Σεούλ

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Itaewon

Το Itaewon είναι όπου θα βρείτε τα περισσότερα από τα γκέι μπαρ και κλαμπ της Σεούλ

Το Itaewon είναι η περιοχή των πάρτι της Σεούλ. Τα περισσότερα γκέι μπαρ και κλαμπ στη Σεούλ βρίσκονται στο Itaewon. Είναι γνωστό ως Homo Hill για κάποιο λόγο. Θα πρέπει να είναι το πρώτο λιμάνι προσέγγισης για όλους τους ξένους στη Σεούλ. Η γκέι σκηνή στο Itaewon αρχίζει αρκετά αργά. Αλλά θα βρείτε πολλά πράγματα να κάνετε στο Itaewon όλες τις ώρες της ημέρας. Η Σεούλ είναι μια πόλη 24 ωρών.

Η Νότια Κορέα είναι μια από τις πιο προηγμένες τεχνικά κοινωνίες στη γη. Η Σεούλ είναι μια μεγάλη πόλη δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων. Είναι στην πρώτη γραμμή τόσων πολλών βιομηχανιών, όπως κουζίνα, μόδα, τεχνολογία και όλο και πιο δημοφιλές.

Το K-Pop έφερε την κουλτούρα της Νότιας Κορέας σε παγκόσμιο κοινό για πρώτη φορά, και πολλοί από εμάς εκπλήξαμε να ανακαλύπτουμε πόσο στρατόπεδο είναι! Αν και τα ποπ αστέρια μπορεί να είναι στρατόπεδο, το να είσαι ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση στη Νότια Κορέα.

Itaewon

 

Πόσο φιλική προς τους ομοφυλόφιλους είναι η Σεούλ;

 

Η Νότια Κορέα είναι μια κοινωνικά συντηρητική χώρα. Αν και η ομοφυλοφιλία είναι νόμιμη, οι ΛΟΑΤ + Νότιας Κορέας δεν έχουν πλήρη νομική ισότητα. Από νομική άποψη, η Νότια Κορέα είναι πολύ πίσω από την Ιαπωνία και την Ταϊβάν. Λοιπόν, πώς εξηγείτε το K-Pop; Το Κ μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει το (k) στρατόπεδο.

Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε αρσενικά ποπ σταρ της Νότιας Κορέας να επηρεάζουν τη γυναικεία εμφάνιση και να φλερτάρουν μεταξύ τους. Αυτό γίνεται με θεατρικό τρόπο. Είναι παράσταση. Το υψηλό στρατόπεδο του K-Pop δεν μεταφράζεται σε σεξουαλικά απελευθερωμένες στάσεις στην καθημερινή ζωή. Μπορεί να κάνει στο μέλλον! Η ζωή μιμείται την τέχνη τελικά.

Κάτοικοι ΛΟΑΤ + στη Σεούλ κατευθύνονται στην Itaewon όταν θέλουν να πάρουν μέρος. Τα μπαρ και τα κλαμπ είναι αρκετά άγρια, αλλά η σκηνή είναι ακόμα διακριτή. Οι άνθρωποι δίνουν συχνά ψευδή ονόματα στην πόρτα όταν κατευθύνονται σε ένα γκέι μπαρ. Οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι Νοτιοκορεάτες εξακολουθούν να βρίσκονται στην ντουλάπα. Η εκτροπή της σεξουαλικότητάς σας στη Νότια Κορέα δεν είναι ποτέ καλή ιδέα, ακόμα κι αν είστε ευθεία!

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν τα θεμέλια για τη βελτίωση των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων στη Νότια Κορέα. Η γκέι κουλτούρα γίνεται πιο ορατή στην ποπ κουλτούρα και στα κοινωνικά μέσα.

Σεούλ

 

Πώς έγινε η Itaewon τόσο γκέι;

 

Το Itaewon είναι το πιο κοσμοπολίτικο μέρος της Σεούλ. Έγινε η περιοχή ψυχαγωγίας για Αμερικανούς στρατιώτες που έμειναν στη Νότια Κορέα μετά τον πόλεμο της Κορέας. Η Αμερική παραμένει ο εγγυητής της ασφάλειας της Νότιας Κορέας. Ο Itaewon ουσιαστικά αμερικανικοποιήθηκε σε μια γκέι Μέκα.

Σεούλ

 

Δραστηριότητες σε Itaewon

 

Το Itaewon είναι ιδανικό για ψώνια. Θα βρείτε πολλές περίεργες μπουτίκ. Κάντε ένα ταξίδι στο Οδός Itaewon Antique Furniture. Καθώς οι Αμερικανοί στρατιώτες πλημμύρισαν μέσα και έξω από τη Σεούλ από τη δεκαετία του 1950, τα υπολείμματα των επίπλων τους έχουν συσσωρευτεί σημαντικά. Φυσικά, τείνουν να αφήνουν μεγαλύτερα αντικείμενα πίσω. Θα βρείτε πολλά περίεργα λείψανα σε αυτόν τον δρόμο.

Η κουζίνα της Νότιας Κορέας είναι πολύ δημοφιλής. Θα βρείτε την πιο κοσμοπολίτικη σκηνή φαγητού στο Itaewon. Προχωρήστε στο δρόμο πίσω από το Hamilton Hotel για μια ποικιλία από εστιατόρια.

Το τζαμί Itaewon είναι ένα εντυπωσιακό κτίριο που είναι απίθανο να χάσετε στο Itaewon. Για μια επιδιόρθωση πολιτισμού, κατευθυνθείτε προς Leeum, Μουσείο Τέχνης της Samsung. Το Leeum διαθέτει μια συλλογή παραδοσιακής κορεατικής τέχνης και επίσης μια συλλογή μοντέρνας τέχνης.

Σεούλ

 

Γκέι μπαρ και κλαμπ στο Itaewon

 

Γιατί όχι; Είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τη βραδινή σας γκέι στο Itaewon. Είναι ένα από τα πιο φιλικά προς τους ξένους μπαρ. Ορισμένα ιδρύματα στη Σεούλ δεν είναι φιλικά προς τους ξένους. Μπορεί να φαίνεται περίεργο και ειλικρινά μεροληπτικό για τους δυτικούς, αλλά υπάρχουν πολλά μπαρ σε μέρη όπως η Soul και το Τόκιο που δεν αφήνουν καν αλλοδαπούς να εισέλθουν.

Bottoms Up είναι ένα δημοφιλές μπαρ στο Homo Hill. Είναι ένα καλό μέρος για τους ανθρώπους που παρακολουθούν μέσα από τα μεγάλα παράθυρα. Θα δείτε μερικά αξιοθέατα στο Itaewon.

PROST Pub & Grill είναι ένα μικτό μπαρ, αλλά είναι ομοφυλόφιλο. Θα δείτε πολλούς τουρίστες εδώ. Σερβίρει πλούσιο φαγητό παμπ και ιταλική κουζίνα. Είναι ένα καλό μέρος για να πιείτε ένα ποτό πριν κάνετε ένα βράδυ Q-Μπαρ.

Μπορείτε να δείτε τον εκτενή οδηγό μας για Η γκέι λέσχη του Itaewon εδώ. Πολλά γκέι κλαμπ έχουν τη μορφή ομοφυλόφιλων βραδιών. Μερικά λειτουργούν εβδομαδιαία, κάποια μηνιαία. Καθώς η γκέι σκηνή στο Itaewon είναι μια σκηνή αργά το βράδυ, τα κλαμπ τείνουν να είναι εκεί που βρίσκονται.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Σεούλ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Σεούλ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σεούλ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας