Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Fire Island

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Fire Island

Το Fire Island είναι ο γκέι προορισμός για πολλούς Αμερικανούς.

Το Fire Island είναι μια μικρή έκταση γης ακριβώς έξω από την ακτή του Long Island της Νέας Υόρκης. Έχει έναν ετήσιο σταθερό πληθυσμό περίπου 490 ατόμων, ωστόσο, βλέπει μια εισροή επισκεπτών ιδιαίτερα τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Είναι πολύ δημοφιλές στους ταξιδιώτες ΛΟΑΤ που προέρχονται από όλη την Αμερική, αλλά κυρίως από το Μανχάταν και αναφέρεται ως «Chelsea with Sand».

Μεγάλο μέρος της θεατρικής κοινότητας στο Μανχάταν μετακόμισε ή επισκέφτηκε το νησί κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920 και πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι το ακολούθησαν. Στη λίστα των διάσημων ονομάτων περιλαμβάνονται οι Tina Fey, Christopher Noth, John Lennon και Calvin Klein. Το Fire Island αναφέρεται πολύ στη δημοφιλή κουλτούρα, για παράδειγμα η τηλεοπτική σειρά Fire Island και μια νέα γκέι προσαρμογή Pride and Prejudice στο Fire Island. Υπάρχουν πολλές παραλίες, πάρτι και άλλες εκδηλώσεις για εξερεύνηση στο νησί. Οι παρακάτω επιλογές θα σας δώσουν έμπνευση για το πού να ξεκινήσετε όταν επισκέπτεστε το Fire Island.

Fire Island Cherry's

Γκέι μπαρ και κλαμπ στο νησί Fire

Υπάρχουν πολλά γκέι μπαρ και νυχτερινά κέντρα στο Fire Island για να ικανοποιήσουν την περιέργειά σας. Πολλοί από αυτούς έχουν περάσει για λίγο και είναι γνωστοί και παρακολούθησαν. Η γκέι σκηνή βρίσκεται σε δύο κύριες περιοχές, τα χωριά Cherry Grove και The Fire Island Pines.

Βρίσκεται στην περιοχή Cherry Grove του κερασιού. Είναι ένα παραθαλάσσιο γκέι μπαρ και φιλοξενεί μια σειρά από εκδηλώσεις. Το Cherry's έχει τακτικά drag show, εβδομαδιαία happy hour και κυριακάτικο brunch. Υπάρχει κάτι για όλους! Υπάρχουν πολλές καθημερινές εκδηλώσεις για τις οποίες μπορείτε να μάθετε εδώ.

Τα Fire Island Pines είναι επίσης πλούσια με γκέι νυχτερινή ζωή. Εδώ βρίσκεται το εμβληματικό γκέι μπαρ Η μπλε φάλαινα. Ένα αγαπημένο μεταξύ των ντόπιων, αυτό το μπαρ καλύπτει τα γούστα όλων. Σερβίρει φρέσκα πιάτα με θαλασσινά και μεγάλη ποικιλία από κοκτέιλ, καθώς και εβδομαδιαία drag brunch και χορευτικά πάρτι. Το Sip N Twirl είναι ένα δημοφιλές μπαρ που βρίσκεται επίσης στο Fire Island Pines. Το μπαρ διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, όπως βραδιές ταινιών, παραστάσεις, θεματικές βραδιές και χορούς τσαγιού. Διαθέτει επίσης μια μεγάλη πίστα χορού και περιστρεφόμενους DJs, για να σας κρατήσει το βράδυ.

Αφιέρωμα στον Τζούντι Γκάρλαντ του Fire Island

Γκέι ξενοδοχεία στο Fire Island

Η δημοτικότητα του Fire Island στην κοινότητα LGBTQ+ ως προορισμό σημαίνει ότι, κατ' επέκταση, όλα τα ξενοδοχεία είναι τουλάχιστον φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους. Με το νησί να είναι σχετικά μικρό, τα περισσότερα αξιοθέατα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια ή είναι εύκολα προσβάσιμα με πλοίο, υδροπλάνο και φέρι. Αυτό διευκολύνει την επιλογή ενός ξενοδοχείου εδώ, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για την τοποθεσία.

Πολλά από τα ξενοδοχεία της περιοχής ανήκουν σε ομοφυλόφιλους και διευθύνονται, παρέχοντας μια προσαρμοσμένη διαμονή από οικοδεσπότες που κατανοούν τις ανάγκες ενός ταξιδιώτη LGBTQ +.

Ο ξενώνας Dune Point είναι ένα ξενοδοχείο γκέι που βρίσκεται στο hot spot για πάρτι, το Cherry Grove. Αυτό το ξενοδοχείο είναι πολύ φιλόξενο και είναι γνωστό για τη φιλοξενία πανέμορφων παραθαλάσσιων γάμων. Το ρομαντικό ξενοδοχείο διαθέτει εκπληκτική θέα στο τοπίο, καθώς και ένα κατάστρωμα στον τελευταίο όροφο για να δείτε τα αστέρια. Αν θέλετε να είστε στο κατώφλι της τοπικής νυχτερινής ζωής, τότε αυτό το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για εσάς, καθώς απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από το Cherry's - ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στο Fire Island.

Το Μάντισον μπορεί να βρεθεί στο Fire Island Pines, όπου βρίσκονται πολλοί από τους καλύτερους χώρους. Το ξενοδοχείο απέχει ένα λεπτό με τα πόδια από την παραλία, όπως πολλά από τα ξενοδοχεία στο Fire Island. Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία για έναν εξερευνητή, καθώς απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το πλοίο, τις αγορές και τα εστιατόρια. Βρίσκεται επίσης σε απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια από το δημοφιλές μπαρ The Blue Whale, το οποίο είναι ένας προορισμός για το Fire Island.

Ο ξενώνας Belvedere για άντρες είναι ένα ξενοδοχείο που απευθύνεται μόνο σε άνδρες με μεγάλο στυλ. Το βενετσιάνικο στιλ, προαιρετικό ξενοδοχείο με ρούχα είναι τέλειο αν αναζητάτε μια αποκλειστικά γκέι διαμονή. Είναι ευπρόσδεκτο και ενθαρρυντικό να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις πολιτικές τους και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας στο Fire Island.

Πυρκαγιά εισβολή των πεύκων

Gay Pride στο Fire Island

Το Fire Island είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για άτομα LGBTQ + σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε φυσικά το Pride εδώ είναι μια μεγάλη υπόθεση! Υπάρχουν πολλά γεγονότα που συμβαίνουν, τόσο κατά τη διάρκεια του μήνα Υπερηφάνειας όσο και του καλοκαιριού γενικά.

Οι διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα περιλαμβάνουν το πάρτι Women's Pride, όπου υπάρχει ένας ολόλευκος ενδυματολογικός κώδικας και ένα ανοιχτό μπαρ κρασιού και βότκας, καθώς και μια σιωπηλή δημοπρασία. Έχετε την επιλογή να παρακολουθήσετε το Φεστιβάλ Χορού Fire Island, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μια έκθεση με τις διάφορες παραστάσεις.

Ένα άλλο δημοφιλές γεγονός είναι η εισβολή των πεύκων που πραγματοποιείται κάθε 4 Ιουλίου. Αυτό είναι όπου οι βασίλισσες έλξης του νησιού συγκεντρώνονται για να αναδημιουργήσουν την αρχική εισβολή του 1976, που συνέβη ως απάντηση στην άρνηση μιας βασίλισσας έλξης να εισέλθει σε ένα εστιατόριο. Υπάρχει ένα κόκκινο χαλί για να γεμίσουμε τα πράγματα σας, ενώ καλωσορίζουμε τις βασίλισσες από το στόλο των σκαφών.

Το Pines Party είναι μια υπερβολή 3 ημερών. Η εκδήλωση φιλοξενεί περιστρεφόμενους DJ και πλάτη με πλάτη. Κάθε χρόνο έχει ένα διαφορετικό θέμα και αξίζει την επίσκεψη. Αυτή είναι μια εικονική στιγμή που πρέπει να ζήσετε.

Sip N Twirl Nightclub Fire Island Νέα Υόρκη

Τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στο Fire Island

Πολλοί LGBTQ + άνθρωποι στη Νέα Υόρκη ήρθαν στο Fire Island το 1930 μέσω του Μανχάταν, ιδιαίτερα στην περιοχή Cherry Grove. Αυτό προήλθε σε μεγάλο βαθμό από την παρενόχληση που ήρθε με τη διαμονή σε μια μεγάλη πόλη. Η μετάβαση στο πολύ μικρότερο Fire Island επέτρεψε την ανάκτηση ενός χώρου όπου θα νιώθατε άνετα ως ανοιχτό και ανοιχτό άτομο LGBTQ +.

Αυτό έγινε εύκολα στο Fire Island λόγω της έλλειψης δρόμων, που απέτρεψε τις οικογένειες να ζουν και να επισκέπτονται εδώ. Αυτό επέτρεψε στην κουλτούρα έλξης να αναπτυχθεί πραγματικά και τελικά αυτό επεκτάθηκε και στην εμφάνιση δημόσιων επιδείξεων αγάπης. Το Fire Island έγινε ένας ασφαλής χώρος για πολλούς και παρέμεινε μέχρι σήμερα.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Fire Island

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στο Fire Island από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Νησί Fire για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας