Shanghai PRIDE 2014 - Είναι "Καλύτερα μαζί!"

Shanghai PRIDE 2014 - Είναι "Καλύτερα μαζί!"

Από τις 13-22 Ιουνίου, η πιο διεθνής πόλη της ηπειρωτικής Κίνας θα δει τη μεγαλύτερη ετήσια γιορτή της κοινότητας LGBT.

Φέτος, θα υπάρξει μια σειρά από δραστηριότητες με θέμα «Καλύτερα μαζί».

«Μετά από πέντε μεγάλα χρόνια ανάπτυξης, είμαστε πραγματικά περήφανοι και εκτιμούμε την κοινότητα των ΛΟΑΤ και τους συμμάχους της που βγαίνουν ως μία», δήλωσε ο οργανωτής Ρέιμοντ Φανγκ.

"Για τα δικά μας 6η ΣαγκάηPRIDE, χρησιμοποιούμε τα έξι χρώματα του ουράνιου τόξου για παγκόσμιες κινήσεις LGBT για να δείξουμε τη σημασία του να γίνουμε «καλύτεροι μαζί» ».

Η συνάδελφος διοργανωτής Charlene Liu είπε ότι αυτή και οι συνάδελφοί της είναι απασχολημένες με την ολοκλήρωση ενός εκλεκτικού μίγματος εκδηλώσεων όπως το εναρκτήριο πάρτι, το φεστιβάλ ταινιών και οι θεατρικές παραστάσεις.

Αφίσα ShanghaiPRIDE«Έχουμε επίσης μια έκθεση τέχνης, συζητήσεις σε πάνελ και μια ασήμαντη βραδιά που επιδιώκουν να γιορτάσουν την ποικιλομορφία της κοινότητάς μας, να μας ενισχύσουν και να διαδώσουν τα παγκόσμια μηνύματα αποδοχής και ίσης αγάπης», δήλωσε ο Λιου.

Τα έσοδα από το φετινό Pride θα μοιραστούν μεταξύ του ιστότοπου Lestalk, της ομάδας ευαισθητοποίησης για τον ιό HIV / AIDS και της ομάδας υγείας Zuoyou και της υπηρεσίας συμβουλευτικής υγείας Chengdu Tongle.

«Εκδηλώσεις όπως η έκθεση τέχνης, το φεστιβάλ κινηματογράφου και οι θεατρικές παραστάσεις παρουσιάζουν κινεζικά και διεθνή έργα, ενώ οι διοργανωτές και οι εθελοντές μας είναι επίσης από πολλά μέρη γύρω από την Κίνα και πέρα ​​από αυτό», δήλωσε ο διοργανωτής Phang.

«Αν και είμαστε από διαφορετικά μέρη, πολλές από τις εμπειρίες μας είναι παρόμοιες, οπότε θα τις μοιραζόμαστε μέσω πάνελ και πολιτιστικών εκδηλώσεων, διερευνώντας θέματα όπως θέματα που σχετίζονται με την κοινότητα των τρανσέξουαλ, την υγεία, τον γάμο και την οικογενειακή αποδοχή».

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα ShanghaiPRIDE και να μοιραστούμε την αγάπη και τη διασκέδαση», πρόσθεσε ο Liu.

Για ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων κάντε κλικ εδώ.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Σαγκάη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Σαγκάη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σαγκάη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας