Brooklyn

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Μπρούκλιν

Το Μπρούκλιν είναι πολύ δροσερό, όλο και πιο ακριβό και φιλοξενεί μια μεγάλη κοινότητα LGBT +

Το Μπρούκλιν είναι ένα χωνευτήρι ταυτότητας, κληρονομιάς και πολιτισμού. Τα όμορφα κτίρια brownstone που ευθυγραμμίζουν τους δρόμους αυτού του διαφορετικού δήμου της Νέας Υόρκης είναι εκπληκτικά και παρέχουν το τέλειο σκηνικό σε μια από τις πιο ζωντανές και συναρπαστικές περιοχές της πόλης.

Το Μπρούκλιν έχει επίσης μια ισχυρή κοινότητα LGBT + και το ετήσιο φεστιβάλ υπερηφάνειας της Νέας Υόρκης ξεκινά στον δήμο με το Park Slope Twilight Parade. Η γκέι σκηνή του Μπρούκλιν συνδέεται συνήθως με το νεότερο και πιο διαφορετικό τμήμα της κοινότητας των ομοφυλόφιλων στη Νέα Υόρκη, υποστηρίζοντας μια σειρά από μπαρ, κλαμπ και καφετέριες hipster που εξυπηρετούν άτομα LGBT +.

Έχοντας γνωρίσει οικονομική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, το Μπρούκλιν έχει γίνει κόμβος επιχειρηματικότητας, πρωτοποριακής κουλτούρας και δημιουργικών επενδύσεων. Μεγάλο μέρος αυτής της καινοτομίας έχει επικεντρωθεί στην περιοχή DUMBO του Μπρούκλιν. Το ακρωνύμιο σημαίνει Down Under The Manhatten Bridge και η περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως «το κέντρο του τεχνολογικού τριγώνου του Μπρούκλιν». Το DUMBO διακρίνεται για τα μεγάλα διαμερίσματα σε σοφίτα, τα μοντέρνα εστιατόρια και τις άφθονες γκαλερί και μπουτίκ. Η περιοχή φιλοξενεί επίσης το DUMBO house, μέλος του ομίλου Soho House, ενός ιδιωτικού κλαμπ μελών που προσφέρει πολυτελείς χώρους για διαμονή, χαλάρωση και φαγητό σε όλο τον κόσμο.

Το Park Slope βρίσκεται στο κέντρο του Μπρούκλιν και είναι μια από τις συνοικίες που είναι πιο φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους. Εδώ εγκαθίστανται πολλά παράξενα ζευγάρια και η περιοχή είναι γνωστή για τα πανέμορφα σπίτια και τα περίεργα vintage καταστήματα και τις μπουτίκ. Το Williamsburg είναι επίσης ένας δημοφιλής προορισμός για ομοφυλόφιλους και είναι η γειτονιά με τις περισσότερες επισκέψεις στο Μπρούκλιν. Η νυχτερινή ζωή στο Williamsburg είναι κουραστική και το πλήθος τείνει να είναι νεότερο με πολλά πάρτι να γίνονται τις πρώτες πρωινές ώρες.

Γκέι Μπρούκλιν

 

Gay ξενοδοχεία στο Μπρούκλιν

 

Το Sheraton Brooklyn προσφέρει στους φιλοξενούμενους φιλική διαμονή και άνεση στην καρδιά του κέντρου του Μπρούκλιν. Το ξενοδοχείο τοποθετεί τους επισκέπτες μόνο με το μετρό μακριά από το πολυσύχναστο Μανχάταν, ενώ προσφέρει μια βάση στο ζωντανό και εκλεκτικό Μπρούκλιν. Τα δωμάτια είναι κομψά και κλασικά και όσοι επισκέπτονται το ξενοδοχείο μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από την πισίνα, το γυμναστήριο και το Starbucks.

Για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες που αναζητούν μικρότερη εμπειρία ξενοδοχείου, Σπίτι BKLYN προσφέρει φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους καταλύματα κοντά στο μοντέρνο Williamsburg. Το BKLYN House είναι ένα boutique ξενοδοχείο, που προσφέρει στους επισκέπτες πρόσβαση σε ένα άνετο σαλόνι και εξωτερική βεράντα. Κάθε δωμάτιο είναι βιομηχανικά διακοσμημένο και διαθέτει δωρεάν πρωινό, πλήρη κλιματισμό και Wi-Fi στο δωμάτιο.

Το William Vale είναι η επιτομή της πρόσφατης πολιτιστικής και οικονομικής αναγέννησης του Μπρούκλιν. Εκθέτοντας εκπληκτική θέα στον ορίζοντα του Μανχάταν από το εστιατόριο του τελευταίου ορόφου, το William Vale είναι ένα από τα πιο μοντέρνα ξενοδοχεία του Μπρούκλιν και είναι ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης για τους μοντέρνους νέους επαγγελματίες του Burroughs. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα 60 ποδιών και κάθε δωμάτιο είναι άψογα φτιαγμένο με υπερσύγχρονο πρότυπο και είναι γνωστό για τα απίστευτα brunch του.

 

Γκέι μπαρ και κλαμπ στο Μπρούκλιν

 

Το Μπρούκλιν είναι ένα καταφύγιο για ομοφυλόφιλους κλαμπ, με μια ποικιλία από μπαρ και κλαμπ που προσφέρουν στους γκέι ταξιδιώτες μια εκλεκτική και ζωντανή βραδιά στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Σπίτι του Ναι είναι ένα απαράδεκτο εικονίδιο ανάμεσα στη γκέι νυχτερινή ζωή του Μπρούκλιν. Το ζωντανό μπλε εξωτερικό του κλαμπ αντανακλά την ηλεκτρική ατμόσφαιρα του House of Yes. Ο χώρος φιλοξενεί ένα εκλεκτικό μείγμα εκδηλώσεων, πάρτι, τσίρκο και drag shows. Οι ντόπιοι λατρεύουν το House of Yes και με την πολυσύχναστη ατμόσφαιρά του και το διαφορετικό πλήθος, όπως και κάθε γκέι ταξιδιώτης.

Με ρετρό αίσθηση και εκδηλώσεις της δεκαετίας του 70 που προσελκύουν DJ και ερμηνευτές παγκόσμιας κλάσης, Xstasy Bar and Lounge είναι ένα από τα καλύτερα γκέι χορευτικά κλαμπ του Μπρούκλιν. Οι τοίχοι καλυμμένοι με παλιά άλμπουμ και μια μάζα από πολύχρωμα νέον δίνουν στο Xstasy μια πραγματικά ξεχωριστή αίσθηση. Το κλαμπ φιλοξενεί επίσης μερικές από τις καλύτερες εκπομπές ντραγκ της Νέας Υόρκης και καμπαρέ και οι ταξιδιώτες θα πρέπει επίσης να ελέγξουν την ατζέντα του συλλόγου για επερχόμενες βραδιές μπίνγκο και καραόκε.

Αν και δεν είναι στο Μπρούκλιν, οι ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες θα πρέπει να κάνουν το ταξίδι στο Greenwich Village όπου Stonewall Inn, η θέση της πρώτης διαμαρτυρίας στον αγώνα για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ + στις ΗΠΑ, εξακολουθεί να ισχύει. Το μπαρ είναι η γενέτειρα της γκέι υπερηφάνειας και θεωρείται συχνά ως το πιο διάσημο γκέι μπαρ στον κόσμο.

Και έτσι είσαι

 

Μουσείο Τέχνης Leslie Lohman

 

Το Μουσείο Τέχνης Leslie Lohman είναι προσβάσιμο από το Μπρούκλιν με 30 λεπτά με το τρένο, είναι το ιερό δισκοπότηρο του LGBT + που δημιουργήθηκε και εστιάστηκε σε έργα τέχνης και ιστορία. Το μουσείο διαθέτει μια μόνιμη συλλογή έργων τέχνης από επιφανείς LGBT + καλλιτέχνες όπως ο Τομ της Φινλανδίας, ο David Hockney, η Catherine Opie και το ηφαίστειο Del LaGrace. Το Μουσείο Leslie Lohman παραμένει ο μόνος χώρος στον κόσμο αφιερωμένος στην ανάδειξη του ταλέντου των queer καλλιτεχνών. Ο χώρος είναι δωρεάν για το κοινό, αλλά βασίζεται εν μέρει στις δωρεές των επισκεπτών.

 

Η διπλή όψη

 

Πιστεύεται ότι βοήθησε να ξεκινήσει η καριέρα της Μπάρμπαρα Στρέισαντ και του Τζουάν Ρίβερς από το Μπρούκλιν, το The Duplex είναι ένα ιστορικό πιάνο μπαρ που ήταν από καιρό δημοφιλές στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες και τους τουρίστες. Ιδρύθηκε το 1950, το μπαρ συνεχίζει να προσφέρει βραδινές παραστάσεις από το πιο πολλά υποσχόμενο μουσικό και κωμικό ταλέντο της Νέας Υόρκης. Το Duplex έχει μια ισχυρή και καθιερωμένη ιστορία με τον πληθυσμό LGBT+ της Νέας Υόρκης και έχει φιλοξενήσει αμέτρητους queer performers και προσφέρει στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες ένα ασφαλές και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον, στο οποίο μπορούν να απολαύσουν ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης. Μόνο 30 λεπτά από το κέντρο του Μπρούκλιν με το τρένο, το The Duplex θα πρέπει να είναι σε οποιοδήποτε δρομολόγιο ομοφυλόφιλων ταξιδιωτών.

 

Gay Pride στο Μπρούκλιν

 

Το Brooklyn Pride πραγματοποιείται ετησίως τον Ιούνιο και διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων που γιορτάζουν τις περιοχές της κοινότητας LGBT +, όπως μια παρέλαση λυκόφατος, 5k υπερηφάνεια και ένα πολυπολιτισμικό φεστιβάλ υπερηφάνειας. Οι εκδηλώσεις παρακολουθούνται με συνέπεια και είναι γνωστές για την προβολή της ποικιλομορφίας και της δημιουργικότητας που διαμόρφωσε το Μπρούκλιν. Υπάρχουν επίσης μέρη του φεστιβάλ Pride της Νέας Υόρκης που πραγματοποιούνται στο Μπρούκλιν, συμπεριλαμβανομένης της τελετής έναρξης των φεστιβάλ.

Brooklyn

 

Ομοφυλοφιλικά δικαιώματα στο Μπρούκλιν

 

Η Νέα Υόρκη έχει μερικούς από τους πιο προοδευτικούς νόμους για τα δικαιώματα των LGBT+ στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τους γκέι κατοίκους και τους ταξιδιώτες να προστατεύονται από νόμους κατά των διακρίσεων και κατά του μίσους. Η ισότητα γάμου επιτεύχθηκε στη Νέα Υόρκη το 2011 και ήταν μία από τις πρώτες πολιτείες των ΗΠΑ που το έκανε.

Η ποικιλομορφία στο Μπρούκλιν σημαίνει ότι ο δήμος έχει έναν ανοιχτό και αξιοσημείωτο πληθυσμό ομοφυλόφιλων και οι περιοχές Williamsburg και Park Slope είναι ιδιαίτερα γνωστές για τις ακμάζουσες κοινότητες LGBT +.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες εκδρομές στη Νέα Υόρκη

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στη Νέα Υόρκη από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Νέα Υόρκη για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας