Πόρτλαντ

Ένας γκέι οδηγός στο Πόρτλαντ

Πόρτλαντ, η πόλη που γίνεται το νέο Σαν Φρανσίσκο, όχι μόνο για χίπστερ.

ΠόρτλαντΒρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του Ειρηνικού των ΗΠΑ, το Πόρτλαντ είναι μια ζωντανή, γραφική πόλη, γνωστή για τους συνεχώς αναπτυσσόμενους χώρους πρασίνου, από πάρκα, δάση και εκπληκτική θέα στο βουνό Mount Hood. Όχι μόνο είναι μια πόλη που πρέπει να δεις από περιβαλλοντική άποψη, αλλά είναι ένα hotspot για τους λάτρεις των σκύλων, ένα μέρος όπου τα καροτσάκια καταβροχθίζονται με κάθε μπουκιά και έχει μια ακμάζουσα σκηνή θεάτρου και τέχνης όπου όλα πάνε!

Η πόλη έχει μια νεαρή ιστορία, που χρονολογείται από τα μέσα της δεκαετίας του 1800, αλλά παρ 'όλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ιστορικά αξιοθέατα και χαρακτηριστικά, όπως τα δημοφιλή δημόσια σιντριβάνια που είναι διάσπαρτα στην πόλη και η παλιά πόλη της Chinatown, η οποία έχει καταγραφεί ως Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο.

Και φυσικά, πώς θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε ότι το Πόρτλαντ είναι μια vegan εμμονή με την πόλη και μπορεί να αποδειχθεί έτσι, έχοντας το πρώτο vegan μίνι-μολ. Στον κόσμο. Κάθε καφενείο που συναντάτε σερβίρει γάλα βρώμης, κάνναβης & αμυγδάλου ως κύριο γάλα. αν ήθελες αγελαδινό γάλα θα έπρεπε να ρωτήσεις όμορφα!

Γκέι κλαμπ και μπαρ στο Πόρτλαντ

Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης CC Slaughter ΠόρτλαντΠαρά το γεγονός ότι η πόλη περιβάλλεται από χιλιόμετρα κοκκινωπής χώρας, το Πόρτλαντ είναι τόσο προοδευτικό όσο έρχεται, χωρίς έλλειψη γκέι μπαρ για όποιον αγαπάτε και όπως κι αν αναγνωρίσετε, με πολλές queer γυναίκες, τρανς και μη δυαδικές να νιώθουν σαν στο σπίτι τους και ασφαλείς και στους χώρους. Τα γκέι μπαρ στο Πόρτλαντ απλώνονται σε όλη την πόλη, αλλά πολλά είναι στο κέντρο της πόλης.

Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα μπαρ/νυχτερινών κέντρων κοντά στο Downtown είναι CC ΣφαγέςΤο Ο Covid σχεδόν δυστυχώς τελείωσε αυτό το εμβληματικό κλαμπ, αλλά επιστρέφει και κλωτσάει. Το μπαρ και το νυχτερινό κλαμπ χωρίζονται σε δύο χώρους, ενώνονται με μια αίθουσα υποδοχής βίντεο, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να πετάξει μεταξύ των δύο. Γνωστό για τις εκδηλώσεις νυχτερινών κέντρων λέιζερ, φιλοξενεί επίσης πολλές τοπικές εκδηλώσεις drag queen πολλές νύχτες την εβδομάδα.

Αν ψάχνετε για μια πιο χαλαρή εμπειρία μπάρας και αναγνωρίζεστε ως queer, trans ή/και μη δυαδική, μην κοιτάξετε πέρα ​​από Συντριβή μπαρ. Βρίσκεται στο Eastside, όχι μακριά από το κέντρο της πόλης, και ενώνονται με ένα οδικό πέρασμα ουράνιου τόξου, το Crush είναι ένα ζεστό, φιλόξενο μπαρ, κατάλληλο για σκύλους, όπου η προσθήκη CBD στο τζιν σας με $ 1 είναι πάντα μια επιλογή! Είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των γκέι ντόπιων και των ταξιδιωτών, με μποϊλέσκ παραστάσεις και εκδηλώσεις μικρού κλαμπ που φιλοξενούνται από αστέρια καμπαρέ και ντόπιους DJ στο πίσω δωμάτιο τους.

Πάρτε ένα ταξί από το Downtown Portland και μπορείτε να βρείτε το γνωστό δερμάτινο μπαρ της πόλης, αετόςΤο Το σπίτι του Oregon Bears είναι ένα βασικό προϊόν όπου, αν οι επισκέπτες φορούν δερμάτινο λουρί, γιλέκο, σκισίματα ή πλήρη έλξη με «σημαντική προσπάθεια», μπαίνουν δωρεάν τα βράδια της Παρασκευής ή του Σαββάτου. Τα φθηνά ποτά και η διασκεδαστική χαλαρή ατμόσφαιρα με το περίεργο μπάρμπεκιου στο κατάστρωμα καθιστούν ένα φιλικό και ζωντανό μέρος για να κάνετε νέους φίλους και να φλερτάρετε με τους μπάρμαν.

Ομοφυλόφιλα ξενοδοχεία στο Πόρτλαντ

Πόρτλαντ

Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα «ομοφυλόφιλα ξενοδοχεία» στην πόλη, πολλά από τα ξενοδοχεία ανοίγουν την αγκαλιά τους θερμά στους LGBT επισκέπτες. Ορισμένα ξενοδοχεία που είναι φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους καταλαμβάνονται από ιστορικά κτήρια στο κέντρο, και το Woodlark Provenance Hotel, στην καρδιά του κέντρου της πόλης είναι ένα από αυτά. Δύο κτίρια για αυτό το ξενοδοχείο επανασχεδιάστηκαν και συνδυάστηκαν σε ένα πολυτελές συγκρότημα, και δεδομένης της εγγύτητας με τη φασαρία της νυχτερινής ζωής γύρω από αυτό το ξενοδοχείο, δεν γίνεται καλύτερο από αυτό.

Με δωμάτια και σουίτες που προσφέρονται, ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός του Woodlark με καλλιτεχνική διάθεση είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια άνετη διαμονή. Αν νιώθετε μπούτζι, το Woodlark προσφέρει τη δική του σουίτα με υπογραφή που περιλαμβάνει αυτόνομη μπανιέρα για τις στιγμές της ευδαιμονίας! Το ξενοδοχείο διαθέτει μια σειρά από ανέσεις, ανάλογα με το δωμάτιο που έχετε κλείσει, συμπεριλαμβανομένου ενός 24ωρου γυμναστηρίου έως υπηρεσία λιμουζίνας ή αυτοκινήτου πόλης με επιπλέον χρέωση.

Ένα άλλο αγαπημένο στο κέντρο της πόλης είναι το υπερπολυτελές, τολμηρό και κομψό The Nines Luxury Collection Hotel. Σκεπασμένο με τζάμι terra cotta, το ξενοδοχείο είναι δεκαπέντε ορόφων και διαθέτει δύο βραβευμένα εστιατόρια, το ένα με καθίσματα στον τελευταίο όροφο και μαγική θέα στην πόλη και το άλλο προσκαλώντας μια εντελώς νέα εμφάνιση στο κλασικό ψητοπωλείο. Εάν είστε παθιασμένοι με την τέχνη, αυτό το ξενοδοχείο έχει πολλά από αυτά. Η συλλογή έργων του ξενοδοχείου από τοπικούς καλλιτέχνες θα θαμπώσει τις αισθήσεις σας και θα φέρει μια εκλεκτική αίσθηση στη διαμονή σας.

Τα δωμάτιά τους είναι αυτά που τους αρέσει να εκφράζουν ως «ντυμένοι στα εννιά», αποτίοντας φόρο τιμής στις ρίζες του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια διαθέτουν αιγυπτιακά σεντόνια, ντους ψιλής βροχής, φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και θέα στο κέντρο της πόλης ή στο εξωτερικό πολυτελές σαλόνι. Οι σουίτες είναι επίσης διαθέσιμες για όσους θέλουν να διασκεδάσουν ή να έχουν ένα μεγάλο μέρος για τον εαυτό τους, οι οποίες διαθέτουν πολυτελή πολυτελή προϊόντα, όπως κουζίνα μπάτλερ και τζακούζι στα μαρμάρινα μπάνια με θέα στην πόλη.

Για όσους αναζητούν μια πιο σύγχρονη αίσθηση, Ξενοδοχείο Ρόουζ απευθύνεται συγκεκριμένα στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, προσφέροντας μπουτίκ καταλύματα στο κέντρο του Downtown. Η προσοχή στον σχεδιασμό σε αυτό το ξενοδοχείο είναι ελκυστική με το μπαρ και το εστιατόριο Bottle & Kitchen του ξενοδοχείου, να είναι μια κορυφαία απόχρωση. Κάθε δωμάτιο διαθέτει όλα τα βασικά που καλύπτονται, με δωρεάν wifi και πρόσβαση στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ή υπάρχει η ευκαιρία να πάρετε ένα από τα δωρεάν ενοικιαζόμενα ποδήλατα του ξενοδοχείου για να εξερευνήσετε την πόλη.

Gay Pride στο Πόρτλαντ

Μάικλ & Ματ

Στην παραπάνω φωτογραφία: Οι influencers Michael και Matt.

Το Πόρτλαντ έχει έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς LGBTQIA+ ατόμων στις Η.Π.Α. και επικροτείται που έχει μερικές από τις ισχυρότερες προστασίες για τα δικαιώματά τους. Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του Ιουνίου, το Rose City (μια περιοχή στο Πόρτλαντ) ανοίγει σε επισκέπτες όλων των λωρίδων. Σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα Prides, είναι κοινωνικοκεντρικό, με το φεστιβάλ να είναι μη κερδοσκοπικό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εύκολα προσβάσιμο σε όλους. Γνωστό ως North-West Pride, το φεστιβάλ περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, παραστάσεις από εικονίδια LGBTQ+ όπως το RuPaul's Drag Race and Pose, τοπικές drag queens και περίπτερα πληροφοριών στον ποταμό Willamette που διασχίζει την πόλη. Διαρκεί 2 ημέρες και περιλαμβάνει λεσβιακή βόλτα στην πόλη, Παρέλαση και Φεστιβάλ στη θάλασσα και πολλές άλλες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Πόρτλαντ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Πόρτλαντ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Πόρτλαντ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας