Πουκέτ Υπερηφάνεια 2014

Πουκέτ Υπερηφάνεια 2014

Το Phuket Pride είναι το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο γεγονός LGBT στην Ταϊλάνδη.

Για πρώτη φορά το 1999, το Phuket Pride υπήρξε στιγμιαίο ευχαριστημένο πλήθος με τουρίστες και ντόπιους, τόσο γκέι όσο και ίσους.

Το αποκορύφωμα αυτής της κοινοτικής φιλανθρωπικής συνεργασίας για τη συγκέντρωση χρημάτων είναι το φεστιβάλ και η παρέλαση του Πουκέτ.

Το φεστιβάλ υποστηρίζεται από τοπικές γκέι επιχειρήσεις και αναγνωρίζεται από την τοπική αυτοδιοίκηση ως σημαντική τουριστική και πολιτιστική εκδήλωση.

Το 2014 Phuket Pride έλαβε χώρα μεταξύ Κυριακή 20 Απριλίου και Κυριακή 27 Απριλίου 2014 και συγκέντρωσε πάνω από 300,000 μπατ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το κύριο γεγονός ήταν το Pride Parade (το μεγαλύτερο του είδους του στην Ταϊλάνδη). Στη συνέχεια, τα μπαρ και τα κλαμπ γύρω από την παραλία Patong και το Paradise Complex γίνονται μια μεγάλη σκηνή πάρτι που εκτείνεται αργά το βράδυ.

Αυτή είναι μια λίστα με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κυριακή 20 Απριλίου

Pride Week Opening Pool Party @ CC's Hideaway

Χορέψτε σε υπέροχους DJ, κολυμπήστε, απολαύστε δύο εκπληκτικές παραστάσεις καμπαρέ και γιορτάστε με έναν ειδικό μπουφέ Pride (350 Baht περιλαμβάνει μια δωρεά σε φιλανθρωπίες PLU / PRIDE). Το CC's Hideaway βρίσκεται 84/21 Patak Road Soi 10 Kata.

Η είσοδος είναι 100 Baht, η οποία περιλαμβάνει ένα ποτό. Δωρεάν είσοδος για όλα τα ταϊλανδέζικα, αλλά δεν περιλαμβάνεται το δωρεάν ποτό. Απλά γυρίστε και πληρώστε την πόρτα. 6μμ έως 11μμ.

Δευτέρα 21 Απριλίου

Διαγωνισμός μπιλιάρδου όλη την ημέρα

Το Kiss Bar & Sundowners (Soi Paradise, Patong) διοργανώνει διαγωνισμό πισίνας Pride από τις 11 το πρωί. Το κόστος εισόδου είναι 500 Baht ανά άτομο. Χωρίς χρέωση για τους θεατές, απλώς εμφανιστείτε και επευφημήστε το αγαπημένο σας άτομο. Διατίθενται μπαρ και φαγητό.

Τρίτη 22 Απριλίου

Κρουαζιέρα Gay Day στο νησί Raya

Αυτή η κρουαζιέρα Gay Day στο νησί Raya υπόσχεται να είναι μια μέρα που θα θυμάστε. Χαλαρώστε στην απομονωμένη παραλία με λευκή άμμο σε σκόνη του νησιού Raya Yai, κολυμπήστε και κολυμπήστε με αναπνευστήρα στα κρυστάλλινα νερά. 1,200 Μπατ ανά άτομο.

Τετάρτη 23 Απριλίου     

Τουρνουά Μπιτς βόλεϊ

Ο δημοφιλής διαγωνισμός μπιτς βόλεϊ πραγματοποιείται μπροστά από το La Flora Hotel, Patong Beach.

Ένας διαγωνισμός για ομάδες 5 ατόμων, Όλες οι ομάδες παίζουν η μία την άλλη με βάση ένα σημείο, οδηγώντας σε ένα τελικό νοκ-άουτ. Το κόστος εισόδου είναι 250 Baht ανά άτομο. Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 11:00 π.μ. και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί έως τις 6.00:XNUMX.

Χωρίς χρέωση για τους θεατές (εκτός από τις καρέκλες παραλίας), οπότε εμφανιστείτε και επευφημήστε την αγαπημένη σας ομάδα. Διατίθενται μπαρ και φαγητό. Οι θεατές ενθαρρύνονται να τα υποστηρίξουν μη φέρνοντας τα δικά τους αναψυκτικά.

Εγκαίνια του Lounge 69 Pride Week

Ένα ολοκαίνουργιο concept bar στο Paradise, το Lounge 69 επέλεξε την εβδομάδα Phuket Pride για τα επίσημα εγκαίνιά του. Προσφέρεται δωρεάν παρακολούθηση, δωρεάν μπουφές, δωρεάν ποτό καλωσορίσματος και υπέροχη παράσταση. Το 10% του συνολικού εισοδήματος μπαρ πηγαίνει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις PLU / Pride. 8μμ έως αργά.

Πέμπτη 24 Απρίλιος

Εορταστικό Δείπνο @ Millennium Resort Hotel

Ένα πρώτο για το PLU και το Phuket Pride. Το διάσημο Millennium Resort Hotel στο Patong διοργανώνει ένα εορταστικό δείπνο και μια παράσταση καμπαρέ με τους επισκέπτες του DJ, τους διασκεδαστές και τη Δημοπρασία Grand Charity. Το βράδυ ξεκινά στις 6 μ.μ. για κοκτέιλ, το δείπνο είναι στις 7 μ.μ. Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν δωρεάν είσοδο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για ένα εορταστικό δείπνο «μετά το πάρτι». Ο ενδυματολογικός κώδικας είναι αιτιώδης αλλά υπέροχος.

Η εκδήλωση περιορίζεται σε 200 άτομα. Για να αγοράσετε εισιτήρια email gala@phuket-pride.org

Παρασκευή 25 Απριλίου

Garland Party @ CC's Hideaway

Λόγω των εκλογών του Δημάρχου, όλα τα μπαρ στο Patong θα κλείσουν στις 6:XNUMX. Ωστόσο, το CC Hideway βρίσκεται στο Kata και τα μπαρ είναι ανοιχτά κανονικά.

Το CC Hideaway θα διεξαγάγει εκλογές για τον κ. Phuket Pride 2014. Θα υπάρχουν DJ, η πισίνα για κολύμπι, ένα τεράστιο μπαλόνι ποπ και πολλά άλλα. Ένας μπουφές θα είναι διαθέσιμος στα 350 Baht (το οποίο περιλαμβάνει δωρεά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα PLU / PRIDE).

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 200 ​​Baht, η οποία θα περιλαμβάνει ένα δωρεάν ποτό, ένα δωρεάν εισιτήριο DAW και γιρλάντα που θα δώσετε στον αγαπημένο σας διαγωνιζόμενο Mr Phuket Pride 2014. Εισιτήρια στην πόρτα. Δωρεάν για όλα τα Ταϊλανδέζικα, αλλά δεν περιλαμβάνει το δωρεάν ποτό. 4μμ έως 11μμ.

Σάββατο 26th             

Sunset Beach Party @ Παραλία Iguana

Η παραλία Iguana είναι ένας ιδιωτικός κόλπος, 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Patong. Το πάρτι θα έχει αποκλειστική χρήση της παραλίας. Κολυμπήστε, χορέψτε, φάτε και πάρτι μαζί με τους καλεσμένους Dj's, ερμηνευτές, χορευτές, έναν σαξοφωνίστη ηλιοβασιλέματος και πολλά άλλα, απολαμβάνοντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα του Πουκέτ.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 900 μπατ που περιλαμβάνει ποτό καλωσορίσματος, καναπεδάκια και μπάρμπεκιου σε μπουφέ. 5.30 μ.μ. έως 11.30 μ.μ. Μόνο εκ των προτέρων αγορά εισιτηρίου. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ info@phuket-pride.org για πληροφορίες.

Tea Dance Street Party

Ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε αργά το απόγευμα και νωρίς το βράδυ. Μουσική και παραστάσεις από τα μπαρ, χορός και πάρτι στο δρόμο και μπάρμπεκιου από το εστιατόριο Bistro. Το Lounge 69 θα φιλοξενήσει μια μεγάλη κλήρωση βραβείων φιλανθρωπίας. Αυτή η εκδήλωση είναι δωρεάν, αν και υπάρχει χρέωση για το μπάρμπεκιου.

Όλα τα κέρδη από τις εκδηλώσεις Pride Week δωρίζονται σε PLU / PRIDE Charities.

Μια συλλογή από προηγούμενα πάρτι του Phuket Pride είναι διαθέσιμη στο Phuket Pride Facebook σελίδα. Τελευταίες ειδήσεις και ενημερώσεις σχετικά με τη γκέι σκηνή του Πουκέτ μπορούν επίσης να βρεθούν στον επίσημο Ιστοσελίδα του Phuket Pride.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στο Πουκέτ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Πουκέτ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Πουκέτ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας