Πουκέτ

Οι καλύτερες παραλίες μετά το πάρτι της Ταϊλάνδης

Θέλετε να χαλαρώσετε στην παραλία μετά από ένα μεγάλο σαββατοκύριακο πάρτι;

Κάθε καλοκαίρι, χιλιάδες γκέι πάρτυ από όλο τον κόσμο, ειδικά από την Ασία, έρχονται Thailand για να συμμετάσχετε στο φεστιβάλ χορού gCircuit Songkran που λαμβάνει χώρα μέσα Μπανγκόκ στα μέσα Απριλίου. Ενώ ορισμένοι επισκέπτες πρέπει να επιστρέψουν στο σπίτι την επόμενη μέρα, άλλοι έχουν την πολυτέλεια να κάνουν μεγαλύτερες διακοπές.

Αν δεν είστε εντελώς σπαταλημένοι και δεν μπορείτε να μετακινηθείτε, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε μια αλλαγή τοπίου. Αντί να παραμείνεις στο δικό σου Ξενοδοχείο Μπανγκόκ δωμάτιο, γιατί να μην πάτε σε μια παραλία κάπου, να ακούσετε τους ήχους του ωκεανού, να πιείτε χυμό καρύδας και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα;

Αν αυτό ακούγεται σαν ένας καλός τρόπος για να ανακάμψετε από μια απόλυση από πάρτι, εδώ είναι μερικοί από τους κορυφαίους προορισμούς στην παραλία στην Ταϊλάνδη:

Pattaya για την έκδοση 2Η γρήγορη επιδιόρθωση

Πατάγια και οι παραλίες του μπορεί να μην έχουν το πιο ηρεμιστικό αποτέλεσμα, αλλά είναι ο πιο κοντινός προορισμός για γκέι παραλία στην Μπανγκόκ - μόνο περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο. Υπάρχουν αρκετές γκέι μπαρκλαμπ χορούσάουνες, μασάζ σπα στην Πατάγια (αν εξακολουθείτε να έχετε διάθεση για οποιοδήποτε είδος ανθρώπινης αλληλεπίδρασης ή ομοιογενούς δραστηριότητας). Μείνετε σε ένα από τα ωραία πολυτελές ξενοδοχείοs στην Πατάγια αν θέλετε περισσότερη ιδιωτικότητα.

Samed για την έκδοση 2Το Gay-Favorite

Το τροπικό νησί της Koh Samet είναι μια τέλεια επιλογή αν δεν σας πειράζει να ταξιδεύετε 4 ώρες από την Μπανγκόκ. Οι παραλίες έχουν απαλή άμμο, όμορφη θέα και χαλαρή ατμόσφαιρα. Τα θέρετρα στο Samet είναι πολύ φιλικοί προς τους ομοφυλόφιλους. Ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε μόνοι σας ή με τους φίλους σας.

Χούα Χιν για το άρθρο 3Ο αναπληρωτής

Όσοι έκαναν πολύ πάρτι και έτρωγαν πολύ λίγο μπορεί να νιώσουν πείνα μετά το πάρτι. Η παραθαλάσσια παραθεριστική πόλη της Χούα Χιν, επίσης περίπου 4 ώρες οδικώς από την Μπανγκόκ, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ικανοποιήσετε την όρεξή σας και να τροφοδοτήσετε την ενέργειά σας με νόστιμα φαγητά όλων των ειδών. Η παραλία εδώ δεν είναι τόσο όμορφη όσο το Samet, αλλά υπάρχουν πολλές περισσότερες υπέροχα ξενοδοχεία και βίλες για να διαλέξετε - συνιστώνται ανεπιφύλακτα τα θέρετρα σε στιλ βίλας με ιδιωτικές πισίνες.

Samui για την έκδοση 1Το No-Brainer

Δεδομένου ότι «πετούσες» για ώρες στα κλαμπ, μια άλλη πτήση δεν θα έβλαπτε. Μία ώρα πτήσης από την Μπανγκόκ θα σας μεταφέρει σε ένα από τα δύο Samui or Πουκέτ. Υπάρχουν υπέροχες παραλίες και στα δύο νησιά. Εάν έχετε μείνει σε μια συγκεκριμένη παραλία, δοκιμάστε μια άλλη (ή κολλήστε με αυτό που σας αρέσει).

Ο Σαμούι έχει πολύ δροσερό ξενοδοχεία συμπεριλαμβανομένης της W Υποχώρηση. Η γκέι σκηνή είναι πιο χαλαρή εδώ και πολύ μικρότερη από ό, τι στο Πουκέτ. Εάν πάτε στο Πουκέτ και θέλετε να δείτε τη νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων, τότε μείνετε σε ένα ξενοδοχείο στην Πατόνγκ δεν είναι κακή ιδέα.

Koh Kood για τη σύνταξηΟ Μακρινός

Εάν απομένει κάποια σεροτονίνη στον εγκέφαλό σας, τότε μπορεί να έχετε τη διάθεση για κάτι διαφορετικό. Σκεφτείτε λιγότερο δημοφιλή νησιά στην παραλία Koh chang, Koh Tao, Koh lipe or Κο Κουντ. Ο χρόνος ταξιδιού είναι μεγαλύτερος (έως 6 ή 8 ώρες) ανάλογα με το πρόγραμμα μεταφοράς σας. Κάποια αναμονή και περπάτημα θα είναι απαραίτητα. και όσο πιο μακριά πηγαίνετε, τόσο λιγότερο βολικό και άνετο θα είναι. Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για αυτό το είδος περιπέτειας.

Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσετε να φέρετε τα γυαλιά ηλίου σας και να εφαρμόσετε αντηλιακό. Καλή ανάκαμψη!

Τελευταία ενημέρωση: Μάρτιος 25, 2017

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Μπανγκόκ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Μπανγκόκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπανγκόκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας