεατικής Ένωσης, τα στενά κανάλια και οι ιστορικοί γοτθικοί πύργοι δίνουν σε αυτήν την περιοχή μια πραγματική ατμόσφαιρα τη νύχτα.

Γκέι μπαρ του Αμβούργου

Εκτός από ένα ισχυρό οικονομικό κέντρο, το Αμβούργο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για πάρτι. Το Sankt Georg είναι η γκέι περιοχή του Αμβούργου. Είναι γεμάτο στούντιο τέχνης και μοντέρνα καφέ. Ο δρόμος Lang Reihe διασχίζει την καρδιά της περιοχής και είναι εκεί όπου θα βρείτε τα περισσότερα τοπικά μπαρ και καφέ. Θα δείτε πολλές σημαίες ουράνιου τόξου. Τα φανάρια δείχνουν ακόμη και ζευγάρια του ίδιου φύλου σε αυτό το μέρος της πόλης.

Μπελίνι Μπαρ είναι ένα υπόγειο σαλόνι στο Sankt Georg. Είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τη γκέι βραδιά σας στο Αμβούργο. Γραμμή παραγωγής είναι ένας άλλος δημοφιλής γκέι χώρος στην ίδια περιοχή. Ανοίγει λίγο νωρίτερα και προσελκύει και νεαρό πλήθος. Όταν είστε έτοιμοι να χορέψετε τη νύχτα πρέπει να κατευθυνθείτε Pink INC. - είναι το μεγαλύτερο γκέι μπαρ του Αμβούργου. Μπορείτε επίσης να πιείτε ένα ποτό στον αδελφό χώρο του κλαμπ, WunderBar. Θα το βρείτε στο Reeperbahn.

Reeperbahn

Reeperbahn

Καλώς ήλθατε στη διάσημη περιοχή κόκκινου φωτός του Αμβούργου. Είναι υπέροχα αστείο. Όπως και η γοητευτική πλευρά του Soho του Λονδίνου, θα βρείτε καταστήματα σεξ, κλαμπ γκαρμ μπαρ και θέατρα. Αυτό είναι ένα μέρος για αμαρτωλούς και αναζητητές ευχαρίστησης. Κάποτε ήταν το σπίτι του μεγαλύτερου πορνείου της Ευρώπης και είναι το σημείο όπου οι Beatles έπαιξαν μερικές από τις πρώτες συναυλίες τους. Διάφοροι καλλιτέχνες έχουν γράψει τραγούδια για το Reeperbahn, ιδίως το αξιομνημόνευτο ditty του Tom Wait από το 1992.

Εκτός από την αποτελεσματικότητα και τη βιομηχανική βαρύτητα, οι Γερμανοί έχουν πραγματικά την ικανότητα να παρακμάζουν τη νυχτερινή ζωή. Από το Weimar Berlin έως το σύγχρονο Βερολίνο, για να μην αναφέρουμε το Reeperbahn του Αμβούργου, κάνουν υπερβολικά πολύ καλά. Κάντε μια βόλτα στο Reeperbahn το βράδυ και απολαύστε το σημείο του μπαρ. Είναι ένα μέρος της πόλης όπου μπορείτε να αγοράσετε φαγητό οποιαδήποτε στιγμή της νύχτας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε άλλα πράγματα.

Αγορά Flohschanze

Στη γειτονιά Sternschanze, αυτή η αγορά γεμίζει τα λιθόστρωτα δρομάκια κάθε Σάββατο. Θα βρείτε πολλά καταστήματα που πωλούν όλα τα είδη αγαθών, συμπεριλαμβανομένων αντίκες, ρούχα, βιβλία και κάθε είδους μεταχειρισμένες περιέργειες. Αφήστε χώρο στην περίπτωσή σας, καθώς είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε κάποιες ευκαιρίες στο Flohschanze Market.

Αμβούργο

Μουσείο μίλι

Το Αμβούργο είναι μια από τις καλύτερες πόλεις για τους λάτρεις των μουσείων. Θα βρείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να εξερευνήσετε σε ένα ταξίδι στο Museum Mile. Το Kunsthalle είναι μια από τις καλύτερες και μεγαλύτερες γκαλερί τέχνης της Ευρώπης. Επικεντρώνεται στην ευρωπαϊκή τέχνη και έχει μια υπέροχη συλλογή ολλανδικής τέχνης Χρυσής Εποχής.

Υπάρχουν τέσσερα άλλα μουσεία στο Museum Mile. Είναι εύκολο να περπατήσετε μεταξύ τους. Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε ένα εισιτήριο ημέρας που σας δίνει πρόσβαση σε πολλά μουσεία. Είναι απίθανο να τα δείτε όλα σε ένα ταξίδι. Υπάρχουν πολλά υπέροχα έργα τέχνης που μπορείτε να δείτε σε αυτά τα μουσεία από τον Picasso και τον Max Ernst.

Παραλία Έλβα

Το Αμβούργο είναι ένα λιμάνι και έχει μια αμμώδη παραλία. Υπάρχουν πολλά beach bar διάστικτα κατά μήκος της παραλίας και γίνεται πολύ απασχολημένο τους καλοκαιρινούς μήνες. Μέχρι το τέλος Μαΐου τείνει να είναι γεμάτο. Ο ποταμός Έλβα είναι πολύ γοητευτικός, αλλά δεν είναι πραγματικά ασφαλές για κολύμπι. Θα βρείτε πολλά μεγάλα κτίρια γύρω από την παραλία Έλβα.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες εκδρομές στο Αμβούργο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Αμβούργο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Αμβούργο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας