Τορόντο: Όχι μόνο ένας καλοκαιρινός προορισμός

Τορόντο: Όχι μόνο ένας καλοκαιρινός προορισμός

Υπάρχει πάντα κάτι νέο να ανακαλύψετε στο Τορόντο. Μια πύλη προς τον Καναδά, η πόλη είναι ένας ακμάζων πολιτιστικός κόμβος χάρη στα διάσημα μουσεία, τα θέατρα, τη μουσική σκηνή και τις εκλεκτικές τέχνες. Με ανθισμένα πάρκα και ουρανοξύστες που αντανακλούν τον ήλιο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το καλοκαίρι στο Τορόντο είναι μια μοναδικά ιδιαίτερη εποχή του χρόνου. Ωστόσο, αυτό που συχνά παραβλέπεται είναι η παγωμένη δόξα του χειμώνα και η ακμάζουσα ομορφιά της άνοιξης στην πρωτεύουσα του Οντάριο. Με φεστιβάλ χριστουγεννιάτικου φαγητού, αστραφτερά φυσικά τοπία και εποχιακές αποκλειστικές πολιτιστικές εμπειρίες, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφτείτε την πόλη εκτός των καλοκαιρινών μηνών.

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε μερικά μόνο από τα οφέλη της επίσκεψης στο Τορόντο αυτόν τον χειμώνα και την άνοιξη.

Χαμηλό Κόστος

Ένα από τα πιο προφανή πλεονεκτήματα του προγραμματισμού ενός ταξιδιού στο Τορόντο το χειμώνα είναι η αξιοσημείωτη διαφορά στην τιμή σε όλα τα επίπεδα. Από τιμές δωματίων ξενοδοχείων και πτήσεις μέχρι εισιτήρια για πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, θα βρείτε ότι η πόλη είναι πολύ πιο προσιτή εκτός των καλοκαιρινών μηνών αιχμής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ζήσετε πολύ περισσότερο την πόλη με πολύ λιγότερο, προσφέροντας μια πιο οικεία θέα στο Τορόντο.

Με περισσότερα χρήματα που ξοδεύετε στην τσέπη σας, θα μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε πλήρως από την παγκόσμιας κλάσης σειρά από πολυτελή καταστήματα και πολυτελή καταστήματα που βρίσκονται στους δρόμους του Τορόντο. Εάν το γούστο σας βρίσκεται στην πολυτελή άκρη της κλίμακας, αξίζει να επισκεφτείτε την πολυτελή γειτονιά του Yorkville, όπου οι δρόμοι είναι γεμάτοι με καταστήματα σχεδιαστών. Εναλλακτικά, η εκλεκτική συνοικία Leslieville είναι το επίκεντρο της vintage και της ανανεωμένης μόδας στην πόλη.

Φαγητό

Η γαστρονομική σκηνή του Τορόντο είναι παγκοσμίως κορυφαία όλο το χρόνο, προσελκύοντας σταθερά ένα διεθνές πλήθος δημιουργικών σεφ και απαιτητικών καλοφαγάδων. Οι πιο κρύοι χειμωνιάτικοι μήνες είναι η τέλεια στιγμή για να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα comfort food του Καναδά - σκεφτείτε βάφλες, πουτίνι και fusion κουζίνες κατατεθέντα της πόλης. Όποια και αν είναι τα γούστα σας, υπάρχει κάτι να απολαύσετε όταν πρόκειται για την εκπληκτική επιλογή εστιατορίων και καφέ του Τορόντο. Το αποκορύφωμα του γαστρονομικού χειμερινού ημερολογίου του Τορόντο είναι αναμφισβήτητα το Winterlicious - μια γιορτή δύο εβδομάδων της λαχταριστής γαστρονομικής τελειότητας που λαμβάνει χώρα σε όλη την πόλη. Αφεθείτε σε γεύσεις και γεύσεις από περισσότερα από 200 εστιατόρια σε εξαιρετικές τιμές και γνωρίστε την ποικιλία γεύσεων και υφών του Τορόντο. Το Winterlicious είναι πάντα ένα δημοφιλές φεστιβάλ, οπότε φροντίστε να κάνετε κράτηση το συντομότερο δυνατόν για να μην χάσετε τις πιο συναρπαστικές γευστικές εμπειρίες της πόλης.

Ανοιξιάτικα αξιοθέατα

Δεν μπορείτε να περιπλανηθείτε στην ομορφιά των Καταρρακτών του Νιαγάρα και των γύρω του που είναι όλο το χρόνο φυσικό τοπίο. Ωστόσο, είναι την άνοιξη που οι καταρράκτες είναι οπτικά εντυπωσιακοί. Ενώ το νερό δεν σταματά ποτέ να ορμεί, η χειμωνιάτικη ψύχρα βλέπει αξιοσημείωτη συσσώρευση πάγου καθώς οι παγετώνες διογκώνονται σε μέγεθος, ωστόσο, μέχρι την άνοιξη αυτός ο πάγος ξεπαγώνει και μεταμορφώνει το τοπίο, δημιουργώντας μια μοναδικά μαγική εμπειρία περιήγησης στα αξιοθέατα. Είναι η τέλεια στιγμή για να ταξιδέψετε στα χαμηλότερα επίπεδα του Νιαγάρα και να ζήσετε το αληθινό μεγαλείο αυτού του πανύψηλου φυσικού εικονιδίου. Τις ιδιαίτερα ευκρινείς ανοιξιάτικες μέρες, η μαινόμενη δόξα των καταρρακτών του Νιαγάρα μπορεί να εντοπιστεί ακόμη και από την εναέρια προοπτική του Πύργου CN. Αυτό το σύμβολο του Τορόντο είναι η 2η ψηλότερη ανεξάρτητη κατασκευή στον κόσμο και κυριαρχεί πλήρως στον ορίζοντα της πόλης. Είναι τόσο εντυπωσιακό στην πραγματικότητα, που έχει κατηγοριοποιηθεί ακόμη και ως ένα από τα επτά σύγχρονα θαύματα του κόσμου.

Χειμερινές Εμπειρίες

Ο χαρακτήρας του Τορόντο επηρεάζεται πολύ από τις εποχές και οι χειμερινοί μήνες δημιουργούν μια σειρά από δραστηριότητες και εμπειρίες που προσφέρονται μοναδικά από το κρύο. Οι χριστουγεννιάτικες αγορές και τα παγοδρόμια αρχίζουν να εμφανίζονται όλο τον Νοέμβριο και μπορείτε να τα απολαύσετε μέχρι την άνοιξη. Ίσως η πιο εμβληματική από αυτές τις αποκλειστικές χειμερινές εμπειρίες είναι το σόου φωτός στο Ontario Palace, όπου μπορείτε να απολαύσετε εγκαταστάσεις από δεκαεπτά γνωστούς Καναδούς καλλιτέχνες. Το πατινάζ στον πάγο κάτω από έναν ενεργό αυτοκινητόδρομο μπορεί να φαίνεται σαν ένας περίεργος τρόπος για να περάσετε μια μέρα

στο Τορόντο, ωστόσο το The Bentway είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη χειμερινή ψύχρα. Η πίστα πατινάζ μήκους 1.5 χιλιομέτρου είναι δημοφιλής σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και διαθέτει ακόμη και ένα χωριό στις εγκαταστάσεις όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακές καναδικές χειμερινές λιχουδιές.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Τορόντο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Τορόντο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Τορόντο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας