Κόστα Ρίκα

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για τον Μανουέλ Αντόνιο

Ανακαλύψτε έναν τροπικό γκέι παράδεισο

Ο Μανουέλ Αντόνιο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παράκτιες πόλεις της Κόστα Ρίκα και γρήγορα κερδίζει τη φήμη ως hotspot του LGBT + τουρισμού. Αυτή η μικρή και ήσυχη τοποθεσία κατάφερε να διατηρήσει μια ανέγγιχτη ομορφιά παρά τα χρόνια τουρισμού και ανάπτυξης. Οι παρθένες παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά και η πλούσια ζούγκλα προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για απίστευτες γκέι διακοπές.

Μια διαφορετική και συναρπαστική περιοχή, το Manuel Antonio φιλοξενεί ένα εκτεταμένο φυσικό καταφύγιο και οι επισκέπτες συχνά απολαμβάνουν την άγρια ​​και παρθένα φύση του. Έχοντας μια ποικιλία από φυτά και ζώα, ο Μανουέλ Αντόνιο είναι γεμάτος φύση, πολιτιστικά αξιοθέατα και δραστηριότητες, κανένα από τα οποία δεν πρέπει να χάσετε.

Τα τελευταία χρόνια, ο Μανουέλ Αντόνιο έχει δει μια εισροή γκέι τουρισμού με επισκέπτες που έρχονται από τις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο για να απολαύσουν το εντυπωσιακό περιβάλλον και την αυξανόμενη σκηνή νυχτερινής ζωής ομοφυλόφιλων. Υπάρχει μια σειρά από χώρους που στοχεύουν συγκεκριμένα σε άτομα gay και πολλά από αυτά που δεν μπορούν να θεωρηθούν φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους. Οι κοινωνικές συμπεριφορές απέναντι στο ΛΟΑΤ + έχουν επίσης βελτιωθεί εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μανουέλ Αντόνιο είναι πλέον ένας ελκυστικός και συναρπαστικός προορισμός για τους gay ταξιδιώτες.

Gay Ξενοδοχεία σε Μανουέλ Αντόνιο

Κρυμμένο ανάμεσα σε πυκνό φύλλωμα ζούγκλας και βυθισμένο πλήρως στο περιβάλλον του τροπικού δάσους, Tulemar Resort είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους. Η γκάμα καταλυμάτων στο θέρετρο είναι πραγματικά εκπληκτική, με σαλέ παραλίας, καμπίνες ζούγκλας και ευρύχωρα δωμάτια. Το Tulemar Resort διαθέτει ακόμη και ιδιωτική παραλία και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μοντέρνα πισίνα που προσφέρει απρόσκοπτη θέα στο πυκνό πράσινο και την καταγάλανη θάλασσα.

Αν ψάχνετε για ένα πραγματικά γκέι ταξίδι στο Μανουέλ Αντόνιο, σκεφτείτε να μείνετε στο Βίλες Tico Tico, μια ιδιοκτησία γκέι και εστιασμένη σε γκέι που διαθέτει 12 μπουτίκ δωμάτια και άφθονους κοινόχρηστους χώρους. Το ξενοδοχείο είναι μόνο για ενήλικες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ένα πιο ήσυχο και γαλήνιο ταξίδι. Το Tico Tico Villas βρίσκεται πολύ κοντά στην κεντρική περιοχή του Manuel Antonio και το τοπικό λεωφορείο κάνει στάση ακριβώς έξω.

Βρίσκεται στην καρδιά του Μανουέλ Αντόνιο και πολλά υποσχόμενη προσιτή πολυτέλεια, Ξενοδοχείο Μανταρίνα αποτελεί την ιδανική βάση για τους gay ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν την περιοχή στο έπακρο. Σε καλή σύνδεση με την υπόλοιπη περιοχή, το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στην καλύτερη νυχτερινή ζωή ομοφυλόφιλων στο Μανουέλ Αντόνιο. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται επίσης να κάνουν πλήρη χρήση της πισίνας του ξενοδοχείου, του γυμναστηρίου και της όμορφης εξωτερικής βεράντας.

Κόστα Ρίκα

Γκέι μπαρ και κλαμπ στο Μανουέλ Αντόνιο

Υπάρχουν μερικά γκέι μπαρ στο Manuel Antonio, και σχεδόν όλα είναι φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους/LGBT. Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Μανουέλ Αντόνιο Γκέι Μπαρ σελίδα για τα καλύτερα σημεία για να δείτε - ή απλώς να πιείτε ένα ποτό σε ένα από τα πολλά μπαρ των γκέι ξενοδοχείων.

Αν και δεν είναι αποκλειστικά γκέι χώρος, το Cafe Milagro εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ποτό, κοινωνικοποίηση και χαλάρωση στο Manuel Antonio. Δημοφιλές στον τοπικό πληθυσμό LGBT +, το μπαρ παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ένα μείγμα επισκεπτών εδώ και δεκαετίες. Το φωτεινό και πολύχρωμο εξωτερικό είναι άμεσα ορατό και το μπαρ γίνεται πολύ απασχολημένο καθώς συνεχίζει η νύχτα. Οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες συχνά κατευθύνονται εδώ για να συναντηθούν και να συνδεθούν με κατοίκους της περιοχής και άλλους επισκέπτες.

Κόστα Ρίκα

Γκέι παραλίες στο Μανουέλ Αντόνιο

Πλάγια Espadilla είναι η κύρια γκέι παραλία στο Μανουέλ Αντόνιο. Λεπτή και εξαιρετικά μεγάλη, η παραλία είναι σαν μια εικόνα ενός τροπικού παραδείσου, με φοίνικες να κρέμονται ήρεμα πάνω στη ζεστή, λευκή άμμο. Βρίσκεται μέσα σε ένα εκτεταμένο και πλούσιο φυσικό καταφύγιο, η παραλία είναι φυσικά όμορφη και σχετικά ανέγγιχτη, το δυτικό άκρο του Playa Espadilla είναι ιδιαίτερα εκπληκτικό. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους ομοφυλόφιλους επισκέπτες στην παραλία βγαίνουν στο ανατολικό άκρο, κοντά στην περιοχή του σερφ. Το καλοκαίρι, η παραλία γεμίζει με γκέι ντόπιους και τουρίστες.

Οι λάτρεις μιας πιο απελευθερωτικής εμπειρίας στην παραλία μπορεί να προτιμούν Πλάγια Λα Μάχα, μια απομονωμένη και οικεία παραλία που είναι εξίσου όμορφη με την Playa Espadilla, αλλά πιο δεκτή από το γυμνό. Η πιο δημοφιλής γκέι παραλία γυμνιστών του Μανουέλ Αντόνιο είναι λίγο εκτός δρόμου και οι επισκέπτες μπορεί να χρειαστεί να περιηγηθούν σε μικρά μονοπάτια της ζούγκλας για να φτάσουν σε αυτό, αλλά μόλις ρίξετε μια ματιά στο λαμπερό νερό και την ήρεμη απομόνωση, το ταξίδι θα φαίνεται πολύ χρήσιμο. Καθώς η παραλία είναι λιγότερο γνωστή από τους κοντινούς ομολόγους της, μην περιμένετε μεγάλα πλήθη, αν και μπορεί να συναντήσετε μερικούς γκέι τουρίστες.

Γκέι δικαιώματα στο Μανουέλ Αντόνιο

Τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ + στην Κόστα Ρίκα έχουν προχωρήσει δραματικά τις τελευταίες δεκαετίες και η χώρα κάνει θετικά βήματα στην εξίσωση της ζωής και της ελευθερίας για τον πληθυσμό της ΛΟΑΤ +. Το 2018, μετά από χρόνια καταπιεστικών νόμων, η επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων της χώρας διέταξε την κατάργηση νόμων που απαγορεύουν τον γάμο ομοφυλοφίλων και την υιοθέτηση ομοφυλοφίλων. Ο γάμος του ιδίου φύλου νομιμοποιήθηκε επίσημα τον Μάιο του 2021.

Ενώ το σύνταγμα της Κόστα Ρίκα δεν απαγορεύει ρητά τις διακρίσεις λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας του φύλου, η χαλαρότερη νομοθεσία ερμηνεύεται συχνά για την προστασία των ΛΟΑΤ + ατόμων από τέτοια μεταχείριση και υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου αυτό επιτεύχθηκε με επιτυχία.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Manuel Antonio

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Μανουέλ Αντόνιο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Manuel Antonio για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας