Stumptown Brewery Bar Guerneville Καλιφόρνια

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για τη Γκέρνεβιλ

Το Γκέρνβιλ γίνεται γρήγορα μέρος για διακοπές στην Καλιφόρνια

Η Καλιφόρνια είναι γεμάτη κρυμμένους πολύτιμους λίθους. Ένα μακροχρόνιο αγαπημένο είναι η πόλη Guerneville στην κομητεία Sonoma. Ο πληθυσμός του όλο το χρόνο είναι μικρότερος από πέντε χιλιάδες, αλλά είναι ένα πολύβουο σημείο διακοπών. Αν ψάχνετε για μια ομοφυλοφιλική διαμονή στην Καλιφόρνια, αυτή η μικρή πόλη είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Το Guerneville απέχει μόλις μιάμιση ώρα από το Σαν Φρανσίσκο με το αυτοκίνητο. Το San Fran είναι, φυσικά, μια ιστορική γκέι Μέκα, αν και σήμερα ορίζεται περισσότερο από τη γειτνίαση με τη Silicon Valley. Το Γκέρνβιλ έγινε το γκέι σημείο παραμονής επιλογής για τους κατοίκους του Σαν Φραν. Έχει μια ρουστίκ γοητεία και μια αυξανόμενη σκηνή φαγητού.

Για τι είναι γνωστό το Γκέρνβιλ;

Επαρχία Γκέρνεβιλ Σόνα

Το Guerneville είναι μια νυσταγμένη πόλη που περιβάλλεται από δάσος, δέντρα κόκκινου ξύλου και τον ρωσικό ποταμό. Αναδύθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα ως πόλη υλοτομίας. Στη συνέχεια προσέλκυσε πλούσιους Καλιφορνέζους και έγινε τόπος διακοπών. Τις τελευταίες δεκαετίες, έχει γίνει ένας κορυφαίος Καλιφόρνιας LGBT προορισμός και ένα αγαπημένο στέκι για τους λάτρεις του κρασιού.

Είναι ένα ρουστίκ περιβάλλον με πολλά μικρά θέρετρα, περιοχές με υαλοπίνακες και καμπίνες στο δάσος. Το Guerneville είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε εάν θέλετε να βγείτε από τη μεγάλη πόλη και να πλησιάσετε τη φύση.

Πόσο μακριά είναι η Γκέρνβιλ από τη Νάπα;

Χρειάζονται περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά για να οδηγήσετε από το Γκέρνβιλ στην κοιλάδα Napa. Το χτύπημα των δύο κάνει ένα υπέροχο δρομολόγιο. Μπορείτε να ζήσετε την ιστορική πόλη διακοπών ΛΟΑΤ και στη συνέχεια να εξερευνήσετε την παγκοσμίου φήμης σκηνή κρασιού της κοιλάδας Napa. Υπάρχουν επίσης εξαιρετικές εμπειρίες γευσιγνωσίας κρασιού στο Guerneville, οπότε είναι ασυναγώνιστη για τους λάτρεις του κρασιού.

Δραστηριότητες σε Γκέρνεβιλ

Υπάρχουν πάνω από πενήντα οινοποιεία σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Guerneville. Η ανακάλυψη μικρών μπουτίκ οινοποιείων είναι μια δημοφιλής διασκέδαση για τους λάτρεις του κρασιού στη Sonoma. Μπορείτε να βρείτε μερικά εξαιρετικά γύρω από το Guerneville - δεν χρειάζεται καν να πάτε μέχρι την κοιλάδα της Νάπα.

Θα περιτριγυριστείτε από περιοχές εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, οπότε σίγουρα θα θέλετε να κάνετε βόλτες και να εξερευνήσετε το τοπίο. Το Armstrong Redwoods State Nature Reserve είναι απαραίτητο. Είναι πάνω από 805 στρέμματα και χτίστηκε για να διατηρήσει τα τοπικά κόκκινα δέντρα. Απλώνεται κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνια και είναι το σκηνικό για μερικές από τις καλύτερες βόλτες στην Καλιφόρνια.

Το Guerneville είναι επίσης διάσημο ως καταφύγιο foodie. Υπάρχουν ορισμένες επιλογές φαγητού υψηλού επιπέδου, αν και χωρίς τη στάση που μπορείτε να βρείτε στις μεγάλες πόλεις. Το Dawn Ranch Restaurant είναι ένα ιδιαίτερα αγαπημένο. Όπως θα περίμενε κανείς, τα περισσότερα εστιατόρια στο Guerneville έχουν εξαιρετικές λίστες κρασιών.

Πόσο γκέι είναι το Γκέρνεβιλ;

Εταιρεία Rainbow Cattle

Είναι αρκετά γκέι. Οι ΛΟΑΤ Καλιφόρνιοι άρχισαν να μαζεύουν διακοπές στη Γκέρνεβιλ τη δεκαετία του 1970. Η εταιρεία Rainbow Cattle Company είναι η πιο μακροχρόνια γκέι μπαρ στη Γκέρνεβιλ - άνοιξε τις πόρτες του το 1979 και από τότε είναι ισχυρή. Μπορείτε να κατευθυνθείτε στην Rainbow Cattle Company για ένα ποτό και πάρτι όλη τη νύχτα, εάν η διάθεση σας παρασύρει.

Όλα τα μπαρ στο Guerneville είναι φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους. Θα βλέπετε συχνά τις βασίλισσες drag. Όταν είστε έτοιμοι να το ονομάσετε βράδυ, επιστρέψτε στο μπουτίκ σας στο δάσος.

Το Γκέρνβιλ έχει λίγο τα πάντα. Είναι χαλαρωτικό, κομψό, λίγο κολλώδες και ατελείωτα διασκεδαστικό. Θα έχετε επίσης άφθονη ευκαιρία να αποκτήσετε εξαιρετικό περιεχόμενο Instagram.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Guerneville

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Γκέρνβιλ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Guerneville για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας

Περισσότερα Gay Guerneville