Σικάγο

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Σικάγο

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για τη Windy City

Καθισμένος στις όχθες της λίμνης Μίσιγκαν και κατέχει τον τίτλο της τρίτης μεγαλύτερης πόλης στις ΗΠΑ, το Σικάγο είναι μια τοποθεσία που είναι βαθιά εδραιωμένη στον πολιτισμό και την κοινότητά του. Οι άνθρωποι εδώ είναι απερίσκεπτα εξερχόμενοι και θα κάνουν κάθε επισκέπτη να νιώσει ευπρόσδεκτος.

Με φόντο τη μαγευτική σύγχρονη αρχιτεκτονική, τους εκτεταμένους χώρους πρασίνου και τις ρέουσες υδάτινες οδούς, το Σικάγο είναι μια όμορφη και μαγευτική πόλη που φιλοξενεί μια ολοένα και πιο ζωντανή σκηνή τέχνης και πολιτισμού και διαθέτει μια από τις καλύτερες βιομηχανίες εστιατορίων στις ΗΠΑ. Γεμάτο με συναρπαστικούς πολιτιστικούς και ιστορικούς θησαυρούς, η «θυελλώδης πόλη» έχει κάτι να προσφέρει σε κάθε γκέι ταξιδιώτη.

Το Σικάγο φιλοξενεί μία από τις πιο συναρπαστικές, ζωντανές και ποικίλες γκέι σκηνές στις πολιτείες και η γκέι γειτονιά της στο Boystown είναι μια πολυσύχναστη περιοχή νυχτερινής ζωής, πολιτισμού και κοινότητας, που διαθέτει ένα ευρύ φάσμα γκέι κλαμπ και μπαρ, καθώς και πολλούς κοινοτικούς οργανισμούς που επιδιώκουν να διατηρήσουν και να προστατεύσουν την κληρονομιά LGBT + της περιοχής.

Σικάγο

Γκέι μπαρ και κλαμπ στο Σικάγο

Η γκέι νυχτερινή ζωή στο Σικάγο τείνει να ξεκινά αργά και να παραμένει απασχολημένη μέχρι και αργότερα, με πολλά από τα κλαμπ στο εμβληματικό Boystown να παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα γκέι κλαμπ και τα μπαρ που αποτελούν αυτήν την εντυπωσιακή γκέι σκηνή είναι ποικίλα, χωρίς αποκλεισμούς και προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών ευκαιριών κλαμπ για όλα τα γούστα.

Το επίκεντρο της γκέι σκηνής του Σικάγου και αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές γκέι μπαρ στην πόλη, Παρεκκλίνω μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλαπλούς χώρους clubbing, ένα μεγάλο δάπεδο χορού και ένα εντυπωσιακό κατάστρωμα στον τελευταίο όροφο. Το κλαμπ έχει γίνει διάσημο για το φάσμα των βραδιών εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν παραστάσεις από τους αποφοίτους του Drag Race του Ru Paul, δράσεις καμπαρέ παγκόσμιας κλάσης και προβολές βραβείων Tony. Το Sidetrack είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφθείτε για οποιονδήποτε gay ταξιδιώτη και το κλαμπ μπορεί εύκολα να προσελκύσει πάνω από 1000 παρευρισκόμενους τα σαββατοκύριακα και τις καθημερινές.

Scarlet Bar βάζει υπερηφάνεια στο μέτωπο και στο κέντρο της αποστολής του. Μοιάζοντας με ένα γκέι μπαρ από μια περασμένη εποχή, η vintage διακόσμηση του μπαρ σε συνδυασμό με την εικονική λίστα αναπαραγωγής ποπ καθιστά το Scarlet ένα από τα πιο απελευθερωτικά και διασκεδαστικά γκέι μπαρ στο Σικάγο. Τα πλήθη συρρέουν στο μπαρ για τη φημισμένη μουσική του, η οποία επιλέγεται κάθε βράδυ από 5 κατοίκους DJ. Το Scarlet Bar γίνεται πιο απασχολημένο νωρίς το βράδυ καθώς οι ντόπιοι προθερμαίνονται πριν κατευθυνθούν στους μεγαλύτερους χώρους της πόλης.

Οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες που αναζητούν έναν υψηλής ενέργειας, γεμάτο νέον χώρο για να χορέψουν στα κλασικά ποπ δεν πρέπει να κοιτάζουν περισσότερο Ένυδρο. Το κλαμπ συνδυάζει συστήματα φωτισμού και ήχου υψηλής τεχνολογίας για να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία κλαμπ, πλήρης με χορευτές χωρίς shirtless, εκπληκτικές προσφορές ποτών και νυχτερινή διασκέδαση. Το Hydrate έχει επίσης γίνει γνωστό για τη φιλοξενία μερικών από τις καλύτερες παραστάσεις στην πόλη, με τοπικές και βασίλισσες περιοδείας που κάνουν συνήθως παραστάσεις παγκόσμιας κλάσης για τα μεγάλα πλήθη.

Γκέι ξενοδοχεία στο Σικάγο

Η πλειονότητα των ξενοδοχείων στο Σικάγο θα είναι φιλική προς τους ομοφυλόφιλους και οι ταξιδιώτες δεν πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα όταν κάνουν κράτηση για δίκλινα δωμάτια. Ωστόσο, αναμφίβολα το καλύτερο μέρος για να μείνετε βρίσκεται στην καρδιά της ομοφυλοφιλικής κοινότητας της πόλης και της γκέι σκηνής, Boystown.

City Suites Σικάγο βρίσκεται στην καρδιά του Boystown και προσφέρει στους επισκέπτες μια μοντέρνα και άνετη διαμονή, λίγα λεπτά μακριά από την πιο καυτή γκέι νυχτερινή ζωή της πόλης. Το ξενοδοχείο είναι διακοσμημένο με θέμα αρτ ντεκό που δίνει στα δωμάτια μια μοναδική και προσωπική αίσθηση. Το City Suites Chicago είναι μια πολύ προσιτή επιλογή για τους επισκέπτες που θέλουν μια κεντρική τοποθεσία και κομψούς εσωτερικούς χώρους.

Το lounge στον τελευταίο όροφο στο Η Ρόμπα είναι η κορωνίδα του ξενοδοχείου. Αφού κάνετε μια βουτιά στην υπαίθρια πισίνα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική και απαράμιλλη θέα στον ορίζοντα του Σικάγου. Τα δωμάτια υψηλής ποιότητας στο ξενοδοχείο είναι επιπλωμένα με γνώμονα το ντιζάιν και κάθε δωμάτιο διαθέτει δάπεδο από μασίφ ξύλο και όμορφα μπάνια με πλακάκια. Το βράδυ, οι επισκέπτες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το μπαρ και το εστιατόριο των εγκαταστάσεων που σερβίρουν μια σειρά από τοπικά και διεθνή πιάτα.

Βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την παραλία και προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο πολυσύχναστο Boystown, The Τόμπσον Σικάγο προσφέρει στους επισκέπτες την ιδανική βάση για να εξερευνήσουν την πόλη και να δοκιμάσουν μερικά από τα παγκοσμίου επιπέδου εστιατόρια που βρίσκονται κοντά. Όλα τα ευρύχωρα και ευάερα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ντους ψιλής βροχής και εκπληκτική θέα στον ορίζοντα του Σικάγου.

Σικάγο

Boystown

Μία από τις πιο ζωντανές, προσανατολισμένες προς την κοινότητα και παθιασμένες γκέι περιοχές στις ΗΠΑ, το Boystown ήταν επίσης το πρώτο που επίσημα αναγνωρίστηκε ως «γκέι χωριό». Η περιοχή διαθέτει μια εξαιρετική επιλογή γκέι μπαρ και κλαμπ που βρίσκονται γενικά το ένα κοντά στο άλλο και προσφέρουν μια ποικιλία από εμπειρίες νυχτερινής ζωής.

Το Boystown είναι εύκολα προσβάσιμο από οποιοδήποτε από τα δίκτυα δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης και η συμπαγής συνοικία σημαίνει ότι η περιοχή μπορεί να εξερευνηθεί κυρίως με τα πόδια. Οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες στο Boystown μπορούν να περιμένουν μια επίσκεψη χωρίς μίσος, με την περιοχή να είναι γνωστή για μια προφανή φιλελεύθερη ανοιχτή σκέψη.

Γκέι υπερηφάνεια στο Σικάγο

Κάθε Ιούνιο, οι δρόμοι του Boystown γίνονται ακόμα πιο πολυσύχναστοι καθώς η περιοχή προετοιμάζεται για το Pride Fest, μια ετήσια γιορτή της LGBT+ κοινότητας και του πολιτισμού του Σικάγο. Το Pride λειτουργεί στο Σικάγο από το 1971. Το φεστιβάλ διαρκεί ένα Σαββατοκύριακο και προσελκύει τακτικά πλήθη άνω των 100,000 παρευρισκομένων. Μια σειρά από πλανόδιους πωλητές, καλλιτέχνες και LGBT+ οργανώσεις πλαισιώνουν τους δρόμους κατά τη διάρκεια των εορτασμών και οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν παραστάσεις από μερικούς από τους μεγαλύτερους DJs και τραγουδιστές του κόσμου.

Η πόλη πραγματοποιεί επίσης μια πορεία υπερηφάνειας την τελευταία Κυριακή του Ιουνίου, όπου χιλιάδες ΛΟΑΤ + και σύμμαχοι περπατούν στους δρόμους του Σικάγου για να γιορτάσουν την ταυτότητά τους και να απαιτήσουν ισότητα και δίκαιη μεταχείριση για όλα τα μέλη της κοινότητας των ΛΟΑΤ +.

Σικάγο

Γκέι δικαιώματα στο Σικάγο

Το Ιλινόις έχει μερικούς από τους πιο προοδευτικούς νόμους για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ+ στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τους γκέι κατοίκους και τους ταξιδιώτες να προστατεύονται από νόμους κατά των διακρίσεων και κατά του μίσους.

Η Ισότητα του Γάμου επιτεύχθηκε στο Σικάγο το 2014 και η θεραπεία μετατροπής έχει απαγορευτεί επίσημα από το 2016, πράγμα που σημαίνει ότι οι νέοι ΛΟΑΤ + προστατεύονται από επιβλαβείς ψευδο-ψυχιατρικές πρακτικές.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Σικάγο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Σικάγο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σικάγο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας