Gay Malta

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για τη Μάλτα

Αυτός είναι ο οδηγός μας για τη μικρή αλλά ζωντανή γκέι σκηνή της Μάλτας. Η Μάλτα φημίζεται για την προοδευτική νομοθεσία για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

 

Η γκέι σκηνή της Μάλτας

 

Η Μάλτα έγινε γρήγορα ένας από τους πιο φιλικούς προς τους ομοφυλόφιλους και δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη. Το μεγαλύτερο μέρος της γκέι νυχτερινής ζωής της Μάλτας βρίσκεται στην περιοχή Paceville (γνωστή ως "Partyville"). Εδώ θα βρείτε πολλά μπαρ, εστιατόρια, κλαμπ και πολλούς πότες αργά το βράδυ που χύνονται στους δρόμους.

Το μεγαλύτερο γκέι νυχτερινό σημείο στη Μάλτα είναι Michelangelo Club Lounge. Απλωμένο σε δύο ορόφους, αυτό είναι το μέρος για να χορέψετε όλη τη νύχτα. Είναι το μόνο μεγάλο γκέι κλαμπ στη Μάλτα. Θα βρείτε ένα μικτό αν και κυρίως νεαρό πλήθος εδώ. Βρίσκεται στο Paceville, στην καρδιά της νυχτερινής σκηνής του νησιού. Αυτός είναι ένας καλός τελικός προορισμός για τη βραδινή σας έξοδο - θα μπορούσατε κάλλιστα να χορεύετε εδώ μέχρι τις 4 το πρωί.

Ξενοδοχείο Juliani βρίσκεται στο Paceville και είναι ακριβώς δίπλα στην παραλία.

Βαλέτα στη Μάλτα

 

Βαλέτα

 

Υπάρχουν πολλά να δείτε στη Βαλέτα, την πρωτεύουσα της Μάλτας. Οι Ιππότες της Μάλτας έχτισαν την πόλη έχοντας κατά νου τη στρατιωτική άμυνα, αφού το νησί σχεδόν έπεσε στους Τούρκους το 1565. Μπορείτε να περπατήσετε μπροστά στη θάλασσα κατά μήκος της Μεγάλης Πολιορκικής Οδού, που ονομάζεται, φυσικά, μετά τη διάσημη μάχη. Αναμφίβολα θέλετε να επισκεφθείτε το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, καθώς και να δείτε πίνακες ζωγραφικής από τον Καραβάτζιο στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη.

Όταν είστε έτοιμοι να αρχίσετε να πίνετε, Monaliza Lounge είναι ένα gay-δημοφιλές μπαρ, εστιατόριο και κλαμπ. Εδώ θα βρείτε τακτικές παραστάσεις και πολλές χορευτικές βραδιές. Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα στη Βαλέτα.

Monaliza Lounge ανοίγει από τις 6 μ.μ. Είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε τη γκέι βραδιά σας μετά από κάποια αξιοθέατα.

Λεσβιακή Μάλτα

 

Μντίνα και Ραμπάτ

 

Η οχυρωμένη πόλη της Μντίνα είναι ένα must-see. Γνωστό ως Silent City (απαγορεύονται τα αυτοκίνητα), ήταν κάποτε η πρωτεύουσα του νησιού. Αυτή η πόλη ιδρύθηκε από τους Φοίνικες τον 8ο αιώνα π.Χ., αλλά η περιοχή κατοικήθηκε από τους προϊστορικούς χρόνους. Η Βίβλος προτείνει ακόμη και ότι ο Άγιος Παύλος ναυάγησε εδώ. Περιττό να πω, θα βρείτε πολλή ιστορία για να εξερευνήσετε.

Μπορείτε να κατευθυνθείτε υπόγεια και να ανακαλύψετε τις κατακόμβες του Αγίου Παύλου, ένα ταφικό συγκρότημα χτισμένο στα ρωμαϊκά χρόνια.

Στην παρακείμενη πόλη της Ραμπάτ θα ανακαλύψετε πολλά άλλα αξιοθέατα, όπως τον καθεδρικό ναό Gozo και το Μουσείο Wignacourt. Μέχρι τώρα είναι πιθανό να νιώσετε λίγο ιστορικά. Ένα ποτό ή δύο μπορεί να είναι εντάξει. Μπορείτε να κάνετε κρασί και να δειπνήσετε στην περιοχή: Το Roman's Den είναι ένα δημοφιλές εστιατόριο. Αν ψάχνετε να ξεφλουδίσετε, κατευθυνθείτε προς το San Andrea για κάτι πιο υψηλό.

Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε πάρτι Το σαλόνι Birdcage, ένα διασκεδαστικό και οικείο γκέι μπαρ στο Ραμπάτ. Εδώ θα βρείτε ζωηρές παραστάσεις μεταφοράς και καμπαρέ σε ένα οικείο περιβάλλον.

Εάν θέλετε να γιορτάσετε αργά, τότε θα πρέπει να πάρετε ταξί σε ολόκληρο το νησί για να Paceville.

Γκέι πάρτι στη Μάλτα

 

Γκέι πάρτι στη Μάλτα

 

Επί του παρόντος, η Μάλτα δεν έχει τους πολλούς ενεργούς γκέι χώρους. Ωστόσο, έχει μια μεγάλη κοινότητα ομοφυλόφιλων και θα βρείτε πολλές εκδηλώσεις και πάρτι για ομοφυλόφιλους. Οι κύριοι διοργανωτές εκδηλώσεων είναι Εκδηλώσεις S2S.

Μπορείτε να δείτε τις τελευταίες εκδηλώσεις gay στη Μάλτα Facebook .

Μάλτα

 

Γκέι παραλίες στη Μάλτα

 

Δεν υπάρχει επίσημη γκέι παραλία στο νησί. Καθώς η Μάλτα είναι τόσο φιλόξενη για τους ομοφυλόφιλους, είναι απίθανο να προκύψει μια αποκλειστική γκέι παραλία. Αν ψάχνετε για λίγη ιδιωτικότητα στην παραλία - κλείστε το μάτι - τότε μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι σε ένα χωματόδρομο προς το Fomm ir-Riħ. Βρίσκεται στα δυτικά του νησιού στο Mġarr - μια παραλία τόσο απομονωμένη που είναι πιθανό να είναι άδεια.

Gay Pride στη Μάλτα

 

Γκέι υπερηφάνεια στη Μάλτα

 

Οι γιορτές Gay Pride της Μάλτας συνήθως πραγματοποιούνται τον Σεπτέμβριο στη Βαλέτα. Καθώς η κοινότητα LGBT + της Μάλτας πρέπει να είναι περήφανη για την ατμόσφαιρα θα είναι ζωντανή και θετική. Η Μάλτα είναι επίσης βασικός χορηγός του Brighton Pride, του μεγαλύτερου φεστιβάλ Pride της Ευρώπης, προκειμένου να προσελκύσει ένα διεθνές κοινό στην εκδήλωση.

 

Πότε να επισκεφθείτε τη Μάλτα;

 

Καθώς η Μάλτα απολαμβάνει περίπου 300 ημέρες ηλιοφάνειας ετησίως, είναι δύσκολο να βρείτε μια κακή στιγμή για να την επισκεφτείτε. Οι μήνες με τη μεγαλύτερη κίνηση είναι Ιούλιος - Σεπτέμβριος. Εάν ταξιδεύετε εκτός εποχής, είναι πιθανό να είναι πιο ήσυχο και ελαφρώς φθηνότερο. Οι πιο ζωντανοί μήνες είναι ο Ιούνιος και ο Ιούλιος - οι παραλίες θα είναι γεμάτες και ο κόσμος θα ξεχυθεί από τα μπαρ στους δρόμους.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Μάλτα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Μάλτα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μάλτα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας