Σημαία ουράνιου τόξου Key West Pride

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για την Key West

Τα καλύτερα γκέι μπαρ, θέρετρα και εκδηλώσεις στο Key West

Το Κι Γουέστ είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στις ΗΠΑ για γκέι ταξιδιώτες. Ως το «νοτιότερο σημείο στις ηπειρωτικές ΗΠΑ», το Κι Γουέστ είναι ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της χώρας.Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα καταφύγια ομοφυλοφίλων, το Κι Γουέστ αναδείχθηκε ως καταφύγιο καλλιτεχνών.

Η Tennesee Williams και ο Ernest Hemingway το έκαναν. Το άψογο κλίμα, οι ανοιχτές θάλασσες και οι γοητευτικοί ξενώνες το έκαναν ένα σκηνικό όνειρο για τους καλλιτέχνες. Πριν από τη λογοτεχνική σύνδεση, το Key West ήταν καταφύγιο για πρώην σκλάβους και πειρατές.

Το Key West προσελκύει περίπου 250,000 επισκέπτες κάθε χρόνο, πολλοί από τους οποίους είναι LGBT +. Είναι κάτι για ένα πάρτι. Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, ήταν γεμάτο με speakeasies. Σήμερα έχει περισσότερα κατά κεφαλή μπαρ από οπουδήποτε αλλού στη χώρα. Το πάρτι του Key West είναι ζωντανό και καλά στην Duval Street. Μεγάλο μέρος της οικονομίας της Key West υποστηρίζεται από τον τουρισμό. Είναι προσανατολισμένο στην ευχαρίστηση.

Το 1983, ήταν μια από τις πρώτες πόλεις των ΗΠΑ που είχε έναν ομοφυλόφιλο δήμαρχο. Μαζί με το Provincetown, είναι ο κορυφαίος προορισμός για μια γκέι παραμονή. Το Key West είναι μια ακαταμάχητη τροπική νησιωτική πόλη. Διαβάστε περισσότερα: Ένας οδηγός για τον πολιτισμό Key West.

Pub Bourbon St

 

Γκέι μπαρ στο Key West

 

Τα περισσότερα από τα γκέι μπαρ του Key West βρίσκονται στην οδό Duval. Κάθε Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Sushi, η βασίλισσα βασίλισσας της Key West, πέφτει από το μπαλκόνι του Bourbon St. Το έκανε αυτό με τα μεσάνυχτα από το 1996. Το παπούτσι ήταν αρχικά μια αυτοσχέδια υπόθεση λιθόστρωτη μαζί με papier mache. Έκτοτε ενισχύθηκε από έναν τοπικό μηχανικό. Εάν είστε στο Key West για το νέο έτος μην χάσετε Πτώση παπουτσιών του Σούσι.

Η παμπ Bourbon St. έχει θέμα τη Νέα Ορλεάνη. Είναι ο κύριος κόμβος της γκέι σκηνής του Key West. Μπορείτε να δείτε το «Men of Bourbon» να απογυμνώνεται, συχνά στο μπαρ - μπορείτε να κάνετε κράτηση για ιδιωτικές συνεδρίες. Υπάρχει πισίνα και τζακούζι. Θα δείτε πολλούς ανθρώπους να ξεχύνονται από την παμπ Bourbon St. στο δρόμο. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να συναναστραφείτε.

Ακριβώς στον δρόμο θα βρείτε το 801 Bourbon Bar και το gay fetish bar, Saloon 1. Και οι δύο είναι αδελφικοί χώροι του Bourbon St. Pub. Αυτό είναι ουσιαστικά το γκέι ψυχαγωγικό συγκρότημα του Key West.

Το Aqua είναι το κύριο gay club στο Key West. Είναι επίσης στην οδό Duval. Είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα. Το Aqua είναι το μέρος για να πάτε καθώς προχωρά η νύχτα. Τα drag show αξίζει να δείτε.

Ξενώνας του Αλεξάνδρου

 

Γκέι θέρετρα στο Key West

 

Το Key West φιλοξενεί περισσότερα γκέι θέρετρα από οποιονδήποτε άλλο προορισμό στην Αμερική, εκτός από Παλμ Σπρινγκς. Μερικά από αυτά τα θέρετρα είναι μόνο για ομοφυλόφιλους, ενώ άλλα είναι «φιλικά προς τα ευθεία». Θα βρείτε επίσης πολλά θέρετρα προαιρετικά για ρούχα.

Ξενώνας του Αλεξάνδρου είναι ένας από τους πιο κομψούς γκέι ξενώνες. Βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο στην Παλιά Πόλη. Η γκέι νυχτερινή ζωή της Duval Street βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Το ξενοδοχείο αποτελείται από τρεις ιστορικούς ξενώνες. Μια καλή επιλογή αν θέλετε να μείνετε σε ένα κλασικό ακίνητο Key West.

Το σπίτι του νησιού είναι ένα άλλο δημοφιλές θέρετρο για γκέι στο Κι Γουέστ. Είναι προαιρετικό ρούχο, ώστε να μπορείτε να το αφήσετε όλο έξω. Διαθέτει 24ωρο καφέ και μπαρ δίπλα στην πισίνα. Υπάρχει επίσης ένα ανοιχτό μπαρ καθημερινά για όλους τους επισκέπτες - όλα τα ποτά είναι δωρεάν από τις 5 έως τις 6:30. Είναι διασκεδαστικό και μπορεί να γίνει αρκετά κρουαζέ.

Τα αξιοσημείωτα μικτά ξενοδοχεία περιλαμβάνουν Ocean Key Resort & Spa και Sunset Key Cottages. Θεωρούνται μερικά από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στο Key West.

 

Σημαία ουράνιου τόξου Key West Pride

 

Gay Pride στο Key West

 

Το σύνθημα του Key West είναι μια ανθρώπινη οικογένεια. Δημιουργήθηκε από τον JT Thompson, έναν τοπικό καλλιτέχνη LGBT +. Το σύνθημα συνοψίζει τέλεια την κοινωνικά φιλελεύθερη κουλτούρα της Key West. Το One Human Family Quote διανεμήθηκε σε αυτοκόλλητα προφυλακτήρα και υιοθετήθηκε ως επίσημο σύνθημα της πόλης το 2000.

Το Key West Pride πραγματοποιείται συνήθως τον Ιούνιο. Ο Μάρτιος έως τον Μάιο θεωρείται η περίοδος αιχμής στο Key West. Ο Ιούνιος είναι περίοδος βροχών, οπότε το Key West Pride δεν προσελκύει μεγάλο αριθμό τουριστών. Είναι περισσότερο μια γιορτή για τους ντόπιους. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε πολύ πιο προσιτές πτήσεις και διαμονή τον Ιούνιο. Το Pride in Key West είναι ακόμα ένα πάρτι. Και πάλι, είναι υπερηφάνεια κάθε μέρα στο Key West.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Κι Γουέστ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Key West από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Κι Ουέστ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας