Φιλικά θέρετρα LGBTQ+ της Ταϊλάνδης

Φιλικά θέρετρα LGBTQ+ της Ταϊλάνδης

Όμορφες παραλίες, φανταστικός καιρός όλο το χρόνο και μερικές από τις καλύτερες LGBTQ+ νυχτερινή ζωή στον κόσμο - δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ταϊλάνδη είναι μια από τις Travel Gayοι πιο δημοφιλείς προορισμοί. Από την αχανή, φωτισμένη με νέον μητρόπολη της Μπανγκόκ μέχρι την απομακρυσμένη ομορφιά των νησιών της Θάλασσας Ανταμάν, υπάρχει κάτι για όλους σε αυτήν την απίστευτα ποικιλόμορφη χώρα.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτή και αποδεκτή είναι μια χώρα, όταν ταξιδεύετε ως LGBTQ+ άτομο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι θα σας φροντίζουν και θα σας σέβονται καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Ευτυχώς, η Ταϊλάνδη φιλοξενεί μια εξαιρετική σειρά από ξενοδοχεία και θέρετρα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους, τα αγαπημένα μας από τα οποία είναι αναμφίβολα οι αλυσίδες Anatara και Avani+. Όχι μόνο υπερασπίζοντας την τοπική κοινότητα LGBTQ+ μέσω ειδικών εκδηλώσεων και εορτασμών υπερηφάνειας, το προσωπικό των ξενοδοχείων Anantara και Avani επωφελείται επίσης από τακτικά ανανεωμένη εκπαίδευση για τη διαφορετικότητα. που σημαίνει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε εξαιρετικά χωρίς αποκλεισμούς υπηρεσίες. 

Με πάνω από έντεκα χώρους διασκορπισμένους σε όλη την Ταϊλάνδη, αυτές οι συλλογές προσφέρουν μερικά από τα πιο συναρπαστικά καταλύματα της χώρας, που εκτείνονται σε μια εκπληκτική σειρά από βίλες, θέρετρα και πιο παραδοσιακές ξενοδοχειακές ιδιοκτησίες. Επιπλέον, τόσο το Anantara όσο και το Avani+ παραμένουν βαθιά αφοσιωμένα σε μια σειρά ηθικών στόχων, συμπεριλαμβανομένης της οικολογικής βιωσιμότητας και της δημιουργίας αξέχαστων ταξιδιωτικών εμπειριών για όλους. Κάθε κατάλυμα διαθέτει ξεχωριστή προσωπικότητα και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε μια πραγματικά φανταστική εμπειρία ανεξάρτητα από το πού θα μείνετε. Επιλέξαμε μερικά από τα κορυφαία ξενοδοχεία και θέρετρα Anantara και Avani+ για να τονίσουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν αυτές τις συλλογές τόσο εκπληκτικές επιλογές για ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ταϊλάνδη. 

Για τη βιώσιμη πολυτέλεια: Anatara Bophut Samui

Η παραθαλάσσια θέση του Anatara Bophut Samui σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στον κόλπο του Σιάμ καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Είτε χαλαρώνετε στο όμορφα σχεδιασμένο σπα είτε απολαμβάνετε φρέσκα προϊόντα στο εστιατόριο Full Moon, θα νιώσετε πραγματικά ένα με το αστραφτερό περιβάλλον σας. Το Anantara Bophut Samui λαμβάνει σοβαρά υπόψη τη δέσμευσή του για τη διατήρηση της φύσης και του πολιτισμού που το περιβάλλει. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο θέρετρο, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα τοπικά χωριά που συντηρούνται από την άφθονη άγρια ​​ζωή του Κόλπου. Ο Anantara αναγνωρίζει τη σημασία της υπεράσπισης της ένταξης και όλο το προσωπικό στο θέρετρο επωφελείται από την τακτική εκπαίδευση για τη διαφορετικότητα. 

Για την περιπέτεια: Avani+ Samui

Για αξέχαστες περιπέτειες, απλά δεν μπορείτε να νικήσετε τις ατελείωτες δυνατότητες που προσφέρονται στο Avani+ Samui. Με ήλιο, θάλασσα και πλήθος εμπειριών υψηλών οκτανίων, όταν πρόκειται να απολαύσετε στο έπακρο το μαγευτικό τοπίο της Ταϊλάνδης, δεν υπάρχει πουθενά σαν το Avani+ Samui. Πιάστε τα κύματα σε όρθιες σανίδες με κουπιά, κάντε αναπνευστήρα ανάμεσα σε βυθισμένους θησαυρούς και περάστε τον παράδεισο με το ποδήλατο. Δεν υπάρχει όριο στην ποσότητα διασκέδασης που προσφέρεται σε αυτό το ατελείωτα φιλόξενο και περιπετειώδες θέρετρο.

Για την Κεντρική Μπανγκόκ: Avani+ Riverside Bangkok και Anantara Riverside Bangkok

Η Μπανγκόκ είναι ένα χωνευτήρι διεθνών πολιτισμών και μέσα σε αυτήν την τεράστια πόλη, θα βρείτε μερικά από τα πιο συναρπαστικά και ζωντανά LGBTQ+ νυχτερινή ζωή της Ασίας. Κοντά στην καθιερωμένη γκέι συνοικία Silom Soi 4, τα ξενοδοχεία Antara και Avani+ Riverside βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία για ταξιδιώτες LGBTQ+ που αναζητούν ένα συνδυασμό αξέχαστων εμπειριών πάρτι και αυθεντικής ταϊλανδέζικης κουλτούρας. Ενώ η πολυώροφα θέση της όχθης του ποταμού Avani+ υπόσχεται εκτεταμένη θέα σε όλη την Μπανγκόκ, το παραδοσιακό στιλ του χώρου του Anatara προσφέρει μια αναμφισβήτητα πιο αυθεντική διαμονή στην πόλη. 

Για αναζωογόνηση: RAKxa Wellness, Μπανγκόκ

Η RAKxa κατανοεί ότι η υγεία είναι μια μοναδικά προσωπική υπόθεση και όλες οι θεραπείες και τα προγράμματα που προσφέρονται σε αυτό το κορυφαίο στον κλάδο καταφύγιο ευεξίας έχουν σχεδιαστεί για να είναι κατά παραγγελία ωφέλιμα για εσάς και τις επιθυμίες σας για την υγεία. Οι θεραπείες καλύπτουν όλες τις διαστάσεις του εαυτού και περιλαμβάνουν σωματικές, συναισθηματικές και πνευματικές πτυχές. Φωλιασμένο στο καλυμμένο από τη ζούγκλα νησί Bang Krachao, ακριβώς απέναντι από την Μπανγκόκ, το RAKxa wellness είναι μια μοναδική όαση που σας προσκαλεί θερμά να επενδύσετε στον καλύτερο εαυτό σας. 

Για τη νυχτερινή ζωή: Ανατάρα Λαβάνα Σαμούι

Αποτελούμενο από 122 πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια και βίλες, η νησιωτική απόδραση Anatara Lawana Samui είναι το ιδανικό θέρετρο για ταξιδιώτες LGBTQ+ που αναζητούν απεριόριστη πολυτέλεια σε κοντινή απόσταση από μερικά από τα πιο συναρπαστικά αξιοθέατα νυχτερινής ζωής της Ταϊλάνδης. Οι φανταστικές βίλες του Lawana Samui προσφέρουν μια πραγματικά ιδιωτική πολυτελή απόδραση και ο τεράστιος όγκος των εστιατορίων του εσωτερικού και των τοπικών εστιατορίων σημαίνει ότι θα απολαύσετε τοπικά προϊόντα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Η κοντινή παραλία Chaweng είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για πάρτι της χώρας και θα είστε ελεύθεροι να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το ζωντανό κομμάτι της τροπικής νυχτερινής ζωής. 

Για ξυπόλυτη πολυτέλεια: Anantara Rasananda Koh Phangan

Επηρεασμένο περήφανα από τον πλούσιο πολιτισμό στον οποίο είναι βυθισμένο, το Anantara Rasananda Koh Phangan είναι ένα θέρετρο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Ενσωματώνοντας τις αξίες του χωρίς αποκλεισμούς, ξυπόλητους ταξιδιού πολυτελείας, αυτές οι βίλες έχουν σχεδιαστεί άψογα για να προκαλούν τη μέγιστη ηρεμία και χαλάρωση. Χτισμένο ανάμεσα σε πανύψηλους φοίνικες και τον απαλά περιπλανώμενο ωκεανό, το θέρετρο είναι το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε από τη βουή της καθημερινότητας και να εισέλθετε σε έναν ηλιόλουστο παράδεισο ρομαντισμού και ανακαλύψεων. 

Για LGBTQ+ νυχτερινή ζωή: Avani+ Mai Khao, Πουκέτ

Ενδεχομένως το καλύτερο θέρετρο του Πουκέτ, και μακράν το πιο ζωντανό του, το Avani+ Mai Khao Phuket Suites είναι το ιδανικό μας μέρος σε αυτό το μέρος της Ταϊλάνδης. Επιδιώκοντας να παρέχετε την απόλυτη απόδραση στο Πουκέτ, καμία λεπτομέρεια δεν έχει μείνει ανεξέλεγκτη στις σουίτες και θα απολαύσετε προσεγμένη εξυπηρέτηση καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των ταξιδιωτών LGBTQ+, οι βίλες υπερασπίστηκαν ιστορικά την queer κοινότητα στο Πουκέτ, διοργανώνοντας ένα pride pool party στις αρχές του 2022. 

Για την Πολιτιστική Ανακάλυψη: Anantara Chiang Mai

Λίγα μέρη στον κόσμο μπορούν να διεκδικήσουν μια αρχαιολογική γενναιοδωρία τόσο σημαντική από πολιτισμό όσο το Τσιάνγκ Μάι. με βουδιστικούς ναούς, οικισμούς Lanna και μια ποικιλία από Wats, η πόλη είναι ένας θησαυρός αρχαίας αρχιτεκτονικής. Το Anantara Chiang Mai βρίσκεται σε βολική τοποθεσία για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτόν τον πλούτο της ιστορίας, παρέχοντας παράλληλα απεριόριστες εμπειρίες για χαλάρωση χωρίς αποκλεισμούς. Οι επισκέπτες του θερέτρου μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις εγκαταστάσεις, όπως πισίνα μόνο για ενήλικες, σπα και κέντρο πυγμαχίας Muay Thai. 

Για την κλασική πολυτέλεια: Anantara Layan Residences, Πουκέτ

Διαθέτοντας δεκαπέντε μοναδικά σχεδιασμένα καταλύματα με πισίνα, τα Anantara Layan Residences αποτελούν την κορυφή του πολυτελούς ταξιδιού στην Ταϊλάνδη και ενσωματώνουν τέλεια το ταϊλανδέζικο fusion στυλ που χαρακτηρίζει τη συλλογή ξενοδοχείων Anantara. Η πισίνα υπερχείλισης στην άκρη του γκρεμού είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε τις μέρες σας μακριά, ενώ η ιδιωτική παραλία των κατοικιών ζωντανεύει τη νύχτα με τα κανονικά σουαρέ με το φεγγάρι του Anantara. Αυτός ο χώρος είναι ο απόλυτος προορισμός πολυτελείας του Πουκέτ και ως εκ τούτου μια σταθερά δημοφιλής επιλογή για τους ταξιδιώτες LGBTQ+ στην Ταϊλάνδη. 

Για ιδιωτική χαλάρωση: Βίλες Anantara Mai Khao Phuket

Καταλαμβάνοντας μια λωρίδα χρυσής άμμου στο βόρειο άκρο του Πουκέτ, οι βίλες Anatara Mai Khao περιβάλλονται από ένα καταπράσινο εθνικό πάρκο και συγκεντρώνονται γύρω από μια απίστευτα γαλήνια λιμνοθάλασσα. Οι βίλες εδώ έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν την αίσθηση ιδιωτικής χαλάρωσης και αποτελούν την τέλεια επιλογή για μεγαλύτερα ομαδικά ταξίδια ή ρομαντικές αποδράσεις. Επιπλέον, όλο το προσωπικό εδώ έχει λάβει εκπαίδευση για τη διαφορετικότητα που διασφαλίζει ότι αισθάνεστε ευπρόσδεκτοι και άνετοι καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο κατάλυμα, θα μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια σειρά από δραστηριότητες, όπως γιόγκα, πυγμαχία Muay Thai, κρουαζιέρες στην αυγή και ποτά στο ηλιοβασίλεμα. Όποια και αν είναι τα ταξιδιωτικά σας ενδιαφέροντα, σας εγγυάται ότι θα περάσετε αξέχαστες στιγμές στις βίλες Anantara Mai Khao Phuket.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες εκδρομές στην Μπανγκόκ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Μπανγκόκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μπανγκόκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας