Μανίλα

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για τη Μανίλα

Η Μανίλα φιλοξενεί μια μεγάλη γκέι σκηνή

Κανείς δεν υποδηλώνει ότι η Μανίλα είναι η πιο όμορφη πόλη στις Φιλιππίνες, αλλά η εξέχουσα θέση της ως ένας από τους πιο συναρπαστικούς, ζωντανές και δραστήριους προορισμούς στον κόσμο για τους γκέι ταξιδιώτες είναι αδιαμφισβήτητη.

Η Μανίλα έχει μια ψυχή και ο εκλεκτικός συνδυασμός του ισπανικού αποικιακού στιλ, της γαλλικής επιρροής και των πανύψηλων ουρανοξυστών είναι ένα νεύμα στη γοητεία και την προσωπικότητα που υπάρχει σε αυτήν τη δυναμική και κοσμοπολίτικη πόλη.

Η πιο αμερικανικοποιημένη πόλη στη νοτιοανατολική Ασία, η Μανίλα είναι ένας κόμβος διεθνών επιχειρήσεων και τουρισμού και έχει μια αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη γκέι σκηνή. Η Μανίλα έχει δει μια εκτροπή πολλών από τους γκέι χώρους της μακριά από την παλιά γκέι περιοχή της, το Μαλάτε, με γκέι κλαμπ, μπαρ και άλλους χώρους να διαδίδονται πλέον ευρύτερα σε όλη την πόλη. Οι Φιλιππίνες έχουν ψηφιστεί με συνέπεια μία από τις πιο φιλικές προς τους ΛΟΑΤ χώρες στην Ασία, καθιστώντας τη Μανίλα έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για τους gay ταξιδιώτες.

Γκέι Μανίλα

Gay ξενοδοχεία στην Μανίλα

Για μια απόλυτα βυθισμένη και κεντρική εμπειρία στην καρδιά της Μανίλα, σκεφτείτε να μείνετε στο Ξενοδοχείο Diamond. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη διάσημη λεωφόρο Roxas της Μανίλα και αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τις ατελείωτες δυνατότητες που προσφέρει η Μανίλα στους γκέι επισκέπτες. Το Diamond Hotel διαθέτει έναν εντυπωσιακό εξωτερικό χώρο πισίνας, καθώς και μια σειρά από κομψά δωμάτια και σουίτες.

Το Pan Pacific Manila είναι η τέλεια διαμονή για κάθε ταξιδιώτη που θέλει να γνωρίσει την καλύτερη νυχτερινή ζωή της Μανίλας. Το Pan Pacific βρίσκεται στην κύρια εμπορική και ψυχαγωγική περιοχή της πρωτεύουσας, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά από τα καλύτερα γκέι κλαμπ και μπαρ της Μανίλα. Το ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλα και καλά επιπλωμένα δωμάτια, με τους επισκέπτες να έχουν επίσης πρόσβαση στην πισίνα και το γυμναστήριο του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου.

Με το μοντέρνο και καθαρό εσωτερικό του και την εγγύτητα με την ομοφυλοφιλική νυχτερινή ζωή της Μανίλα, το Κόκκινος πλανήτης Μαμπίνι είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των πολλών ομοφυλόφιλων ταξιδιωτών που επισκέπτονται την πόλη κάθε χρόνο. Τα δωμάτια είναι απλά επιπλωμένα, αλλά όλα διαθέτουν τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και σύγχρονες ανέσεις, καθιστώντας το Red Planet Mabini μια προσιτή επιλογή με εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής.

Γκέι Μανίλα

Γκέι κλαμπ και μπαρ στη Μανίλα

Το Malate ήταν προηγουμένως ένα από τα καλύτερα γκέι μπαρ στη Μανίλα, ωστόσο μια ποικιλία από γκέι μπαρ και κλαμπ βρίσκονται στο κοσμοπολίτικο κέντρο της Μανίλα. Η πλειοψηφία των ομοφυλόφιλων συλλόγων στην πόλη χρησιμεύει ως χώροι ψυχαγωγίας που συχνά περιλαμβάνουν σόου, παραστάσεις, ανδρικά μοντέλα και χορευτές.

Με το ζωντανό εξωτερικό και μεγάλο πλήθος σε δημοφιλείς νύχτες, το Manila's F Club είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές γκέι μπαρ της πόλης. Ο χώρος διοργανώνει τακτικά παραστάσεις έλξης και παραστάσεις, ενώ οι περισσότερες βραδιές παρουσιάζουν χορευτές σε διάφορες πολιτείες γέννησης. Το F Club απαιτεί ελαφρώς πιο κομψή ενδυμασία που ταιριάζει με την υψηλότερη και συναρπαστική προσωπικότητα του συλλόγου. Το F Club βρίσκεται επίσης πολύ κοντά σε άλλα γκέι μπαρ, όπως επίσης Music Box και το Club Adonis.

Η Ένα μπαρ ψυχαγωγίας 690 ήταν ένας από τους πρώτους γκέι χώρους που άνοιξε στη Μανίλα το 1972, και η πρωτοποριακή ιστορία του αντικατοπτρίζεται στην αποστολή του συλλόγου «Επαναπροσδιορισμός γκέι ψυχαγωγίας». Το One 690 φιλοξενεί συχνά DJ και καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης, καθώς και τακτικές παραστάσεις από τους χορευτές του κλαμπ. Με ένα υπερσύγχρονο ηχοσύστημα και ασυναγώνιστες οθόνες φωτός, το One 690 θα πρέπει να είναι ένα απαράδεκτο γκέι μπαρ σε οποιοδήποτε δρομολόγιο ταξιδιώτη.

Ένα άλλο από τα πιο δημοφιλή μπαρ ψυχαγωγίας της Gay είναι Απόλλων. Οι ερμηνευτές εδώ είναι άψογο πρότυπο και υπόσχονται υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία κάθε βράδυ. Οι χορευτές του κλαμπ εκτελούν ένα συνδυασμό ακροβατικών, καμπαρέ και χορού στο δρόμο, υπόσχοντας κάτι για το γούστο του καθένα. Ο Apollo φιλοξενεί επίσης πολλές από τις μεγαλύτερες βασίλισσες της Ασίας.

Gay Saunas στη Μανίλα

Πολλές από τις γκέι σάουνες της Μανίλα είναι ιδιωτικοί χώροι, πράγμα που σημαίνει ότι οι επισκέπτες θα κληθούν να πληρώσουν τέλος συνδρομής όταν επισκέπτονται για πρώτη φορά. Αυτά τα έξοδα συμμετοχής τείνουν να είναι σχετικά φθηνά, αλλά είναι σημαντικό να φέρουν δύο μορφές ταυτότητας στις περισσότερες σάουνες για να εγκριθεί η ιδιότητα μέλους.

Άλτερμαλε είναι μια σάουνα gay που διαθέτει μια εντυπωσιακή γκάμα εγκαταστάσεων, όπως σάουνα ξηρού, χώρο μασάζ, αίθουσα κινηματογράφου και χώρο ψυχαγωγίας. Το Altermale διαθέτει επίσης μπαρ στο σπίτι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να πιουν και να αναζωογονηθούν, ενώ συναναστρέφονται με άλλους πελάτες της σάουνας. Ο χώρος είναι μόνο μέλη, αλλά, όπως είναι τυπικό, η ιδιότητα μέλους μπορεί να αγοραστεί κατά την άφιξη.

Ο συνδυασμός κλαμπ με εμπειρία σάουνας είναι Fahrenheit Cafe και γυμναστήριο. Ο χώρος, που είναι ένας συνδυασμός σάουνας και κλαμπ ψυχαγωγίας, διαθέτει τζακούζι, χαμάμ, ντους και ιδιωτικές καμπίνες, καθώς και μπαρ καραόκε, πίστα χορού και χώρο παραστάσεων. Το Fahrenheit Cafe and Fitness Center προσφέρει στους γκέι ταξιδιώτες μια μοναδική εμπειρία που είναι απίθανο να βρουν πουθενά αλλού.

Στον ορίζοντα της Μανίλα

Δραστηριότητες σε Μανίλα

Η Μανίλα είναι ένας γεμάτος δράση θησαυρός με πράγματα που πρέπει να κάνετε για τους gay ταξιδιώτες. Υπάρχουν ατελείωτα ιστορικά, αρχιτεκτονικά και πολιτιστικά αξιοθέατα για οποιονδήποτε ομοφυλόφιλο ταξιδιώτη να επισκεφτεί και να εξερευνήσει.

Μία από τις πιο γραφικές περιοχές της Μανίλα είναι η παλιά πόλη της πόλης - Intramuros. Το Intramuros ήταν η κεντρική περιοχή της Μανίλα πριν από τον 20ο αιώνα και αποτελείται από ένα πλέγμα ισπανικών αποικιακών κτιρίων και διαθέτει μια εκπληκτική σειρά από εκκλησίες, παλάτια και αυλές για εξερεύνηση. Οι επισκέπτες θα μπορούσαν εύκολα να περάσουν μια ολόκληρη μέρα χάνοντας ανάμεσα στην ιστορία αυτής της μοναδικής περιοχής της Μανίλα.

Η τολμηρή σύγχρονη σιλουέτα είναι το Μουσείο Ayala. Παρουσιάζοντας τα καλύτερα και ιστορικά έργα τέχνης των Φιλιππίνων, το Ayala φιλοξενεί έξι μόνιμες εκθέσεις που ασχολούνται με μια σειρά θεμάτων από τη θαλάσσια ιστορία του έθνους μέχρι τα έργα σύγχρονων καλλιτεχνών και δημιουργών. Η είσοδος στο μουσείο είναι δωρεάν, δίνοντας στους ταξιδιώτες καμία δικαιολογία για να χάσουν αυτό το εξαιρετικό πολιτιστικό αξιοθέατο.

Το Manila Baywalk απέχει δύο χιλιόμετρα από τον παραλιακό δρόμο που εκτείνεται στην πιο κεντρική περιοχή της πόλης. Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από τη λεωφόρο Roxas και πολλά γκέι μπαρ και κλαμπ, το Baywalk είναι ένα βολικό αξιοθέατο για τους gay επισκέπτες. Από τον παραλιακό δρόμο, οι επισκέπτες μπορούν να εκτιμήσουν την πανοραμική θέα στον κόλπο, καθώς και τη συναρπαστική ατμόσφαιρα της ζωντανής παραθαλάσσιας περιοχής.

Γκέι Μανίλα

Γκέι δικαιώματα στη Μανίλα

Οι Φιλιππίνες χαρακτηρίζονται ως χώρα της ζώνης 2 από τον Stonewall, πράγμα που σημαίνει ότι οι σεξουαλικές πράξεις μεταξύ δύο ατόμων του ίδιου φύλου είναι νόμιμες, αλλά δεν υπάρχουν επίσημες προστασίες για τους ΛΟΑΤ στο χώρο εργασίας ή στην ευρύτερη κοινωνία.

Ενώ τα ΛΟΑΤ άτομα στις Φιλιππίνες στερούνται πολλές από τις νομικές προστασίες από διακρίσεις που πολλοί ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες θεωρούν δεδομένες στο σπίτι τους, η χώρα εξακολουθεί να περιγράφεται συχνά ως η πιο φιλική προς την ομοφυλοφιλική χώρα της Ασίας. Παρά το γεγονός ότι είναι μια πολύ θρησκευτική χώρα, με το 92% του πληθυσμού να είναι Καθολική, η Μανίλα διοργανώνει ετήσιους εορτασμούς υπερηφάνειας τον Ιούνιο, στις οποίες συμμετέχουν πολύ καλά.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Μανίλα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Μανίλα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μανίλα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας