Σινικό Τείχος της Κίνας στο Πεκίνο

Δραστηριότητες στο Πεκίνο

Ανακαλύψτε όλα όσα έχει να προσφέρει το Πεκίνο

Το Πεκίνο είναι μια πόλη όπως καμία άλλη. Μια εκτεταμένη μητρόπολη, η πόλη είναι η πρωτεύουσα της Κίνας και η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στον κόσμο. Με 21 εκατομμύρια κατοίκους, το Πεκίνο είναι τεράστιο και απασχολημένο, η πόλη διαθέτει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κατορθώματα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής στον πλανήτη, καθώς και τις πιο προηγμένες υποδομές και δημόσια συστήματα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι σύγχρονες εξελίξεις του Πεκίνου που τον καθιστούν τόσο δημοφιλή προορισμό, αλλά η πόλη φιλοξενεί επίσης μερικές από τις παλαιότερες και πιο πολιτισμικά σημαντικές τοποθεσίες στον πλανήτη.

Παρόλο που δεν έχει τη ζωντάνια της ομοφυλοφιλικής σκηνής της Σαγκάης, το Πεκίνο φιλοξενεί μια μικρή και σφιχτή ομοφυλοφιλική κοινότητα που αναπτύσσεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Η αύξηση του αριθμού των καλά μορφωμένων, εύπορων και ανοιχτά γκέι ατόμων στην πόλη σημαίνει ότι περισσότερα χρήματα εισέρχονται στην τοπική ομοφυλοφιλική σκηνή.

Κίνα

Γκέι νυχτερινή ζωή

Το Baiju είναι το ποτό της επιλογής για τους κατοίκους του Πεκίνου. Αυτή η ζύμωση σιτηρών είναι το πιο δημοφιλές ποτό στον κόσμο, συνδυάζοντας ρούμι, ουίσκι, βότκα, τζιν και τεκίλα σε συνδυασμό, και θα βρείτε πολλά από αυτά στη σκηνή νυχτερινής διασκέδασης του Πεκίνου. Η πόλη φιλοξενεί ένα μικρό αριθμό γκέι μπαρ και κλαμπ, και ενώ είναι λίγα και μακριά, αυτά που υπάρχουν, προσφέρουν απρόσκοπτη και χωρίς κρίση διασκέδαση.

Kai Club είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ στο Πεκίνο, και αυτός ο δροσερός και νευρικός χώρος είναι γνωστός για την υπέροχη ατμόσφαιρα και τη διαφορετική ομάδα παιδιών που προσελκύει. Σε ένα κομψό υπόγειο, το κλαμπ φιλοξενεί ένα πολυσύχναστο δάπεδο χορού, καθώς και έναν καθιστικό χώρο περιπτέρου. Αν θέλετε να γνωρίσετε τοπικούς ομοφυλόφιλους, σκεφτείτε να επισκεφτείτε το Kai Club.

Ενώ δεν είναι αποκλειστικά γκέι, Alfa προσελκύει ένα κυρίως LGBT + πλήθος τις νύχτες του Σαββατοκύριακου. Αυτό το κομψό και δημοφιλές μπαρ είναι ένα δημοφιλές σημείο για τους διεθνείς επισκέπτες και συχνά μπορείτε να βρείτε μια διαφορετική ομάδα ομοφυλόφιλων εδώ. Κοντά στο Workers Stadium, το Alfa βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά γκέι μπαρ και κλαμπ της πόλης.

Πεκίνο

Απαγορευμένη Πόλη

Η Απαγορευμένη Πόλη είναι ένα αρχαίο ανακτορικό συγκρότημα στο Πεκίνο, που χρησιμεύει ως το σπίτι των αυτοκρατόρων και του πολιτικού κέντρου της Κίνας για εκατοντάδες χρόνια. Η Απαγορευμένη Πόλη είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και πολιτισμικά σημαντικές τοποθεσίες στον κόσμο. Ο χώρος των 178 στρεμμάτων φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα εθνικών θησαυρών και αρχιτεκτονικών αριστουργημάτων και σήμερα διοικείται από το Μουσείο Παλάτι της δυναστείας τέχνης και της ιστορίας.

Το κτίριο αυτού του τεράστιου συγκροτήματος ξεκίνησε το 1406 και χρειάστηκε 14 χρόνια για να ολοκληρωθεί, μέσω της εργασίας περισσότερων από 1 εκατομμυρίου εργατών και σκλάβων. Το παλάτι είδε και τις δυναστείες των Μινγκ και Κινγκ, παρέχοντας ένα πλούσιο σπίτι σε 24 αυτοκράτορες. Η Απαγορευμένη Πόλη είναι τεράστια, οπότε ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και δημοφιλείς τρόπους για να γνωρίσετε το θέαμα είναι με μία από τις πολλές ξεναγήσεις που είναι διαθέσιμες στην κεντρική πύλη, αυτές οι εκδρομές είναι ιδανικές για ταξιδιώτες που θέλουν να κάνουν μια βαθύτερη βουτιά στις περιοχές της περιοχής. συναρπαστική ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα: Ανακαλύψτε την Απαγορευμένη Πόλη.

Τέλειος τοίχος

Το Σινικό Τείχος της Κίνας

Ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου και ορατό από το διάστημα, το Σινικό Τείχος της Κίνας είναι μια από τις πιο εμβληματικές δομές στον πλανήτη και είναι ένας θαυμάσιος προορισμός για επίσκεψη. Το τείχος αποτελείται από μια σειρά οχυρώσεων που χρονολογούνται από τον 7ο αιώνα και αρχικά χτίστηκαν για να προστατεύσουν τη δημοκρατία από την εισβολή. Κατά τη διάρκεια της περιόδου που ο δρόμος μεταξιού ήταν μια σημαντική εμπορική οδός, το Σινικό Τείχος ήταν ζωτικό μέρος των κανονισμών για τις εισαγωγές και εξαγωγές της Κίνας.

Το Πεκίνο είναι το καλύτερο μέρος στην Κίνα για να δείτε και να γνωρίσετε το Σινικό Τείχος και τα πιο εντυπωσιακά τμήματα βρίσκονται στα προάστια της πόλης. Το Badaling είναι αναμφισβήτητα η πιο δημοφιλής και αξιόλογη περιοχή για επίσκεψη και ο τοίχος εδώ έχει διατηρηθεί με τα υψηλότερα πρότυπα, με ανέπαφες στρατιωτικές εγκαταστάσεις και εκπληκτική θέα. Το Badaling είναι επίσης μια από τις πιο πολιτισμικά σημαντικές τοποθεσίες κατά μήκος του τείχους για τους κατοίκους του Πεκίνου και γίνεται πολύ απασχολημένος κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής, όπως η εθνική εορτή και η κινεζική Πρωτοχρονιά.

Απαγορευμένη Πόλη

Πλατεία Τιενανμέν

Η πλατεία Tian'anmen είναι μια απέραντη και απέραντη πεδιάδα από μπετόν, που εκτείνεται σε όλο το κέντρο του Πεκίνου. Η πλατεία χτίστηκε το 1415 υπό τη δυναστεία Μινγκ και έκτοτε αποτελεί το επίκεντρο της πόλης. Η πλατεία κέρδισε διεθνή φήμη το 1989 όταν η κυβέρνηση ξεκίνησε μια στρατιωτική καταστολή εναντίον των φοιτητών διαδηλωτών που κατέλαβαν την πλατεία. Ενώ η κινεζική κυβέρνηση συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι μόνο 241 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αυτό που τελικά έγινε σφαγή υπό την ηγεσία της κυβέρνησης, ο πραγματικός αριθμός των νεκρών πιστεύεται γενικά ότι πλησιάζει τους 10,000. Οι βάναυσες δολοφονίες χιλιάδων άοπλων μαθητών άφησαν λεκέ στην ιστορία της πλατείας Τιανάνεν.

Παρ 'όλα αυτά, η πλατεία Tian'anmen είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του Πεκίνου και η εμπειρία είναι εξίσου συναρπαστική και συναρπαστική όσο είναι απογοητευτική και συγκινητική. Η πλατεία είναι ένας ανοιχτός χώρος και δεν υπάρχουν επίσημα σημεία εισόδου, ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η περιοχή εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει πολιτικές εντάσεις στην Κίνα και οι επισκέπτες αποθαρρύνονται να φορούν ρούχα με πολιτικά συνθήματα ή να εμφανίζουν αντικυβερνητικά συναισθήματα.

Πεκίνο

798 Art District

Όπως και οι καλλιτεχνικές περιοχές πολλών άλλων πόλεων σε ολόκληρο τον κόσμο, η δημιουργική κοινότητα του Πεκίνου βρήκε ένα σπίτι για τον εαυτό της στις υποβαθμισμένες και εγκαταλελειμμένες αποθήκες και εργοστάσια μιας συνοικίας κάποτε βασίζονταν στην κατασκευή. Οι 798 περιοχές άρχισαν να κερδίζουν το κύρος της τέχνης και της δημιουργικότητας στην πόλη στα τέλη της δεκαετίας του '90 όταν πολλά από τα δημιουργικά ιδρύματα του Πεκίνου μετακόμισαν στην περιοχή και έκτοτε όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες έχουν μεταφερθεί στις τεράστιες αποθήκες του 798. Η περιοχή είναι ένα συναρπαστικό μέρος για να ανακαλύψετε, με γεμάτους γκαλερί δρόμους και αυξανόμενο αριθμό ανεξάρτητων καφέ και μικρών καταστημάτων.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Beijing Queer επικεντρώνεται επίσης στην περιοχή. Ιδρύθηκε το 2001, το φεστιβάλ αρχικά προοριζόταν να παρέχει έναν ασφαλή χώρο για άτομα ΛΟΑΤ + στην πόλη που ήθελαν να παρακολουθήσουν ταινίες με περίεργες ιστορίες που διαφορετικά απαγορεύονταν από την κινεζική νομοθεσία λογοκρισίας. Από την ίδρυσή του, το φεστιβάλ έχει αυξηθεί σε μέγεθος και είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα LGBT + εστιασμένα γεγονότα στην Κίνα.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Πεκίνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Πεκίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Πεκίνο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας