Provincetown · Όμιλοι ομοφυλόφιλων

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για Provincetown

Το πιο δημοφιλές μέρος της Αμερικής για ομοφυλόφιλους

Το Provincetown είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στις ΗΠΑ για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Είναι μια μικρή πόλη σε ένα απομακρυσμένο περιβάλλον στην άκρη του Cape Cod. Το Provincetown ήταν από καιρό ένα καταφύγιο για καλλιτέχνες και συγγραφείς. Ιστορικά, είναι φημισμένο ως θέαμα του Mayflower Compact.

Οι Πουριτάνοι που ήρθαν στην Αμερική δεν γνώριζαν ότι ο τόπος προσγείωσής τους θα ξεπεραστεί αργότερα από γκέι άντρες. Ευλογώ.

Το Provincetown είναι πολύ δημοφιλές για ομοφυλοφίλους. Είναι γεμάτο με γκέι μπαρ και γκέι ξενοδοχεία. Το Provincetown είναι εξαιρετικό ως προορισμός για πάρτι. Λειτουργεί επίσης ως ρομαντικός προορισμός. Τα τοπία της Μασαχουσέτης αποτελούν το τέλειο ρομαντικό σκηνικό. Υπάρχουν επίσης μερικά εξαιρετικά boutique ξενοδοχεία για να διαλέξετε. Κάθε ομοφυλόφιλος ταξιδιώτης στις ΗΠΑ πρέπει να επισκεφθεί το Provincetown τουλάχιστον μία φορά.

Provincetown

 

Πόσο ομοφυλόφιλος είναι το Provincetown;

 

Ο μόνιμος πληθυσμός της Provincetown είναι μόλις 3,000. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής ο αριθμός αυξάνεται σε 60,000 - πολλοί από τους οποίους θα είναι LGBT+. Το Central Provincetown γίνεται ένα μεγάλο gay party. Θα δείτε σημαίες με ουράνιο τόξο, drag queens και γκέι άντρες -πολλοί χωρίς πουκάμισα- όπου κι αν κοιτάξετε. Είναι σαν να πηγαίνεις σε εκκλησία γκέι.

Ο John Waters, ο εμβληματικός σκηνοθέτης, περνά μεγάλο μέρος του χρόνου στο Provincetown. Είναι τόσο μαγνήτης για τους μποέμους όσο και για τους ομοφυλόφιλους.

Το ξενοδοχείο Provincetown στο Provincetown του Gabriel

 

Γκέι μπαρ και κλαμπ στο Provincetown

 

Το συγκρότημα ψυχαγωγίας Crown & Anchor είναι ο κύριος κόμβος της σκηνής νυχτερινής ζωής του Provincetown. Αποτελείται από διάφορους χώρους. Το Crown & Anchor Inn είναι ένα γκέι ξενοδοχείο στην Commerical Street. Προχωρήστε κάτω και θα βρείτε το Wave Video Bar. Το εστιατόριο έχει τη μορφή πιάνο μπαρ το σαββατοκύριακο. Οι άνθρωποι κατευθύνονται στο The Crown & Anchor για πάρτι ακόμα κι αν δεν μένουν εκεί. Ας υποθέσουμε ότι ψάχνετε κάποια δράση καθώς η νύχτα προχωρά, κατευθυνθείτε προς Το Vault, κλαμπ κρουαζιέρας με μικρή παιδική χαρά.

Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Paramount είναι το μέρος για να πάτε αν θέλετε να χορέψετε τη νύχτα. Η τεστοστερόνη θα χύνεται στην πίστα. Το Paramount προσελκύει μεγάλους DJ στην περίοδο αιχμής.

Ατλαντικό Σπίτι είναι ο άλλος ομοφυλόφιλος σύλλογος στο Provincetown. Δύο μεγάλα γκέι κλαμπ σε μια μικρή πόλη! Αυτό έχει διαφορετικά θεματικά δωμάτια, όπως το The Little Bar (το κρουαζιερόπλοιο), το Macho Bar και το Big Room (κεντρική πίστα).

Shipwreck Lounge Provincetown

 

Πολιτισμός και εκδηλώσεις

 

Το Art House είναι ένα θέατρο και καμπαρέ που γνωρίζει καλά το κοινό του. Μερικά από τα πιο καυτά θεατρικά ταλέντα στις ΗΠΑ μπορούν να προβληθούν στο The Art House. Οι απόφοιτοι του Drag Race και οι κορυφαίοι ερμηνευτές του Μπρόντγουεϊ είναι συχνά στο λογαριασμό. Είναι το είδος του τόπου όπου μπορεί να δείτε το Bianco Del Rio να κάνει ντεμπούτο σε μια νέα παράσταση.

The Cabaret Room @ Crown & Anchor προσφέρει περισσότερα από τα ίδια. Περιμένετε ψυχαγωγία, κατασκήνωση, κωμωδία, μουσική και πολλά άλλα.

Το Provincetown είναι μικρό. Μπορείτε να το περπατήσετε πολύ εύκολα. Υπάρχουν μερικοί υπέροχοι περίπατοι που μπορείτε να κάνετε. Το μονοπάτι Cape Cod Provincelands - ξεκινά από το Κέντρο Επισκεπτών Province Lands στο Race Point Road.

Το Cape Cod φημίζεται για τους φάρους. Ο φάρος Long Point είναι ένας που πρέπει να επισκεφθείτε. Χρονολογείται στο 1875 και βρίσκεται στην ακτή Cape National.

Διαβάστε περισσότερα: Δραστηριότητες σε Provincetown.

Aqua Bar Provincetown

 

Γκέι παραλίες στο Provincetown

 

Παραλία Herring Cove βρίσκεται εντός της ίδιας της Provincetown. Η άμμος είναι απαλή και υπάρχουν πολλά μπαρ και ανέσεις διάσπαρτα κατά μήκος της παραλίας. Το ήμισυ της παραλίας Herring Cove είναι οικογενειακό, ενώ το άλλο μισό είναι η γκέι παραλία. Θα εντοπίσετε ποια πλευρά είναι η γκέι πλευρά πολύ γρήγορα! Οι αμμόλοφοι είναι όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν για κρουαζιέρα. Το Herring Cove είναι η καλύτερη παραλία στο Provincetown. Ένα υπέροχο μέρος για παρακολούθηση ανθρώπων. Κατευθυνθείτε λίγο πιο νότια (ή αριστερά από το περίπτερο) και θα βρείτε Boys Beach Provincetown.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Provincetown

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Provincetown από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Provincetown για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας