Γκέι Πόλη του Μεξικού

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για την Πόλη του Μεξικού

Εξερευνήστε την Πόλη του Μεξικού σαν ντόπιος

Η πρωτεύουσα του Μεξικού και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Αμερικής, η Πόλη του Μεξικού είναι ένας ζωντανός και γεμάτος δράση πολιτισμός, ιστορία και τέχνη. Η πόλη έχει επηρεαστεί από μια σειρά πολιτισμών κατά τη διάρκεια του έτους, από τους αρχαίους Αζτέκους έως την αποικιακή ισπανική κυριαρχία.

Ένα αληθινό χωνευτήρι πολιτισμών, η πόλη είναι ένα από τα πιο πολυπολιτισμικά της Νότιας Αμερικής, και η απόδειξη αυτού μπορεί να φανεί παντού. Η Πόλη του Μεξικού είναι επίσης το επίκεντρο της βιομηχανίας, της χρηματοδότησης και της μόδας της χώρας και είναι μια παγκόσμια πρωτεύουσα του τουρισμού.

Οι πρόσφατες βελτιώσεις στα δικαιώματα LGBT + και η σιγά-σιγά αυξανόμενη σκηνή των ομοφυλόφιλων έχουν κάνει την Πόλη του Μεξικού έναν δημοφιλή προορισμό για τους gay ταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια και υπάρχει τώρα μια λεπτή αλλά ζωντανή γκέι σκηνή. Ενώ τα βήματα γίνονται στη σωστή κατεύθυνση, η ομοφυλοφιλική κοινότητα τείνει να είναι διακριτική, αλλά όχι λιγότερο παθιασμένη.

Πόλη του Μεξικού

Ανακαλύψτε τη Ζόνα Ρόζα

Μεταφρασμένο στα Αγγλικά, η Zona Rosa σημαίνει ροζ ζώνη - κατάλληλο για την πρωτεύουσα γκέι περιοχή της Πόλης του Μεξικού. Η Zona Rosa είναι προμαχώνας της πολυπολιτισμικότητας, της έκφρασης και της απελευθέρωσης στην πόλη. Γνωστή για την καθιερωμένη κορεατική κοινότητα και τον μεγάλο πληθυσμό LGBT +, η περιοχή είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός.

Το επίκεντρο του πολιτισμού LGBT + στη Zona Rosa είναι η Calle Amberes, ο κεντρικός δρόμος που διασχίζει το κέντρο του. Το Amberes φιλοξενεί μια πυκνά συγκεντρωμένη συλλογή από γκέι κλαμπ, μπαρ και εστιατόρια, και οι προστάτες αυτών των χώρων συχνά βλέπουν να χύνονται στο πεζοδρόμιο τις κουραστικές νύχτες. Η Zona Rosa έχει μια ατμόσφαιρα ζωντάνια και ζωντάνια, με κάτι που συμβαίνει σε κάθε γωνιά.

Η περιοχή αντιμετώπισε πολλές προσπάθειες της αστυνομίας και της κυβέρνησης να μειώσει την ταυτότητά της ως περιοχή ΛΟΑΤ +, αλλά οι περισσότερες απέτυχαν καθώς ο πληθυσμός της Ζόνα Ρόζα βασίζεται στον τουρισμό ΛΟΑΤ +, ανεξάρτητα από τη στάση τους.

Πόλη του Μεξικού

Γκέι μπαρ και κλαμπ στην Πόλη του Μεξικού

Η Πόλη του Μεξικού εξακολουθεί να είναι μια συντηρητική χώρα, επομένως η νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων είναι συνήθως λιγότερο στο πρόσωπό σας από ό, τι σε άλλες χώρες. Η πλειονότητα των τόπων νυχτερινής ζωής LGBT + στην πόλη βρίσκεται στη Zona Rosa, μια περιοχή της Πόλης του Μεξικού, γνωστή για τους υψηλούς πληθυσμούς LGBT + και τη λεπτή αλλά και ακμάζουσα νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων. Οι χώροι της περιοχής εξυπηρετούν ένα ευρύ και ποικίλο γούστο και ενδιαφέροντα.

Boy's Bar βρίσκεται στην καρδιά της Zona Rosa και εκτείνεται σε τρεις ορόφους. Κάθε επίπεδο του κλαμπ έχει τη δική του ξεχωριστή ατμόσφαιρα και ατμόσφαιρα, δίνοντάς σας πολλά να διαλέξετε. Το αποκορύφωμα του συλλόγου, ωστόσο, είναι οι ζωντανές χοροί και οι εκπομπές που κυμαίνονται από ξεκαρδιστικές παραστάσεις drag έως αρσενικούς στριπτιζέζ και χορευτές. Το Boy Bar είναι μόνο για άνδρες και το προσωπικό της πόρτας εφαρμόζει αυτήν την πολιτική, η είσοδος παρακολουθείται επίσης στενά, οπότε δεν υπάρχει έξοδος και έξοδος.

Βασικό στοιχείο της τοπικής γκέι σκηνής και δημοφιλές στους νεότερους, μοντέρνους πληθυσμούς της πόλης. Δράμα από 42 είναι μια ζωντανή και ενεργητική μπάρα που έχει πρόσφατα υποστεί δραματική ανακατασκευή. Το μπαρ προσφέρει τώρα μια δροσερή και νυχτερινή ζωή στην αγορά με μια τραχιά και βιομηχανική ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει χρέωση κάλυψης εδώ και κάθε βράδυ μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή μουσική, παραστάσεις έλξης και παραστάσεις καμπαρέ.

Για τους λάτρεις του δέρματος και την πιο αστεία πλευρά της γκέι νυχτερινής ζωής, μην ψάχνετε άλλο Δερμάτινο μπαρ του Τομ. Το μπαρ είναι ένας καθιερωμένος και πολύ αγαπημένος χώρος που είναι δημοφιλής για τους σκοτεινούς και γοτθικούς εσωτερικούς χώρους, το εκτεταμένο σκοτεινό δωμάτιο και τις τηλεοράσεις που μεταδίδουν ταινίες ενηλίκων. Ο Τομ έχει συγκεντρώσει μια λατρεία μετά από χρόνια και είναι δημοφιλής σε μια σειρά από γκέι ντόπιους και τουρίστες. Το μπαρ μπορεί να είναι εξαιρετικά απασχολημένο και υπάρχουν τακτικές προσφορές ποτών.

Γκέι ξενοδοχεία στην Πόλη του Μεξικού

Με εκπληκτική θέα στον ορίζοντα, σύγχρονα δωμάτια και εξαιρετική τοποθεσία, το W Πόλη του Μεξικού είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για ταξιδιώτες που αναζητούν μια μοντέρνα και κομψή διαμονή, κοντά στα πιο πολυτελή εστιατόρια, καταστήματα και μπαρ της πόλης. Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων διαθέτει πισίνα, βεράντα στον τελευταίο όροφο, γυμναστήριο και ακόμη και ένα αυθεντικό χαμάμ. Οι επισκέπτες του W βρίσκονται σε βολική τοποθεσία, λίγα λεπτά από το κοντινό Guilt gay dance club και τη σάουνα Sodome.

Οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες που αναζητούν μια κομψή διαμονή κοντά στην καλύτερη γκέι νυχτερινή ζωή της πόλης θα πρέπει να εξετάσουν το θέμα Hotel Geneve Πόλη του Μεξικού. Το Hotel Geneve είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της πόλης ανάμεσα σε γκέι ταξιδιώτες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις εκτεταμένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που περιλαμβάνουν ένα εξαιρετικό εστιατόριο, ένα πλήρως εξοπλισμένο 24ωρο γυμναστήριο και εκλεπτυσμένες υπηρεσίες σπα. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με πλούσιο και παραδοσιακό στιλ.

Περιτριγυρισμένο από όλες τις πλευρές από γκέι νυχτερινή ζωή και πολιτισμό, το Ξενοδοχείο Royal Reforma είναι η επιτομή της προσιτής πολυτέλειας. Προσφέροντας σύγχρονα και κομψά δωμάτια, το ξενοδοχείο είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους της πόλης με γκέι τουρίστες. Με πισίνα στον τελευταίο όροφο και μπαρ, γυμναστήριο και εστιατόριο, θα φροντίσετε καλά το Hotel Royal Reforma.

Πόλη του Μεξικού

Γκέι υπερηφάνεια στην Πόλη του Μεξικού

Το Mexico City Pride είναι μια ετήσια εκδήλωση που επιδιώκει να γιορτάσει την παρουσία των ΛΟΑΤ + στην πόλη και δίνει φωνή σε όσους συχνά διώκονται και υφίστανται διακρίσεις. Ενώ το φεστιβάλ είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, είναι επίσης ένας χώρος για να απαιτήσετε αλλαγή και μεγαλύτερα δικαιώματα για τους ΛΟΑΤ + πολίτες της χώρας.

Οι εορτασμοί πραγματοποιούνται κυρίως στη Zona Rosa και διοργανώνουν φεστιβάλ δρόμου, πολλά πάρτι σε γκέι χώρους και μια μεγάλη παρέλαση. Λαμβάνοντας χώρα τον Ιούνιο κάθε έτους, οι εορτασμοί υπερηφάνειας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στη Νότια Αμερική, με περισσότερους από 250,000 συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1970 με μια ομάδα μόλις 300 και σήμερα οι περισσότερες επιχειρήσεις »στη Zona Rosa θα είναι διακοσμημένες με μπαλόνια και πανό με ουράνιο τόξο, ανεξάρτητα από το αν στοχεύουν συγκεκριμένα πελάτες LGBT + ή όχι.

Ομοφυλοφιλικά δικαιώματα στην Πόλη του Μεξικού

Η ομοφυλοφιλία αποποινικοποιήθηκε στο Μεξικό μετά την εφαρμογή του γαλλικού ποινικού κώδικα το 1871 και έκτοτε παραμένει νόμιμο. Παρ 'όλα αυτά, πολλοί ΛΟΑΤ + πολίτες στη χώρα αντιμετώπισαν διώξεις και παρενοχλήσεις σύμφωνα με τους νόμους περί ανηθικότητας και ασεβείας.

Η χώρα έχει δει δραματικές βελτιώσεις στα δικαιώματα και την ισότητα των LGBT + ατόμων, με το γάμο ομοφυλοφίλων να νομιμοποιείται το 2015 και την κοινή υιοθεσία το 2016. Αυτή η νομοθεσία σηματοδότησε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, ωστόσο τα ζευγάρια του ιδίου φύλου πρέπει να περάσουν μια μακρύτερη περισσότερη διαδικασία δοκιμών για να λάβετε άδεια γάμου.

Οι διακρίσεις προστατεύονται από το 2003, με την ταυτότητα φύλου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό να αναφέρονται ρητά στον νομικό κώδικα της χώρας.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στην Πόλη του Μεξικού

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στην Πόλη του Μεξικού από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Πόλη του Μεξικού για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας