Τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μπανγκόκ για μπουφέ

Τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μπανγκόκ για μπουφέ

Το πρωινό αργά τις Κυριακές μπορεί να είναι μια λιγότερο συνηθισμένη πρακτική στον πολιτισμό της Ταϊλάνδης. Τα περισσότερα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Μπανγκόκ, ωστόσο, αναγνωρίζουν αυτήν την ολοένα και πιο δημοφιλή δυτική τάση.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Μπανγκόκ που προσφέρουν υπέροχα μεσημεριανά γεύματα για σαββατοκύριακο, όλα όσα μπορείτε να φάτε. Οι τιμές υπόκεινται σε 10% χρέωση υπηρεσιών και 7% κρατικό φόρο.

SofitelΚόκκινος φούρνος

Πού:  SO Sofitel Μπανγκόκ

Πότε :  Σαβ, Κυριακή 12:00 - 15:00

Γιατί :  Βρίσκεται στον 7ο όροφο του δημοφιλούς ομοφυλόφιλου Sofitel So, το ολοήμερο Red Oven προσφέρει έναν ειδικό μπουφέ με κρασί το σαββατοκύριακο, με μεγάλη ποικιλία από διεθνή κουζίνα και κρασί ελεύθερης ροής. Υπάρχουν ζωντανοί σταθμοί για sashimi, επιλογές τυριών, ταϊλανδέζικο φαγητό, σπιτικά ζυμαρικά, φρέσκα θαλασσινά, αρτοσκευάσματα, βιολογικά λαχανικά, smoothies φρούτων και επιδόρπια.

Πώς να πάτε εκεί:  MRT: Lumpini ή BTS: Sala Daeng, μετά περπατήστε ή κάντε μια σύντομη βόλτα με ταξί

Πάνω & πάνω

Πού: Το Okura Prestige

Πότε : Κυρ 12:00 - 15:00

Γιατί : Το Up & Above, αν και αποτελεί μέρος μιας ιαπωνικής ξενοδοχειακής αλυσίδας πέντε αστέρων «Okura», σερβίρει μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά ταϊλανδέζικα και διεθνή πιάτα, όπως φρέσκα θαλασσινά σε πάγο, ψητά κρέατα από το carvery, ζυμαρικά, υγιεινές σαλάτες και νόστιμα γλυκά. Τα προαιρετικά ποτά περιλαμβάνουν επιλεγμένα κρασιά ελεύθερης ροής, τοπικές μπύρες και αναψυκτικά.

Πώς να πάτε εκεί :  BTS: Ploenchit

Mandarin OrientalΤο σπίτι της Κίνας

Πού:  Ξενοδοχείο Mandarin Oriental

Πότε :  Κυρ 11:30 - 14:30

Γιατί :  Για την εκλεκτή καντονέζικη εμπειρία φαγητού, το The China House στο Mandarin Oriental σερβίρει αυθεντικά πιάτα σε ένα κομψό, ατμοσφαιρικό διώροφο αποικιακό κτήριο. Τις Κυριακές, το εστιατόριο σερβίρει μπουφέ με brunch με πολλά πιάτα Dim Sum, όπως ζυμαρικά Scallop & Shrimp Dumplings, Steamed Pork Spare Ribs, Deep Fried Prawns κ.λπ.

Πώς να πάτε εκεί :  BTS: Saphan Taksin και μετά πάρτε το δωρεάν λεωφορείο του ξενοδοχείου

Κιονοστοιχία

Πού:  Η Σουκοτάι Μπανγκόκ

Πότε:  Κυρ 12:00 - 15:00

Γιατί :  Το θρυλικό Sunday Brunch του Colonnade στο The Sukhothai προσφέρει μια γιορτή διεθνούς κουζίνας υψηλής ποιότητας, από ασιατικές και ιαπωνικές επιλογές, ποικιλίες τυριών, αναψυκτικά, μέχρι τα πιο φρέσκα θαλασσινά και κρέατα μαγειρεμένα στην τελειότητα από ταλαντούχους σεφ. Μετά το brunch, ο δημοφιλής χώρος για πισίνες προσφέρει μια άλλη γιορτή για τα μάτια.

Πώς να πάτε εκεί :  BTS: Saladaeng, μετά περπατήστε ή κάντε μια σύντομη βόλτα με ταξί

Trader Vic's

Πού:  Anantara Riverside Bangkok Resort

Πότε :  Κυρ 11:30 - 15:00

Γιατί :  Στο Trader Vic's, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μερικά από τα καλύτερα αγαπημένα του Pacific Rim με ωραία θέα από την προκυμαία βεράντα του Ananatara Bangkok Riverside. Το κυριακάτικο brunch εξαιρετικής αξίας τους με προαιρετικό ποτό ελεύθερης ροής έχει τα περισσότερα τυπικά πιάτα και άλλες μοναδικές ταϊλανδέζικες γεύσεις.

Πώς να πάτε εκεί :  BTS: Saphan Taksin και, στη συνέχεια, πάρτε το δωρεάν λεωφορείο του ξενοδοχείου - κάθε 30 λεπτά

Sheraton Grande SukhumvitΚυριακή Jazzy Brunch

Πού: Sheraton Grande Sukhumvit

Πότε : Κυρ 10:00 - 15:00

Γιατί :  Για τους λάτρεις της τζαζ μουσικής, το Sunday Jazzy Brunch στο Sheraton Grande δεν πρέπει να χάσετε. Με την κορυφαία ζωντανή μπάντα τζαζ να παίζει στο παρασκήνιο, μπορείτε να απολαύσετε μια εξαιρετική επιλογή γκουρμέ κουζίνα και επιδόρπια από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου (όπως ιταλικά, ταϊλανδέζικα, θαλασσινά, ιαπωνικά).

Πώς να πάτε εκεί :  BTS: Ασόκε

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Μπανγκόκ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Μπανγκόκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπανγκόκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας