Γκέι Ατλάντα

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για την Ατλάντα

Ο απόλυτος οδηγός για την ομοφυλόφιλη πρωτεύουσα της Γεωργίας

Η πρωτεύουσα της Γεωργίας και φιλοξενεί περισσότερα από 6 εκατομμύρια άτομα, η Ατλάντα είναι μια ζωντανή και εκτεταμένη μητρόπολη που έχει μια μοναδική ιστορία και πολιτισμό. Η πόλη έχει υψηλή βαθμολογία στην παγκόσμια κατάταξη για ανάπτυξη και καινοτομία και είναι εξίσου συναρπαστικός προορισμός για τον τουρισμό.

Η Ατλάντα γνώρισε μια πολιτιστική και καλλιτεχνική αναγέννηση τη δεκαετία του 2010 και ως αποτέλεσμα, οι καλλιτεχνικές και δημιουργικές κοινότητες στην πόλη έχουν ανακτήσει πολλές από τις περιοχές που προηγουμένως είχαν παραμεληθεί και ξεχαστεί. Η πόλη είναι ζωντανή και γεμάτη ευκαιρίες για ανακάλυψη τόσο της ταραγμένης ιστορίας της όσο και του πολλά υποσχόμενου μέλλοντος.

Η Ατλάντα υπερηφανεύεται για τον τρίτο μεγαλύτερο πληθυσμό LGBT + στις ΗΠΑ και έχει μια ακμάζουσα και ζωντανή γκέι περιοχή που γενικά συγκεντρώνεται γύρω από την περιοχή της πόλης. Η γκέι σκηνή στην πόλη είναι διαφορετική και εκλεκτική και αντανακλά την αυξανόμενη αποδοχή των ΛΟΑΤ + ατόμων στην Ατλάντα.

Γκέι Ατλάντα

Γκέι μπαρ και κλαμπ στην Ατλάντα

Ο τίτλος ως η παράξενη πρωτεύουσα του Νότου δεν κερδίζεται εύκολα, αλλά η επιλογή των γκέι κλαμπ και μπαρ της Ατλάντα κάνει αυτήν την πόλη πραγματικά αξίζει τον ισχυρισμό. Η σκηνή των ομοφυλόφιλων κλαμπ στην Ατλάντα είναι γνωστή ότι είναι ανεπιτήδευτη και δίνει προτεραιότητα στη διασκέδαση από οτιδήποτε άλλο.

Βρίσκεται στην καρδιά του γκέι κέντρο της Ατλάντα, Blake's στο πάρκο έχει προσφέρει υψηλής ποιότητας εμπειρίες clubbing για τα τριάντα χρόνια. Το μπαρ χορού φιλοξενεί παγκοσμίου φήμης DJ, ζωντανές χορευτές και παραστάσεις από θρυλικές βασίλισσες, καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή κλαμπ για τον ομοφυλόφιλο πληθυσμό της Ατλάντα. Ο χώρος χωρίζεται σε τρία ξεχωριστά τμήματα, το καθένα με το δικό του μοναδικό είδος μουσικής και ατμόσφαιρας, που σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για κάθε γκέι ταξιδιώτη.

Για έναν πιο χαμηλό, αλλά ακόμα ευχάριστο χώρο, οι γκέι ταξιδιώτες πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επισκεφθούν ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ, το μόνο γκέι σπορ μπαρ της πόλης και ένα δημοφιλές στέκι ανάμεσα στις αρκούδες της Ατλάντα. Το μπαρ διαθέτει 27 τηλεοράσεις για τους επισκέπτες να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους αθλήματα και παρέχει μια μοναδική εμπειρία στους ταξιδιώτες να απολαύσουν τα αμερικανικά αθλήματα σε ένα τυπικό στιβαρό σπορ μπαρ.

Tripp's Το μπαρ συνδυάζει το τοπικό στιλ μπαρ μικρής κλίμακας που είναι τόσο ομόφωνη με τον Αμερικανικό Νότο με τη ζωντανή και εκλεκτική γκέι σκηνή που είναι όλο και μεγαλύτερη στην Ατλάντα για να δημιουργήσει έναν χώρο χαλαρό, χωρίς φασαρία και προσιτό. Υπάρχουν πολλές εβδομαδιαίες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Tripp's, όπως μπίνγκο, καραόκε και ζωντανή μουσική.

Γκέι Ατλάντα

Γκέι ξενοδοχεία στην Ατλάντα

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στον κοινωνικά συντηρητικό Νότο, η Ατλάντα είναι μια γενικά φιλελεύθερη πόλη και οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες μπορούν να περιμένουν να αντιμετωπίζονται με ίσο σεβασμό, αξιοπρέπεια και καλοσύνη με οποιονδήποτε άλλο ταξιδιώτη κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Τα καλύτερα ξενοδοχεία για gay ταξιδιώτες βρίσκονται στο Midtown της πόλης, όπου οι επισκέπτες θα βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα καλύτερα μπαρ και κλαμπ της Ατλάντα.

Η Δ Ατλάντα είναι ένα άνετο και ευρύχωρο ξενοδοχείο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους που βρίσκεται στην περιοχή Midtown της πόλης και τοποθετεί τους επισκέπτες λίγα λεπτά μακριά από την καλύτερη νυχτερινή ζωή gay και queer κουλτούρα που προσφέρονται. Το ξενοδοχείο διαθέτει εξαιρετικές ανέσεις, όπως μπανιέρες σε στιλ σπα, 24ωρο μπαρ και εστιατόριο με μπριζόλες.

Προσφέροντας δωμάτια και σουίτες σχεδιασμένες με μοντέρνα κομψότητα και πληθώρα εγκαταστάσεων, το Αναγεννησιακό Atlanta Midtown Το ξενοδοχείο είναι η ιδανική βάση από την οποία οι gay ταξιδιώτες μπορούν να εξερευνήσουν την τοπική γκέι σκηνή και την ευρύτερη Ατλάντα. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εντυπωσιακό μπαρ και εστιατόριο στον τελευταίο όροφο, που σερβίρει εποχιακές και υψηλής ποιότητας επιλογές φαγητού και ποτού.

Το Loews Atlanta παρέχει μια πολυτελή επιλογή για ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν την περιοχή Midtown και να βυθιστούν στο μοναδικό κέντρο της νυχτερινής ζωής και του πολιτισμού των ομοφυλόφιλων. Με υπερσύγχρονο σχεδιασμό και τεχνολογία, οι επισκέπτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η διαμονή τους θα είναι άνετη και βολική. Το Loews Atlanta είναι γνωστό για το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό του, τη γειτνίαση με τα τοπικά γκέι κλαμπ και τα άνετα κρεβάτια.

Γκέι Ατλάντα

Martin Luther King, Εθνικό Ιστορικό Πάρκο νεώτερης

Ίσα μέρη σκοτεινά και εμπνευσμένα, ο Martin Luther King, Jr. National Historic Park διατηρεί τη μνήμη του επαναστατικού ηγέτη των πολιτικών δικαιωμάτων. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στη γενέτειρα του Martin Luther King Jr και να εξερευνήσουν τα προσεκτικά διατηρημένα δωμάτια που κάποτε κάλεσε σπίτι. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να διασχίσουν τη λεωφόρο και να σεβαστούν στην κρύπτη όπου βρίσκεται ο εικονικός ακτιβιστής.

Πολλά μνημεία και εκθέσεις αφιερωμένες στο κίνημα των πολιτικών δικαιωμάτων γενικότερα μπορούν επίσης να ανακαλυφθούν στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένης μόνιμης έκθεσης στη σύζυγο του Κινγκ και την καταξιωμένη τραγουδίστρια της όπερας Κορέτα Σκοτ ​​Κινγκ.

Ατλάντα

Υψηλό Μουσείο Τέχνης

Το High Museum of Art είναι το κορυφαίο ίδρυμα για τη συλλογή έργων τέχνης στα νοτιοανατολικά με περισσότερα από 15,000 έργα στη μόνιμη συλλογή του. Το μουσείο μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εντυπωσιακή ανθολογία τέχνης που ακολουθεί την ταραγμένη ιστορία του Νότου έως τον XNUMXο και τον εικοστό αιώνα. Το High είναι αφιερωμένο στην προβολή και υποστήριξη τοπικών καλλιτεχνών και διοργανώνει τακτικά εκθέσεις λιγότερο γνωστών και ανερχόμενων καλλιτεχνών.

Οι εκθέσεις στο μουσείο ποικίλλουν ως προς το περιεχόμενο, αλλά μεταξύ των μόνιμων εγκαταστάσεων υπάρχει μια συλλογή γραπτών έργων του James Baldwin, ηγετικής προσωπικότητας του Αμερικανικού Κινήματος Πολιτικών Δικαιωμάτων και του Gay Liberation Movement. Το έργο του Baldwin είναι διάσημο για τη διατομεακή ανάλυσή του σχετικά με τη φυλή, τον ανδρισμό και τη σεξουαλικότητα στη διαχωρισμένη Αμερική.

Τροχός

Γκέι δικαιώματα στην Ατλάντα

Η πολιτεία της Γεωργίας νομιμοποίησε τον γάμο του ιδίου φύλου το 2015 και σήμερα οι πολίτες της Ατλάντα απολαμβάνουν τις ίδιες νομικές προστασίες με τους ετεροφυλόφιλους συνομηλίκους και τους φίλους τους. Το 2021, θεσπίστηκε νομοθεσία που αναγνώρισε συγκεκριμένα τον σεξουαλικό προσανατολισμό ως κίνητρο για εγκλήματα μίσους.

Η Ατλάντα είναι ένας φάρος σεβασμού και ισότητας για τα άτομα ΛΟΑΤ + στον Αμερικανικό Νότο και οι φιλελεύθερες στάσεις της πόλης σημαίνουν ότι οι γκέι ταξιδιώτες μπορούν να περιμένουν να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και καλοσύνη κατά την επίσκεψή τους. Η πόλη διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα υπερηφάνειας της χώρας κάθε χρόνο τον Οκτώβριο το σαββατοκύριακο που είναι πλησιέστερο στην Εθνική Ημέρα Ερχόμενων.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στην Ατλάντα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στην Ατλάντα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ατλάντα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας