Renaissance Pittsburgh Hotel Πενσυλβάνια

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Πίτσμπουργκ

Το Πίτσμπουργκ είναι μια υπέροχη πόλη για γκέι ταξιδιώτες

Το Πίτσμπουργκ είναι γνωστό ως "Steel City" λόγω της βιομηχανικής του κληρονομιάς. Είναι μια φιλελεύθερη πόλη με μια εκπληκτικά καλή γκέι σκηνή. Θεωρείται επίσης μια από τις πιο προσιτές πόλεις της Αμερικής με χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας και καλό βιοτικό επίπεδο.

Ο Andy Warhol, εξαιρετικός queer καλλιτέχνης, είναι ο πιο διάσημος γιος του Πίτσμπουργκ. Κανένας άλλος καλλιτέχνης του 20ου αιώνα δεν έχει τόσο τεράστια πολιτιστική κληρονομιά εκτός από τον Πικάσο. Το Μουσείο Andy Warhol είναι ένα από τα καλύτερα πολιτιστικά αξιοθέατα στο Πίτσμπουργκ - φιλοξενεί τακτικές εκδηλώσεις LGBT+.

Το Πίτσμπουργκ μπορεί να μην είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Αμερικής. Τούτου λεχθέντος, είναι μια υπέροχη πόλη με πολλά να προσφέρει.

Πίτσμπουργκ · Γκέι Μπαρ

Γκέι μπαρ στο Πίτσμπουργκ

Μπλε φεγγάρι τιμολογείται ως το «πιο φιλικό gay bar στο Πίτσμπουργκ». Φιλοξενεί τακτικά γεγονότα drag και βρίσκεται στην οδό Μπάτλερ. Μια από τις αγαπημένες μας γειτονιές του Πίτσμπουργκ ονομάζεται Shadyside - ιδανικός ταχυδρομικός κώδικας για LGBT+ κατοίκους, natch. Το Shadyside έχει μερικά γκέι μπαρ. Είναι ίσως η πιο gay περιοχή του Πίτσμπουργκ.

Στο Shadyside θα βρείτε επίσης 5801, ένα χαλαρό γκέι μπαρ δημοφιλές στους ντόπιους. Μπορείτε να γευματίσετε στη βεράντα. Στη σκιερή πλευρά των κομματιών θα βρείτε επίσης Στοιχείο, ένα γκέι μπαρ με ζωντανή μουσική, εκδηλώσεις Drag Race και βραδιές καμπαρέ. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι μπαρ στο Πίτσμπουργκ.

Το Μουσείο Andy Warhol

Μουσείο Andy Warhol

Ο Andy Warhol είναι ένας από τους σπουδαίους Αμερικανούς καλλιτέχνες. Ήρθε στο προσκήνιο τη δεκαετία του 1960 ως η φιγούρα του κινήματος της Ποπ Αρτ. Μεγάλωσε στο Όκλαντ του Πίτσμπουργκ. Η οικογένειά του ήταν Βυζαντινοί Καθολικοί. Ο Άντι λάτρευε στο βωμό των διασημοτήτων, του κινηματογράφου, του ποπ και του εμπορίου. Αντανακλούσε την αμερικανική κουλτούρα πίσω σε θρυλικά έργα τέχνης, όπως είναι η απεικόνιση της Marilyn Monroe. Ο Γουόρχολ ήταν ομοφυλόφιλος και έφερε μια περίεργη ευαισθησία στο έργο του, κυρίως στην λατρεία του για τα γυναικεία αστέρια. Επίσης ζωγράφισε μπουκάλια οπτάνθρακα και ηλεκτρικά προϊόντα καθαρισμού. Ήταν Αμερικανός διαμέσου.

Το Πίτσμπουργκ γιορτάζει τη ζωή και το έργο του Andy Warhol ως ένα εκτεταμένο μουσείο. Υπάρχουν επτά όροφοι με ταινίες, πρωτότυπα έργα τέχνης, ένα τεράστιο αρχείο, εκ περιτροπής εκθέματα και τακτικές ζωντανές εκδηλώσεις. Υπάρχουν περίπου 900 πίνακες και πάνω από 100 γλυπτά.

Δεν χρειάζεται να είστε λάτρεις της τέχνης για να επισκεφθείτε το Μουσείο Andy Warhol. Το έργο του ξεπέρασε τα όρια της τέχνης για να ενσωματώσει όλες τις πτυχές του πολιτισμού, από την Elizabeth Taylor έως τις ηλεκτρικές σκούπες.

Gay Pride στο Πίτσμπουργκ

Το Pittsburgh Pride πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο ή Ιούλιο. Είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση gay Pride στην Πενσυλβανία. Η εκδήλωση αυξάνεται κάθε χρόνο. Πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο πιο πρόσφατα για να αποφευχθεί η σύγκρουση με άλλα μεγάλα γεγονότα Pride. Το Pittsburgh Pride 2019 προσέλκυσε πάνω από 250,000 άτομα, καθιστώντας το τη μεγαλύτερη παρέλαση στο Πίτσμπουργκ.

Duquesne Κλίση

Αυτός ο ιλιγγιώδης σιδηρόδρομος άνοιξε το 1877. Σχεδιάστηκε για να μεταφέρει εργάτες από τα σπίτια τους στην πλαγιά του λόφου στους μύλους. Ορισμένες από τις λοφώδεις σιδηροδρομικές διαδρομές εξακολουθούν να λειτουργούν. Είναι υπέροχο να κάνετε μια βόλτα αν βρίσκεστε στο Πίτσμπουργκ. Όχι μόνο επειδή είναι βικτωριανό - προσφέρει επίσης πανοραμική θέα στην πόλη. Οι εργαζόμενοι μπορεί να δούλεψαν σε δύσκολες συνθήκες για μέτριους μισθούς, αλλά τουλάχιστον είχαν έναν ζωντανό τρόπο να φτάσουν στη δουλειά.

Επισκεφθείτε την περιοχή Strip

Μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του Πίτσμπουργκ, η περιοχή Strip είναι γεμάτη με εστιατόρια, μπουτίκ και διεθνείς αγορές. Αυτό είναι ένα καλό μέρος για επίσκεψη το πρωί ή το απόγευμα. Είναι καλό να φτάσετε εκεί νωρίτερα, καθώς ορισμένοι από τους πωλητές σταματούν να εξυπηρετούν έως τα μεσημέρια. Το Strip District είναι καλό να κάνετε στο Πίτσμπουργκ προτού χτυπήσετε τα μπαρ το βράδυ.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Πίτσμπουργκ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Πίτσμπουργκ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Πίτσμπουργκ για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας