Ντάλας

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Ντάλας

Το Ντάλας έχει μια εκπληκτικά καλή γκέι σκηνή

Το Ντάλας είναι μια εκτεταμένη και εκπληκτική μητρόπολη πολυώροφων κτιρίων, αρχιτεκτονικής κληρονομιάς και μια ακμάζουσα κοινότητα LGBT +. Σε αντίθεση με πολλές άλλες πόλεις στο Τέξας, το Ντάλας δεν έχει πέσει στη φύση της ανόδου και της προτομής της βιομηχανίας πετρελαίου και υπήρξε μια οικονομική δύναμη από τα τέλη του 19ου αιώνα.

Βιώνοντας μια πρόσφατη πολιτιστική άνθηση, η πόλη είναι ένα αναπτυσσόμενο κέντρο τέχνης και πολιτισμού. Μετά από την τεράστια ανάπτυξη και αναγέννηση, η περιοχή των τεχνών στο Ντάλας είναι πλέον η μεγαλύτερη στη χώρα και συνδυάζεται με νέους και καινοτόμους καλλιτεχνικούς ταλέντους. Αυτό, σε συνδυασμό με την καθιερωμένη μουσική ιστορία της πόλης, καθιστούν το Ντάλας μία από τις πολιτιστικές πρωτεύουσες των ΗΠΑ.

Το Ντάλας φιλοξενεί επίσης μια από τις πιο δραστήριες και ζωντανές σκηνές ομοφυλόφιλων στις ΗΠΑ και διαθέτει επίσης τον έκτο μεγαλύτερο πληθυσμό LGBT + στη χώρα. Η πόλη είναι μια Μέκκα για τους γκέι τουρίστες, οι οποίοι συρρέουν στους δρόμους της κάθε χρόνο για να απολαύσουν τους φιλόξενους και αποδεκτούς ντόπιους, την ακμάζουσα νυχτερινή ζωή και την πλούσια κουλτούρα.

Γκέι κλαμπ και μπαρ στο Ντάλας

Η πλειοψηφία της γκέι νυχτερινής ζωής που προσφέρεται στο Ντάλας βρίσκεται στη γειτονιά Oak Lawn. Η περιοχή διαθέτει μια πυκνή και συγκεντρωμένη συλλογή από γκέι μπαρ και κλαμπ που εκτείνεται σε μια σειρά από ενδιαφέροντα και γούστα και είναι εγγυημένο ότι θα προσελκύσει κάθε γκέι ταξιδιώτη.

Μείνετε πιστοί στις ρίζες του κάουμποϋ της πόλης, Σαλόνι στρογγυλοποίησης είναι ένα κλαμπ με δυτικό θέμα που προσελκύει μερικά από τα μεγαλύτερα πλήθη της πόλης. Ο χορός της γραμμής, η τεκίλα, οι εμβληματικές επιτυχίες της χώρας και της ποπ, καθώς και το ελκυστικό προσωπικό του μπαρ κάνουν το Round-up τον ιδανικό προορισμό για να ικανοποιήσει την πραγματική φαντασία του καουμπόη. Το κλαμπ είναι τεράστιο και διαθέτει 12 μπαρ, πολλαπλές πίστα και εξωτερικό χώρο. Σε βολική τοποθεσία στην περιοχή Oak Lawn, το κλαμπ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλούς άλλους γκέι χώρους της πόλης και είναι γνωστό ότι το επισκέπτεται η Lady Gaga, οπότε φροντίστε να προσέχετε.

Ακριβώς απέναντι από το Round-up Saloon, και καταλαμβάνει συγκρίσιμα εκτεταμένες εγκαταστάσεις, Σταθμός 4 είναι η πολύχρωμη καρδιά και ψυχή της γκέι νυχτερινής ζωής του Ντάλας. Φιλοξενώντας θρυλικές βραδιές έλξης, περιοδείες καμπαρέ περιοδείας και DJs παγκόσμιας κλάσης, υπάρχει κάτι που προσφέρεται για κάθε γκέι ταξιδιώτη στο σταθμό 4. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ευρύχωρο δάπεδο του κλαμπ, το μεγάλο εξωτερικό αίθριο και το εμβληματικό δωμάτιο με τριανταφυλλιές.

Για μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία κλαμπ, οι γκέι ταξιδιώτες πρέπει να κατευθυνθούν προς το Eagle Ντάλας. Αυτό το δημοφιλές γκέι μπαρ είναι γνωστό για τη δερμάτινη αισθητική και τις κανονικές θεματικές βραδιές. Την ημέρα, ο χώρος προσφέρει έναν χαλαρωτικό και άνετο χώρο για φαγητό και ποτό, αλλά το βράδυ, το σπήλαιο κλαμπ ζωντανεύει καθώς καταλαμβάνεται από τον ενεργητικό και διαφορετικό γκέι πληθυσμό της πόλης.

Le Meridien Ντάλας

Γκέι ξενοδοχεία στο Ντάλας

Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία για γκέι ταξιδιώτες βρίσκονται στο κέντρο του Ντάλας και στις περιοχές Oak Lawn. Από αυτές τις τοποθεσίες, οι επισκέπτες θα έχουν εύκολη και αποτελεσματική πρόσβαση στο ευρύ φάσμα των γκέι χώρων και ορόσημων που βρίσκονται σε όλη την πόλη. Παρόλο που δεν υπάρχουν ξενοδοχεία για γκέι, η εξασφάλιση διαμονής στις περιοχές Downtown και Oak Lawn της πόλης θα διασφαλίσει ότι οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες θα λαμβάνουν υπηρεσίες χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς κρίσεις.

Όπως και η ίδια η πόλη, Το Ν Ντάλας Δίνει έμφαση στη μεγάλη και τολμηρή, από την εντυπωσιακή πισίνα στον τελευταίο όροφο μέχρι την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του κτηρίου, το ξενοδοχείο εγγυάται στους επισκέπτες μια αξέχαστη διαμονή. Διαθέτοντας μια σειρά από ανέσεις, όπως ένα μεγάλο σπα με εννέα αίθουσες περιποιήσεων και ένα γαστρονομικό κέντρο, το W προσφέρει στους επισκέπτες την ιδανική βάση από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε το Ντάλας.

Βρίσκεται στην καρδιά του Oak Lawn, Το Joule Ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες μια άνετη και βολική διαμονή στο επίκεντρο της γκέι κουλτούρας στο Ντάλας. Κάθε δωμάτιο είναι κομψά επιπλωμένο με σύγχρονες διακοσμήσεις και ανέσεις και το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο και γυμναστήριο. Η κεντρική τοποθεσία του The Joule σημαίνει ότι οι επισκέπτες δεν είναι ποτέ μακριά από κανένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης, όπως το Μνημείο John F Kennedy και το Μουσείο Τέχνης του Ντάλας.

Πλήρης με εσωτερικούς χώρους αρτ ντεκό και στιλβωμένα φινιρίσματα, Le Meridien Ντάλας είναι ένα κεντρικό ξενοδοχείο, φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους. Το Le Meridien βρίσκεται στο Uptown Dallas, κοντά στη γειτονιά Oak Lawn και στην πλειονότητα των γκέι νυχτερινής διασκέδασης της πόλης. Το κύριο αξιοθέατο του ξενοδοχείου, ωστόσο, είναι η πληθώρα εστιατορίων παγκόσμιας κλάσης που ευθυγραμμίζουν τους γύρω δρόμους. Το Ντάλας είναι ένας κόμβος γαστρονομικών προσφορών και οι επισκέπτες στο Le Meridien βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία για να δοκιμάσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη.

Ντάλας · Κλαμπ Gay Dance

Dallas Museum of Art

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία στις ΗΠΑ, το Μουσείο Τέχνης του Ντάλας ιδρύθηκε το 1903 και είναι αφιερωμένο στις προσπάθειες της καινοτομίας και της δημόσιας δέσμευσης. Η παγκόσμια συλλογή του ιδρύματος περιλαμβάνει 24,000 έργα τέχνης που εκτείνονται σε 5,000 χρόνια και πολλές χώρες προέλευσης. Η συλλογή είναι αφιέρωμα στον ποικίλο και πολυπολιτισμικό πληθυσμό του Ντάλας.

Το μουσείο βρίσκεται στην ανθισμένη περιοχή των τεχνών της πόλης, όπου στεγάζονται πολλές ανεξάρτητες γκαλερί, καταστήματα χειροτεχνίας μπουτίκ και κοινοτικοί χώροι. Η αποστολή του μουσείου είναι να λειτουργεί ως καταλύτης για τη δημιουργικότητα μεταξύ του πληθυσμού της πόλης και οι επισκέπτες μπορούν να εισέλθουν στο μουσείο δωρεάν.

Γκέι υπερηφάνεια στο Ντάλας

Κάθε χρόνο τον Ιούνιο, οι δρόμοι του Ντάλας ζωντανεύουν με τα χρώματα των σημαιών και των διακοσμήσεων του ουράνιου τόξου. Οι γιορτές υπερηφάνειας έχουν πραγματοποιηθεί στην πόλη από την πρώτη πορεία υπερηφάνειας το 1972, όπου 300 ΛΟΑΤ + παρέλασαν στους δρόμους του τότε πολύ συντηρητικού Ντάλας. Το θάρρος και η υπερηφάνεια αυτών των πρωτότυπων πρωτοπόρων ενέπνευσαν χιλιάδες ακόμη, και από το 1980 η πόλη φιλοξενεί εορτασμούς υπερηφάνειας και διαδηλώσεις ετησίως.

Σήμερα, οι εορτασμοί υπερηφάνειας της πόλης ξεκινούν με μια μέρα λογοτεχνίας, τέχνης και μουσικής που εστιάζει στο ΛΟΑΤ + πριν καταλήξει στην παρέλαση του Dallas Pride Parade στο τέλος της εβδομάδας. Οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να βιώσουν το Dallas Black Pride και το Texas Latinx Pride, τα οποία λαμβάνουν χώρα στην πόλη και επικεντρώνονται στη γειτονιά Oak Lawn.

Γκέι δικαιώματα στο Ντάλας

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα από τα πιο κοινωνικά συντηρητικά και θρησκευτικά κράτη της Αμερικής, το ίδιο το Ντάλας είναι ο προμαχώνας της φιλελεύθερης ανοιχτής σκέψης και της αποδοχής των ΛΟΑΤ +. Η πόλη έχει τον έκτο μεγαλύτερο πληθυσμό ΛΟΑΤ + στη χώρα και οι περισσότεροι ταξιδιώτες το θεωρούν φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και συνολικά φιλόξενο.

Η πόλη του Ντάλας άρχισε να εκδίδει άδειες γάμου ομοφυλοφίλων μόλις λίγες ώρες μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου σχετικά με την ισότητα των γάμων το 2015. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη νομοθεσία που να προστατεύει τα άτομα ΛΟΑΤ + στο Τέξας από σεξουαλικές διακρίσεις και τα άτομα τρανς πρέπει πρώτα να υποβληθούν σε επιβεβαίωση φύλου χειρουργική επέμβαση πριν επιτραπεί να αλλάξει το νόμιμο φύλο τους.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Ντάλας

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Ντάλας από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Ντάλας για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας