Άσλο

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Όσλο

Το Όσλο είναι πολύ φιλόξενο στους γκέι ταξιδιώτες

Το Όσλο είναι η πρωτεύουσα της Νορβηγίας. Πρόσφατα ξεπέρασε το Λονδίνο για να γίνει μία από τις πέντε πιο ακριβές πόλεις της Ευρώπης. Το Όσλο είναι μια πολύ πολιτισμένη πόλη με μακρά ιστορία. Το βιοτικό επίπεδο είναι υψηλό. Η πόλη είναι γεμάτη με μουσεία.

Καθώς το Όσλο είναι τόσο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους, θα βρείτε ότι τα περισσότερα μπαρ και κλαμπ είναι μικτά. Θα δείτε πολλά άτομα LGBT + σε ευθείες ράβδους και οι δημόσιες εμφανίσεις αγάπης σπάνια προκαλούν τόσο ματιά. Οι Νορβηγοί είναι πολύ απασχολημένοι που είναι πλούσιοι για να είναι ομοφοβικοί.

Gay Oslo · Ξενοδοχεία

Χερσόνησος του Bygdøy

Θα βρείτε τα περισσότερα από τα μουσεία του Όσλο στη χερσόνησο Bygdøy, συμπεριλαμβανομένου του μουσείου πλοίων Viking. Το Bygdøy είναι μια κατοικημένη περιοχή. Θα βρείτε επίσης πολλά μονοπάτια και μερικές παραλίες για εξερεύνηση. Θεωρείται το πιο μοντέρνο κομμάτι του Όσλο. Η Bygdøy έχει επίσης τις πιο ακριβές τιμές ακινήτων στο Όσλο. Θα βρείτε μερικές πολύ καλές ιδιότητες. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να περπατήσετε και να θαυμάσετε. Ένα ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στο Όσλο.

Gay Oslo · Ξενοδοχεία

Γκέι μπαρ στο Όσλο

Το Όσλο δεν έχει μεγάλη γκέι σκηνή, αλλά υπάρχουν μερικοί αξιοπρεπείς χώροι για εξερεύνηση. Η Νορβηγία είναι μια κοινωνικά φιλελεύθερη χώρα και η ομοφυλοφιλία είναι ευρέως αποδεκτή. Τα περισσότερα από τα γκέι μπαρ και κλαμπ του Όσλο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.

London Pub είναι το μεγαλύτερο γκέι μπαρ και κλαμπ στην πόλη. Πάει για πάνω από τριάντα χρόνια. Ανοιχτό από τις 3 μ.μ. έως τις 3 π.μ. κάθε μέρα της εβδομάδας, είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τη βραδιά γκέι σας στο Όσλο. Είναι -όπως υποδηλώνει το όνομα- βασισμένο στα πρότυπα των βρετανικών παμπ. Έλσκερ και Cesar Bar και επίσης διασκεδαστικά γκέι μπαρ για εξερεύνηση.

Άσλο

Gay Cruising στο Όσλο

Ας υποθέσουμε ότι θα θέλατε να παίξετε λίγο πιο σκληρά, SLM Όσλο είναι ο κύριος γκέι κλαμπ κρουαζιέρας στο Όσλο. Είναι ανοιχτό κάθε μέρα της εβδομάδας από τις 11:XNUMX έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Ελέγξτε τον ιστότοπό τους για να δείτε ποια είναι τα θεματικά συμβάντα. Θα πρέπει να φοράτε την κατάλληλη ενδυμασία με θεματικές βραδιές. Περιηγηθείτε στα σκοτεινά δωμάτια και τις περιοχές παιχνιδιού και βρείτε τον εαυτό σας ένα ωραίο Viking για να παίξετε.

Υπάρχει μια gay σάουνα στο Όσλο. Saunahuset Hercules, για να είμαι ακριβής. Είναι μια μεγάλη σάουνα που εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες γκέι σάουνες, εξαρτάται από την ώρα που θα πάτε. Μπορεί να είναι ήσυχο, αλλά μπορεί να είναι πολύ πιο απασχολημένο κατά τη διάρκεια της υπερηφάνειας ή τα σαββατοκύριακα.

Gay Pride στο Όσλο

Το Gay Pride πραγματοποιείται συνήθως στο Όσλο τον Ιούνιο. Είναι ένα φεστιβάλ δέκα ημερών με παρέλαση, ζωντανές εκδηλώσεις, βραδιές κλαμπ και πολλή δράση. Το πρόγραμμα αλλάζει κάθε χρόνο. Κάνει πάντα ένα καλό πάρτι. Το Gay Pride στο Όσλο είναι πολύ χαλαρό και πολύ ορατό.

Άσλο

Άκερ Μπρίτζ

Μια μοντέρνα γειτονιά με θαλάσσιο περίπατο, το Aker Brygge είναι ένα εξαιρετικό μέρος για εστιατόρια και μπαρ. Το καλοκαίρι υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό στο ύπαιθρο. Μπορείτε να περπατήσετε κατά μήκος της προκυμαίας και να παρακολουθήσετε λίγο κόσμο. Αυτή είναι μια από τις πιο πολυτελείς περιοχές του Όσλο, οπότε θα βρείτε μερικά πολύ κομψά εστιατόρια. Ήταν κάποτε ένα σημαντικό ναυπηγείο. Σήμερα μπορεί να φιλοξενήσει 2,500 εξωτερικούς χώρους. Το Aker Brygge είναι σε μεγάλο βαθμό ένας χώρος αφιερωμένος στον ελεύθερο χρόνο και την αναψυχή.

Φρούριο Akershus

Το Akershus Fortress ιδρύθηκε το 1299 και είναι ένα εντυπωσιακό μεσαιωνικό κάστρο που αντέχει σε διάφορες πολιορκίες. Χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή, παραδόθηκε στους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και πρόσφατα χρησίμευσε ως κυβερνητικό κτίριο. Έχει δει πολλές από τις πιο δραματικές στιγμές της Νορβηγίας. Πολλοί Σουηδοί μονάρχες έχουν τεθεί για ανάπαυση στο φρούριο Akershus. Σήμερα είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ξενάγηση και να ανακαλύψετε μεγάλο μέρος της ιστορίας του Όσλο. Το φρούριο κατάφερε να αντέξει κάθε πολιορκία.

Άσλο

Βασιλικό Παλάτι

Η Νορβηγία εξακολουθεί να έχει μοναρχία. Σε αντίθεση με τη βρετανική μοναρχία, η σουηδική βασιλική οικογένεια δεν έχει τη μορφή της μεγαλύτερης σαπουνόπερας στον κόσμο. Το κτήριο χρονολογείται από τον 19ο αιώνα. Θα το βρείτε στην κεντρική οδό του Όσλο. Όπως και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, είναι η κύρια κατοικία του μονάρχη και είναι εκεί όπου διεξάγονται οι περισσότερες βασιλικές επιχειρήσεις. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ξενάγηση στο παλάτι και να παρακολουθείτε την αλλαγή του φρουρού καθημερινά στις 1:30.

Άσλο

Όσλο Φιόρδ

Κάντε μια βόλτα με πλοίο γύρω από το φιόρδ του Όσλο και επισκεφθείτε μερικά από τα γύρω νησιά. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια κρουαζιέρα στο φιόρδ, να δοκιμάσετε το καγιάκ και να κολυμπήσετε. Υπάρχουν περισσότερες δραστηριότητες για να διαλέξετε το καλοκαίρι. Το Ekbarg Park είναι δίπλα στο φιόρδ και είναι εκεί που ο Edvard Munch εμπνεύστηκε να ζωγραφίσει το The Scream.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Όσλο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Όσλο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Άσλο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας