Φρανκφούρτη

Ένας γκέι οδηγός στη Φρανκφούρτη

LGBTQ+ οδηγός για τη Φρανκφούρτη, την πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας. Είναι μια οικονομική δύναμη και έχει μια αξιοπρεπή γκέι σκηνή.

Όταν σκεφτόμαστε γερμανικές πόλεις, η απάντησή μας είναι πάντα άμεση Berlin or Μόναχο. Τι γίνεται όμως με τη Φρανκφούρτη; Δεν είναι κάπου που πολλοί σκέφτονται, εκτός από το ότι η πόλη είναι γνωστή ως μια οικονομική και επιχειρηματική δύναμη για Germany. Αλλά είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Αν έχετε κάτι για ουρανοξύστες, δάση στο κέντρο της πόλης και ιστορική γοτθική αρχιτεκτονική όλα σε μια πόλη, θα περάσετε υπέροχα εδώ.

Η Φρανκφούρτη βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας και βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Μάιν (προφέρεται Mein). Αν και είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη στη Γερμανία, είναι εκπληκτικά εύκολο να περπατήσετε, αλλά αν προτιμάτε να πηδήξετε στα τραμ, είναι επίσης φθηνά, γρήγορα και τακτικά. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το αγαπημένο μας διασκεδαστικό γεγονός που έχει να προσφέρει αυτή η πόλη είναι ότι είναι το σπίτι του Γερμανού «χοτ ντογκ», πιο γνωστό ως Φρανκφούρτης, που προέρχεται από το ίδιο το όνομα της πόλης και πρέπει να δοκιμάσει κάθε νεοφερμένος! 

Γκέι μπαρ και κλαμπ στη Φρανκφούρτη

Φρανκφούρτη

Τα τελευταία 100 χρόνια, η έντονη πολιτική και πολιτιστική αλλαγή στην άποψη της Γερμανίας για τα δικαιώματα LGBTQ+ ήταν αστρονομική, με τη χώρα να είναι πλέον ένα από τα πιο φιλικά μέρη στον κόσμο για τους ταξιδιώτες LGBTQ+. Και όπου υπάρχουν φιλικά φιλόξενα μέρη για LGBTQ+ άτομα, έρχεται και μια εκπληκτική νυχτερινή ζωή! Η Φρανκφούρτη είναι ένα τζάκποτ για τον τεράστιο αριθμό των μπαρ και των νυχτερινών κέντρων που διατίθενται για να απολαύσει η κοινότητα. Στην καρδιά του κέντρου της πόλης, θα βρείτε την γκέι συνοικία, γνωστή ως Τρίγωνο των Βερμούδων, για τις πολλές ομάδες LGBTQ+ ατόμων που συρρέουν εδώ. 

Αν ψάχνετε για περισσότερο χώρο WLW (γυναίκες που αγαπούν τις γυναίκες), απέναντι από το Τρίγωνο των Βερμούδων μπορείτε να βρείτε το σπίτι του μοναδικού λεσβιακού μπαρ της Φρανκφούρτης, Λα Γκάτα. Από το 1971, αυτό το στολίδι έχει καλωσορίσει και είναι ένας οικείος χώρος για πολλές σόλο γυναίκες και γυναίκες που παρουσιάζουν ταξιδιώτες και ζευγάρια κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, με έναν συνδυασμό από εκδηλώσεις κλαμπ υψηλής ενέργειας και χαλαρωτικές συναντήσεις. 

Ένα από τα πιο gay bar της περιοχής, είναι ένα από τα πιο gay bar της περιοχής, ένα από τα πιο gay bar της περιοχής. Ζουμ Σβέικ. Όπως είναι λογικό, αυτό το μπαρ είναι τακτικά γεμάτο, αλλά διατηρεί μια προσγειωμένη φιλική ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες του πάρτι! Το εσωτερικό είναι γεμάτο ζωή με έναν ιδιόρρυθμο σχεδιασμό που σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάτε. Φροντίστε να πάτε σε αυτό το μπαρ τις Τετάρτες, μεταξύ 8 και 10 μ.μ. για μερικά αναιδή ποτά μισής τιμής για να μείνετε ευχαριστημένοι. 

Παρόλο που δεν υπάρχουν καθορισμένα κλαμπ ομοφυλοφίλων στη Φρανκφούρτη, πολλά κλαμπ φιλοξενούν πολλές βραδιές εκδηλώσεων για το πλήθος LGBT+, ανεξάρτητα από τη γενιά των ομοφυλόφιλων στην οποία γεννηθήκατε. Xtremeties; που βρίσκονται σε διάφορους χώρους για περισσότερα από 20 χρόνια, queer γυναίκες και οι σύμμαχοί τους έρχονται σε αυτό το event για να χορέψουν όλη τη νύχτα με μια μίξη μουσικής από λεσβίες και αμφιφυλόφιλους DJs. Αν ψάχνετε για μια βραδιά κλαμπ που διασκεδάζει τους γκέι εδώ και πολλά χρόνια, μην ψάξετε περισσότερο Κλαμπ78 στο The Velvet Club. Λειτουργεί για περισσότερα από 24 χρόνια και έχει κερδίσει πολύ υποστηρικτικούς θαυμαστές εκείνη την περίοδο. Για να πιάσετε αυτή τη νύχτα, είναι καλύτερο να βρίσκεστε στη Φρανκφούρτη για εκείνες τις ειδικές περιόδους του χρόνου, όπως η Πρωτοχρονιά και το Pride. 

Γκέι ξενοδοχεία στη Φρανκφούρτη

Jumeirah Φρανκφούρτη

Με τη Φρανκφούρτη να είναι μια πόλη σε μια από τις πιο φιλικές χώρες για ταξιδιώτες LGBTQ+ στον κόσμο, τα ξενοδοχεία είναι φυσικά πολύ φιλόξενα και φιλόξενα για την κοινότητά μας. Με βάση τον προϋπολογισμό και το στυλ σας, τα ξενοδοχεία της Φρανκφούρτης προσφέρουν ένα μείγμα από μοντέρνες, μοναδικές και ιστορικές διαμονές με εξαιρετικές υπηρεσίες και ανέσεις μέσα σε αυτά. 

Και τι καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε από μια διαμονή σε ένα ξενοδοχείο που μοιάζει με πύργο σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την γκέι συνοικία που υπερηφανεύεται για τη γοητεία. εισάγοντας το Rocco Forte Villa Kennedy. Πήρε το όνομά του από την επίσκεψη του John F Kennedy το 1963, αυτό το ξενοδοχείο πέντε αστέρων διαθέτει 127 δωμάτια. όλα έχουν σχεδιαστεί με μια παλέτα χρωμάτων που εμπνέεται από τη φύση για να ηρεμήσει την ψυχή σας, από θαλάσσιο χόρτο έως βρύα. Τα δωμάτια ξεκινούν από το deluxe επίπεδο και τελειώνουν τολμηρά με την προεδρική σουίτα JFK που περιλαμβάνει πιάνο με ουρά. Η γοητεία αυτού του ξενοδοχείου είναι εντυπωσιακή και διαθέτει μια πολυτελή αυλή με κήπο για να απολαύσετε χειροποίητα κοκτέιλ στο κέντρο του ξενοδοχείου, με ένα υπερσύγχρονο σπα και πισίνα που ταιριάζουν. 

Εάν είστε ο μινιμαλιστής τύπος με λίγο πιο περιορισμένο προϋπολογισμό και είστε χαρούμενοι που θα πάρετε το μετρό για ένα μικρό χρονικό διάστημα στην gay σκηνή, το Pure είναι ένα υπέροχο ταπεινό σπίτι από το σπίτι. Αυτό το boutique ξενοδοχείο περιβάλλεται από φωτεινούς λευκούς τοίχους και μοντέρνα δωμάτια, με το πεντακάθαρο και δροσερό εσωτερικό του. Ένα ποτό καλωσορίσματος που δωρίζεται από το προσωπικό θα σας υποδεχτεί κατά την άφιξη για να δημιουργήσει μια γεμάτη καρδιά ατμόσφαιρα. Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει χαμάμ και σάουνα όλο το 24ωρο, αλλά προσφέρει έκπτωση 20% στο Meridian Spa, αν θέλετε, που βρίσκεται στο κοντινό Skyline Plaza. Έχει εκπληκτική θέα στους ουρανοξύστες και την πόλη από κάτω και είναι κάτι που πρέπει να δείτε. Τα δωμάτια στο The Pure είναι απλοϊκά αλλά γοητευτικά, με μερικά να διαθέτουν μπαλκόνι για να απολαύσετε ένα μέρος για πρωινό και φλυαρίες. 

Αν θέλετε να είστε σε απόσταση αναπνοής από όλη τη δράση, τότε αυτό το ξενοδοχείο μπορεί να είναι το ιδανικό για εσάς. Λαμπερά δίπλα στους ουρανοξύστες στέκεται το Ξενοδοχείο Jumeirah Frankfurt. Με το μητροπολιτικό του στιλ και μια αξέχαστη θέα, το Jumeirah Hotel είναι μια προνομιακή τοποθεσία για όσους θέλουν να περπατήσουν απευθείας στη φασαρία. Τα κομψά και κομψά δωμάτια και οι σουίτες προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη διαμονή με την ευκαιρία να δειπνήσετε άνετα σε μια ανοιχτή κουζίνα. Και για να κάνουμε τα πράγματα πιο μοναδικά, αν είστε λάτρης του μελιού, είμαστε σίγουροι ότι θα χαρείτε πολύ να μάθετε ότι το ξενοδοχείο έχει το δικό του μελισσοκομείο στον τελευταίο όροφο - αναμφισβήτητα το πιο φρέσκο ​​μέλι ξενοδοχείου που θα δοκιμάσετε ποτέ!

Gay Saunas και Cruise Bars στη Φρανκφούρτη

Saunawerk

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι υπάρχουν ένα σωρό Gay Saunas & Cruise μπαρ που είναι διαθέσιμα για κάθε γκέι και αμφιφυλόφιλο άνδρα για να απολαύσει τις κοινωνικές συναναστροφές και να παίξει χωρίς φασαρία. Πριν φτάσετε σε αυτούς τους χώρους, αξίζει να δείτε τα καταστήματα για ενήλικες που προσφέρονται, εάν είστε περισσότερο στη σκηνή της κρουαζιέρας και του φετίχ. 

Ένα κλαμπ όπου μπορείτε να ποτίζετε δύο φυτά με ένα λάστιχο είναι το Jerome, Frankfurt am Main. Αυτός ο μικρός αλλά δημοφιλής κινηματογράφος γκέι κρουαζιέρας προσελκύει ένα πιο ώριμο πλήθος και περιλαμβάνει ένα μπαρ, ανοιχτές καμπίνες για παιχνίδι και ένα κατάστημα παιχνιδιών για ενήλικες. Ιδανικό για αυτές τις αγορές της τελευταίας στιγμής ή αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο. Ταινίες προβάλλονται σε οθόνες βίντεο για να διεγείρουν τις αισθήσεις, που σίγουρα θα οδηγήσουν σε οικεία γεγονότα μέσα στη νύχτα. 

Αν ένας όροφος δεν είναι αρκετός για εσάς, θα είναι 4; Με το παρατσούκλι το εργοστάσιο σάουνας, Saunawerk είναι η premium gay σάουνα 4 ορόφων της Φρανκφούρτης, με ό,τι μπορεί να επιθυμήσει ένας γκέι και αμφιφυλόφιλος άνδρας. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν πισίνα με καταρράκτη, υδρομασάζ, αρωματικό ατμόλουτρο, χαμάμ με έναστρο ουρανό, παραδοσιακή φινλανδική σάουνα με αυτόματα αφεψήματα, ακόμη και tepidarium, παρόμοιο με ένα ρωμαϊκό λουτρό. Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι είναι φωτισμένοι για εύκολη πρόσβαση προς και από διάφορα μέρη της σάουνας. Τα πιο σκοτεινά δωμάτια προσφέρουν ερωτικές προβολές κινηματογράφου και χώρους καμπίνας, επομένως υπάρχουν πολλές επιλογές για το πώς θέλετε να παίξετε. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, η Σάουνα φιλοξενεί επίσης προωθητικές ενέργειες και πάρτι όπως βραδιά αρκούδας, γυμνιστών, πάρτι κλαμπ και πολλά άλλα. Το Saunawerk είναι ανοιχτό ασταμάτητα όλα τα Σαββατοκύριακα, με το Foam party τα βράδια της Παρασκευής να είναι ένα χαρακτηριστικό γεγονός! Απαραίτητη επίσκεψη για τους λάτρεις του πάρτι στη σάουνα.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Φρανκφούρτη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Φρανκφούρτη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Φρανκφούρτη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας