Η Εβδομάδα

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Σάο Πάολο

Το Σάο Πάολο έχει το μεγαλύτερο gay club στον κόσμο και τη μεγαλύτερη παρέλαση Pride

Το Σάο Πάολο είναι μια από τις μεγαλύτερες και πυκνοκατοικημένες πόλεις του κόσμου. Διαθέτει επίσης μία από τις μεγαλύτερες σκηνές gay στον κόσμο. Το Sao Paulo Pride είναι η μεγαλύτερη παρέλαση gay Pride στον πλανήτη και η εβδομάδα είναι η μεγαλύτερη ομοφυλοφιλική λέσχη στον κόσμο.

Το Σάο Πάολο παίρνει λιγότερη προσοχή από το Ρίο. Δεν είναι μια πόλη που έχει μεγάλο πολιτιστικό αντίκτυπο, για να το θέσω αμβλύ. Υπάρχουν λόγοι για αυτό. Το Σάο Πάολο έχει υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας, είναι τεράστιο και είναι περισσότερο αναγνωρισμένο ως οικονομικό κέντρο παρά ένας τουριστικός μαγνήτης. Τούτου λεχθέντος, το Σάο Πάολο είναι μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις στον κόσμο. Δεν είναι πόλη για τους αμυδρούς.

Σάο Πάολο · Ξενοδοχεία

Πόσο ασφαλές είναι το Σάο Πάολο;

Ας καλύψουμε πρώτα την δύσκολη ερώτηση. Το Σάο Πάολο δεν είναι η ασφαλέστερη πόλη στον κόσμο. Τούτου λεχθέντος, εάν το πλοηγηθείτε σωστά, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τον κίνδυνο. Η πιο συνηθισμένη απειλή είναι από το muggings, οπότε αφήστε το Rolex στο σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν πρέπει να έχετε προβλήματα στις ασφαλέστερες περιοχές. Τη νύχτα, συνιστάται να πάρετε ταξί με μια αξιόπιστη εταιρεία από και προς οποιονδήποτε χώρο που παρακολουθείτε. Δεν θέλετε να περπατήσετε γύρω από το Σάο Πάολο τη νύχτα ως τουρίστας. Έτσι, όταν έχετε μια μεγάλη γκέι βραδινή έξοδο, πάρτε ένα ταξί από το ξενοδοχείο. Ευτυχώς, το βίαιο έγκλημα στο Σάο Πάολο έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Jardins

Πού να μείνετε στο Σάο Πάολο

Η περιοχή Jardins είναι το καλύτερο και ασφαλέστερο μέρος για τους τουρίστες. Είναι ένα εύπορο τμήμα της πόλης με πολλά εξαιρετικά ξενοδοχεία για να διαλέξετε. Το Jardins διαθέτει επίσης περίπου 200 μπαρ και μερικά από τα καλύτερα μουσεία του Σάο Πάολο. Η περίφημη λεωφόρος Paulista βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Θα βρείτε πολλές πολυτελείς μπουτίκ, συμπεριλαμβανομένων των Chanel και Gucci. Το Jardins είναι μια τυπικά πλούσια, κοσμοπολίτικη περιοχή σε μια μεγάλη παγκόσμια πόλη και το πιο φιλικό προς τον τουρισμό μέρος του Σάο Πάολο.

Η Εβδομάδα

Η γκέι σκηνή στο Σάο Πάολο

Τα περισσότερα από τα γκέι μπαρ του Σάο Πάολο βρίσκονται στο Consolação, μια περιοχή στο κέντρο της πόλης. Ο Frei Caneca (γνωστός ως "gay" Caneca), είναι ο κύριος κόμβος της γκέι σκηνής του Σάο Πάολο. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση απευθείας από τη λεωφόρο Paulista.

Το Frei Caneca είναι γεμάτο με καταστήματα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους και πολλά γκέι μπαρ και κλαμπ. Αυτό είναι όπου όλα αυτά τα καυτά παιδιά της Βραζιλίας πηγαίνουν σε πάρτι στο Σάο Πάολο.

Babu Lounge είναι ένα από τα μεγαλύτερα γκέι κλαμπ στο Σάο Πάολο. Διαθέτει αρκετές αίθουσες χορού, κορυφαίους DJ, χορευτές go go και πολλά καυτά μέλη. Καθώς η νύχτα προχωρά, τα πουκάμισα θα βγουν. Μπορείτε να ξεκινήσετε ή να τερματίσετε τη γκέι σας βραδιά στο Σάο Πάολο στο Babu Lounge.

Ναυτικός όμιλος έχει ναυτικό θέμα, αλλά δεν χρειάζεται να ντυθείτε σαν ναύτης. Προσελκύει ένα νεανικό, μοντέρνο πλήθος. Όλοι οι μπάρμαν θα ντυθούν σαν ναύτες.

Αλόκα θεωρείται το κύριο γκέι κλαμπ στο Frei Caneca. Αυτό είναι ένα καλό μέρος για να τελειώσετε τη νύχτα σας - ανοίγει μετά τα μεσάνυχτα και παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 6 το πρωί. Αν φτιάχνετε μια νύχτα στο Frei Caneca, τότε αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είστε.

Ο μεγαλύτερος ομοφυλόφιλος σύλλογος του Σάο Πάολο δεν είναι στο Frei Caneca. Έχει τελειώσει στο Barra Funda. Η Εβδομάδα είναι πολύ απλά ένα θρυλικό γκέι κλαμπ. Είναι - επαναλαμβάνουμε - το μεγαλύτερο γκέι κλαμπ στον πλανήτη. Είναι ένας μεγάλος, παράτολμος ναός υπερβολής. Το hangover θα αξίζει τον κόπο.

Σάο Πάολο Υπερηφάνεια 2019

Gay Pride στο Σάο Πάολο

Περίπου 3 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το Σάο Πάολο Υπερηφάνεια το 2019. Παρά την ψηφοφορία για έναν σαφή ομοφοβικό πρόεδρο, το Σάο Πάολο και το Ρίο έχουν τεράστιες και πολύ ορατές γκέι σκηνές. Ο ομοφοβικός πρόεδρος που δεν θα υποτιμούμε έχει κάνει παράξενα σχόλια για τις γυναίκες και τις εθνοτικές μειονότητες, καθώς και για να εξαπολύσει ανεπιθύμητες ενοχλήσεις στο Twitter. Τα αστεία του έχουν εμπνεύσει τις ομοφυλοφιλικές κοινότητες της Βραζιλίας να ακουστούν. Η φιλοξενία της μεγαλύτερης παρέλασης Pride gay στον πλανήτη στο Σάο Πάολο είναι μέρος αυτής της διαδικασίας.

Γκέι μπαρ στο Σάο Πάολο

Δραστηριότητες σε Σάο Πάολο

Το Σάο Πάολο είναι το οικονομικό κέντρο της Βραζιλίας. Αν θέλετε να χαλαρώσετε στην παραλία, τότε δεν είναι το κατάλληλο μέρος. Αν ψάχνετε για έντονη νυχτερινή ζωή, τότε είναι σίγουρα μια καλή επιλογή. Εκδηλώσεις όπως το Sao Paulo Pride προσελκύουν πολλούς τουρίστες - αξίζει να το επισκεφτείτε μόνο για την παρέλαση.

Η παρέλαση Pride αναλαμβάνει την Avenida Paulista. Αυτός ο δρόμος είναι γεμάτος καταστήματα και εστιατόρια και το διάσημο μουσείο MASP. Αυτό το μουσείο έχει πάνω από 8,000 έργα τέχνης, συμπεριλαμβανομένων αριστουργημάτων των Van Gogh και Picasso.

Το Ibirapuera Park βασίζεται στο Central Park της Νέας Υόρκης. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστικά πάρκα στη Νότια Αμερική. Μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση από την περιοχή Jardins.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Σάο Πάολο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Σάο Πάολο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σάο Πάολο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας