Οζάκα

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για την Οζάκα

Ανακαλύψτε την πιο διασκεδαστική πόλη της Ιαπωνίας

Συχνά ξεχασμένη στις σκιές του πολυσύχναστου και εκτεταμένου Τόκιο και στις μικρότερες ιστορικές πόλεις της Ιαπωνίας, η Οζάκα είναι παραδοσιακά το σπίτι των εργατικών τάξεων. Σε αυτήν τη ζωντανή πόλη, οι κάτοικοι αποφάσισαν να υποκύψουν στον συντηρητισμό της ευρύτερης ιαπωνικής κοινωνίας, κερδίζοντας τη φήμη ως έναν από τους πιο διασκεδαστικούς προορισμούς στον κόσμο.

Η Οζάκα δεν είναι μια ελκυστική πόλη με την παραδοσιακή έννοια, ωστόσο, υπάρχει μια γοητεία στην έκταση των γκρίζων σκυροδέματος και των γυάλινων ουρανοξυστών που οδηγείται σε μεγάλο βαθμό από τους αινιγματικούς και χαρισματικούς ανθρώπους που τους καταλαμβάνουν. Το βράδυ η πόλη ζωντανεύει. Φωτισμένο από τις πινακίδες νέον που καλύπτουν τα κτίριά της, η Οζάκα έχει μια από τις πιο ζωντανές σκηνές νυχτερινής ζωής στην Ιαπωνία, που αποτελείται από μια σειρά από υπερ-εξειδικευμένα μπαρ και κλαμπ που τείνουν να εξυπηρετούν ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό.

Η μη κρίσιμη και χαλαρή στάση της Οζάκα οδήγησε στη δημιουργία μιας μεγάλης, διαφορετικής και ζωντανής γκέι σκηνής. Η κύρια γκέι περιοχή της πόλης είναι η Ντογιάμα, ένα μεγάλο και φιλόξενο τουριστικό σημείο που φιλοξενεί την πλειονότητα των γκέι νυχτερινής διασκέδασης. Η Οζάκα είναι μια πολύχρωμη και απελευθερωτική πόλη, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή γκέι σκηνή, η πόλη είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφθείτε για τους gay ταξιδιώτες.

Οζάκα

Γκέι μπαρ και κλαμπ στην Οζάκα

Το επίκεντρο της γκέι νυχτερινής ζωής της Οζάκα είναι η Ντογιάμα, και ιδιαίτερα η περιοχή γύρω από το σταθμό Umeda. Η περιοχή είναι ένα πολυσύχναστο κέντρο τουρισμού και ψυχαγωγίας και θεωρείται γενικά ως μία από τις πιο συναρπαστικές περιοχές της Ιαπωνίας. Τα μπαρ εδώ τείνουν να είναι μικρά, οπότε οι πελάτες θα κάθονται συνήθως στα σκαμνιά γύρω από το μπαρ, κουβεντιάζοντας με άλλους επισκέπτες και το προσωπικό του μπαρ.

Ένα από τα πιο δημοφιλή κλαμπ μεταξύ των gay gay στην Οζάκα είναι Grand Slam. Αυτό το φιλικό προς τους ξένους γκέι κλαμπ εξυπηρετεί τον δυνατό και περήφανο γκέι πληθυσμό της Οζάκα για πάνω από μια δεκαετία. Ειδικευμένος στο καραόκε, το μπαρ είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τους περισσότερους κοντινούς χώρους και μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει 30-40 άτομα. Η ζωντανή ατμόσφαιρα που κάνει το Grand Slam το ιδανικό μέρος για ταξιδιώτες που αναζητούν μια δραστήρια βραδινή έξοδο.

Χωριό είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα γκέι κλαμπ εκτός του Τόκιο. Ο ζωντανός χώρος είναι βασικό στοιχείο της γκέι σκηνής στην Οζάκα και είναι απόλυτα αγαπημένο τόσο στους ντόπιους όσο και στους γκέι. Δυνατότητα φιλοξενίας άνω των 100 ατόμων, το μπαρ είναι πολύ μεγάλο σύμφωνα με τα ιαπωνικά πρότυπα και διαθέτει ένα μακρύ μπαρ που είναι το ιδανικό μέρος για να συναντήσετε και να συνομιλήσετε με ντόπιους ομοφυλόφιλους. Το Village είναι το ιδανικό μέρος για ταξιδιώτες που αναζητούν την καλύτερη γκέι ψυχαγωγία στην Οζάκα, καθώς το μπαρ συχνά φιλοξενεί παραστάσεις έλξης, καμπαρέ και κωμικές παραστάσεις.

Το καλύτερο μέρος για προθέρμανση πριν πάτε στα πιο ζωντανά μπαρ της πόλης είναι αναμφίβολα Λουπού. Αυτό το μπαρ που ανήκει σε λεσβίες είναι φημισμένο για τη σχεδίαση σε μια διαφορετική διατομή της κοινότητας LGBT +. Τα ποτά διατίθενται σε σετ 800 γιεν και δεν υπάρχει φορτιστής κάλυψης, καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για προ-κατανάλωση. Η τελευταία Κυριακή κάθε μήνα είναι μόνο για γυναίκες, αλλά διαφορετικά, το LuPu είναι ανοιχτό σε όλους.

γκέι Οσάκα

Γκέι ξενοδοχεία στην Οζάκα

Η ταυτότητα της Οζάκα ως hotspot γκέι κοινότητας και πολιτισμού σημαίνει ότι σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία στην πόλη μπορούν να θεωρηθούν φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους και οι περισσότεροι gay ταξιδιώτες δεν θα έχουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Ωστόσο, για να εγγυηθείτε μια ολοκληρωμένη και φιλόξενη διαμονή, σκεφτείτε να μείνετε στην ομοφυλοφιλική περιοχή Doyama. Η παραμονή σε αυτήν την περιοχή θα σας επιτρέψει επίσης να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα γκέι μπαρ και κλαμπ της πόλης με ευκολία.

Η Οζάκα είναι μια πολύ σύγχρονη πόλη και ως εκ τούτου είναι κατάλληλο ότι η διαμονή σας είναι επίσης σύγχρονης και κομψής ποιότητας. ο Ξενοδοχείο Granvia Osaka είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα της φουτουριστικής αρχιτεκτονικής της πόλης και βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό JR Osaka. Εκτός από μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα, τα δωμάτια στο Hotel Granvia είναι διακοσμημένα με καλαίσθητο πρότυπο και είναι εξαιρετικά ευρύχωρα. Επιπλέον, η γκέι συνοικία Doyama βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Για την απόλυτη πολυτελή διαμονή, σκεφτείτε να μείνετε στο Χίλτον Οσάκα. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, είναι ένα σταθερό αγαπημένο στους γκέι ταξιδιώτες για τον καθαρό και σύγχρονο σχεδιασμό του, τις εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και την εκπληκτική θέα στον απέραντο ορίζοντα της Οζάκα. Οι άφθονες εγκαταστάσεις στο Hilton περιλαμβάνουν γυμναστήριο, σπα και δείπνο στις εγκαταστάσεις και οι επισκέπτες θα βρουν ένα συνδυασμό ιαπωνικών και δυτικών προϊόντων.

Κάθε ταξίδι στην Ιαπωνία είναι ατελές χωρίς να γνωρίσετε τα εμβληματικά ξενοδοχεία. Στο Eco Cube Shinsaibashi, οι επισκέπτες κοιμούνται σε μικρές κάψουλες ύπνου που είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλες τις ανέσεις και την τεχνολογία που μπορεί να χρειαστεί κάποιος. Όλες οι κάψουλες είναι πλήρως κλιματιζόμενες και θυρίδες διατίθενται για προσωπικά αντικείμενα. Το Eco Cube είναι μια δημοφιλής επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν την Οζάκα με οικονομικό προϋπολογισμό.

γκέι Οσάκα

Γκέι υπερηφάνεια στην Οζάκα

Η Οζάκα είναι ένα LGBT + hotspot στην Ιαπωνία και η πόλη είναι γνωστό ότι έχει μια ραγδαία αυξανόμενη σκηνή για ομοφυλόφιλους. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η πόλη φιλοξενεί επίσης μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερης παρουσίας της Ιαπωνίας. ο Kansai Rainbow Fest και Parade είναι μια ετήσια εκδήλωση για όλο το Σαββατοκύριακο που επιδιώκει να γιορτάσει τις ταυτότητες των ΛΟΑΤ + και να καλλιεργήσει μια ατμόσφαιρα αποδοχής, αξιοπρέπειας και σεβασμού.

Η υπερηφάνεια συγκεντρώνει τακτικά περισσότερα από 10,000 άτομα και φιλοξενεί μια σειρά από εκδηλώσεις, πάρτι και εργαστήρια. Μία από τις πιο αναμενόμενες παραστάσεις κάθε χρόνο είναι από τον Όμιλο Obaachan - μια μπάντα ραπ γιαγιάδων που είναι όλες στη δεκαετία του '60 και βγαίνουν κάθε χρόνο για να υποστηρίξουν τον πληθυσμό LGBT + της Οζάκα.

Ιαπωνία

Γκέι δικαιώματα στην Οζάκα

Η Ιαπωνία θεωρείται συχνά μια από τις πιο προοδευτικές χώρες της Ασίας όσον αφορά τα δικαιώματα ΛΟΑΤ +. Η σεξουαλική δραστηριότητα του ίδιου φύλου ποινικοποιήθηκε μόνο για 8 χρόνια μεταξύ 1872 και 1880 και η εχθρότητα προς την ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί μέρος της ιστορίας ή του πολιτισμού της Ιαπωνίας Παρ 'όλα αυτά, δεν υπάρχει ακόμη αναγνώριση του γάμου του ιδίου φύλου στην Ιαπωνία και οι οικογένειες που διευθύνονται από ζευγάρια του ίδιου φύλου δεν δικαιούνται τα ίδια οφέλη και νομική προστασία με τις οικογένειες μικτού φύλου.

Υπήρξαν προστασίες κατά των διακρίσεων σε ορισμένες περιοχές της Ιαπωνίας και ο πληθυσμός των ΛΟΑΤ + στην Οζάκα προστατεύεται. Μια δημοσκόπηση που διεξήχθη το 2015 διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού της Ιαπωνίας τάχθηκε υπέρ της νομιμοποίησης του γάμου του ίδιου φύλου. Πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις έδειξαν επίσης αυξανόμενη υποστήριξη για θέματα LGBT +, ιδίως μεταξύ των νεότερων γενεών της χώρας. Οι κοινωνικές στάσεις γίνονται πιο φιλελεύθερες στην Ιαπωνία και η κυβέρνηση φαίνεται ότι αρχίζει να σημειώνει πρόοδο προς τη σωστή κατεύθυνση.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στην Οσάκα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στην Οζάκα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Οζάκα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας