Σαν Ντιέγκο

Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Σαν Ντιέγκο

Το Σαν Ντιέγκο φιλοξενεί μια μεγάλη κοινότητα LGBT +

Η γενέτειρα της Καλιφόρνια και το σπίτι του φίλου του σερφ. Το Σαν Ντιέγκο είναι μια παράκτια πόλη που φημίζεται για την χαλαρή ατμόσφαιρα, την εκπληκτική θέα στον ωκεανό και τον αστραφτερό γυάλινο ορίζοντα. Ένας οικονομικός κόμβος για το κράτος, η πόλη γνώρισε τεράστια ανάπτυξη και αναγέννηση που τη μετέτρεψε σε έναν κομψό και κοσμοπολίτικο προορισμό.

Συχνά αποκαλείται «η καλύτερη πόλη της Αμερικής» λόγω του ζεστού κλίματος που έχει όλο το χρόνο, της υγιούς τοπικής οικονομίας και της τοποθεσίας δίπλα στον ωκεανό, το Σαν Ντιέγκο είναι η όγδοη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο, το πλήθος των μικρότερων γειτονιών και συνοικιών έχει η καθεμία τη δική της μοναδική ατμόσφαιρα και θα μπορείτε να αισθανθείτε τη χαλαρή ατμόσφαιρα όπου κι αν πάτε.

Μοιάζει πολύ με τους γείτονες της Καλιφόρνιας Σαν Φρανσίσκο και Λος Άντζελες, Το Σαν Ντιέγκο είναι μια φιλόξενη και χωρίς αποκλεισμούς πόλη για άτομα LGBT + και ως εκ τούτου υπάρχουν γκέι κλαμπ, μπαρ και ξενοδοχεία διάσπαρτα σε όλους τους δρόμους. Ωστόσο, το επίκεντρο της γκέι κουλτούρας είναι το Hillcrest Neighborhood, μια περιοχή γνωστή για την ακμάζουσα σκηνή νυχτερινής ζωής των gay, τα περίεργα μπουτίκ, τα vintage καταστήματα και τα ανεξάρτητα καφέ.

Σαν Ντιέγκο

Γειτονιά Hillcrest

Η γκέι περιοχή του Σαν Ντιέγκο είναι μια ποικιλόμορφη και ιδιόμορφη περιοχή, παρόμοια με τις χίπστερ περιοχές του Haight Ashbury του Σαν Φρανσίσκο, του Camden του Λονδίνου και του SoHo της Νέας Υόρκης. Η περιοχή σφύζει από καλοντυμένους ντόπιους και τουρίστες. Η περιοχή φιλοξενεί μερικές από τις πιο συναρπαστικές γαστρονομικές εμπειρίες της πόλης με εστιατόρια όπως το περίφημο Solare, ένα γκουρμέ και πειραματικό ιταλικό εστιατόριο. Υπάρχουν πολλά μπαρ και κλαμπ για να εξερευνήσετε, συμπεριλαμβανομένου του #1 Fifth Avenue, ένα εμβληματικό χαρακτηριστικό στην gay σκηνή της πόλης που φημίζεται για τις δημοφιλείς θεματικές βραδιές και τις ειδικές εκδηλώσεις. Είναι μια ευγενική γειτονιά και υπερηφανεύεται για την ανεκτικότητα. Το Hillcrest είναι επίσης η τοποθεσία των περισσότερων εορτασμών υπερηφάνειας του Σαν Ντιέγκο, που λαμβάνουν χώρα κάθε καλοκαίρι και επικεντρώνονται στη διαφορετικότητα μέσα στην κοινότητα.

Ακριβώς νότια του Hillcrest βρίσκεται το Πάρκο Balboa, το μεγαλύτερο αστικό πολιτιστικό πάρκο στις ΗΠΑ και ένα κέντρο δραστηριοτήτων στην πόλη. Πάντα συμβαίνει κάτι στο πάρκο, από καλλιτέχνες του δρόμου και ζωντανή μουσική έως εκθέσεις τέχνης και εκδηλώσεις gay gay, η περιοχή είναι ένα δυναμικό και συναρπαστικό μέρος.

Γκέι μπαρ και κλαμπ στο Σαν Ντιέγκο

Η νυχτερινή ζωή του Σαν Ντιέγκο ανθεί γενικά και η γκέι επιλογή του δεν διαφέρει. Ο ποικίλος συνδυασμός γκέι χώρων βρίσκεται σε όλη την πόλη και ιδιαίτερα γύρω από τη γειτονιά Hillcrest. Εδώ, τα κλαμπ και τα μπαρ βρίσκονται σε βολική τοποθεσία κοντά το ένα στο άλλο, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε εύκολα να δοκιμάσετε τις καλύτερες προσφορές κατά την επίσκεψή σας.

Ένας αγαπημένος και πολύτιμος χώρος ανάμεσα στην εκλεκτική ομοφυλοφιλική κοινότητα του Σαν Ντιέγκο, Σινεμά Το μπαρ ήταν ένα από τα πρώτα γκέι μπαρ της χώρας και καλωσορίζει τους επισκέπτες από το 1983. Το μπαρ διαθέτει ένα δημοφιλές σαλόνι καραόκε και ακόμη και ένα εξωτερικό αίθριο, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσιστικό ποτό καθώς παρακολουθείτε τους ανθρώπους. Μια σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιούνται στο Flick's όλη την εβδομάδα, όπως διαγωνισμοί εσωρούχων, βραδιές καραόκε και φοιτητικές βραδιές.

Βρίσκεται στην καρδιά της γειτονιάς Hillcrest, Πλούσιος δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο gay club στο Σαν Ντιέγκο αλλά και ένα από τα παλαιότερα. Το Rich's είναι ένας τοπικός θεσμός της ομοφυλοφιλικής κουλτούρας, με τους κατοίκους DJ να παίζουν remix house και τραγούδια EDM μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το κλαμπ διαθέτει επίσης ένα μεγάλο δάπεδο χορού που είναι συνήθως δημοφιλές στον νεότερο γκέι πληθυσμό της πόλης.

Αν κάτι συνοψίζει το hipster vibe του Hillcrest είναι αυτό Hillcrest Brewing Company, μια ανεξάρτητη εταιρεία παρασκευής LGBT + που παράγει νόστιμες μπίρες και μπύρες και διαθέτει μια ζωντανή ατμόσφαιρα. Το ζυθοποιείο είναι ένα δημοφιλές και χαλαρό στέκι για ομοφυλόφιλους ντόπιους και ταξιδιώτες και η εταιρεία πραγματοποιεί συχνά ειδικές εκδηλώσεις με τις εργασίες να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα LGBT +.

Hard Rock Hotel Σαν Ντιέγκο

Γκέι ξενοδοχεία στο Σαν Ντιέγκο

Από τους περίεργους δρόμους του γκέι Hillcrest έως τις δροσερές ακτές του ωκεανού, υπάρχουν τόσα πολλά ξεχωριστά και ζωντανά περιβάλλοντα στο Σαν Ντιέγκο και το καθένα προσφέρει μια σειρά από ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους και τα gay.

Εάν χαλαρώσετε δίπλα σε μια πισίνα στον τελευταίο όροφο και πίνοντας ένα κοκτέιλ καθώς ο ήλιος δύει πάνω από το Σαν Ντιέγκο, ακούγεται σαν ένα καλό βράδυ, τότε μην κοιτάξετε περισσότερο από το Ξενοδοχείο Solamar. Στο κέντρο της περιοχής Gaslamp της πόλης, μια περιοχή γνωστή για τα παγκοσμίου επιπέδου εστιατόρια και μπαρ, οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από τις καθημερινές δωρεάν συνεδρίες γευσιγνωσίας κρασιού, lounge στον τελευταίο όροφο και γυμναστήριο. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 50 ιντσών και διατίθεται μια σειρά από εμπειρίες σπα στο δωμάτιο.

Λίγα βήματα μακριά από την εκπληκτική παραλία της πόλης, το Embassy Suites San Diego Bay διαθέτει μια σειρά από κομψές και μοντέρνες σουίτες που περιλαμβάνουν καθιστικό, χώρο εργασίας, υπνοδωμάτιο και ιδιωτικό μπάνιο. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό εάν αναζητάτε μια ευρύχωρη και άνετη διαμονή κοντά σε πολλά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα και αξιοθέατα της πόλης, όπως το Seaport Village. Η εκπληκτική εσωτερική πισίνα φέρνει τον εξωτερικό χώρο με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Η γοητεία και η ιδιομορφία διασχίζουν το Sofia Hotel, ένα σύγχρονο boutique ξενοδοχείο που είναι μια δημοφιλής τοποθεσία μεταξύ των ομοφυλόφιλων ταξιδιωτών. Το ξενοδοχείο φιλοξενεί ένα πολυτελές εστιατόριο που σερβίρει φρέσκα θαλασσινά και προϊόντα από την περιοχή του Σαν Ντιέγκο και λειτουργεί ως ένα ζωντανό μπαρ καθώς συνεχίζεται η νύχτα. Το Sofia Hotel είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το κέντρο του Σαν Ντιέγκο.

Σαν Ντιέγκο

Γκέι υπερηφάνεια στο Σαν Ντιέγκο

Ιδρύθηκε το 1974, η πρώτη υπερηφάνεια του Σαν Ντιέγκο ήταν ο εορτασμός της επετείου των ταραχών Stonewall που καταλύτησαν το σύγχρονο κίνημα δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ + στις ΗΠΑ. Οι εορτασμοί υπερηφάνειας στην πόλη είναι μερικές από τις μεγαλύτερες στις ΗΠΑ και πραγματοποιούνται σε μια τριήμερη περίοδο εκδηλώσεων, παραστάσεων και πάρτι κάθε Ιούνιο. Οι εκδηλώσεις επικεντρώνονται στο Πάρκο Balboa και προσελκύουν συνήθως πάνω από 250,000 συμμετέχοντες. Ένα από τα κυριότερα σημεία των εορτασμών για την υπερηφάνεια της πόλης είναι το Hillcrest Block Party, όπου χιλιάδες LGBT + άτομα και σύμμαχοι γεμίζουν τους δρόμους του Hillcrest αλληλεγγύη ο ένας με τον άλλον πριν από μια νύχτα βαριά πάρτι.

Γκέι δικαιώματα στο Σαν Ντιέγκο

Η Καλιφόρνια είναι ένα από τα πιο φιλελεύθερα κράτη της Αμερικής και τα δικαιώματα και οι προστασίες που παρέχονται στους ΛΟΑΤ + αντικατοπτρίζουν αυτήν την κοινωνική αποδοχή. Ο γάμος του ίδιου φύλου νομιμοποιήθηκε το 2013 και οι πολιτικές συμπράξεις είναι νόμιμες από το 1999. Οι ΛΟΑΤ + άτομα στην Καλιφόρνια απολαμβάνουν επίσης μια σειρά νομοθετικών νόμων που τους προστατεύουν από διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου.

Υπάρχουν πολλές ομάδες υποστήριξης και υποστήριξης LGBT + στο Σαν Ντιέγκο, συμπεριλαμβανομένων του Κοινοτικού Κέντρου LGBT + του Σαν Ντιέγκο και του Σαν Ντιέγκο ACLU. Αυτοί οι οργανισμοί εργάζονται για να προστατεύσουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των τοπικών ατόμων ΛΟΑΤ + και επίσης θα βοηθήσουν τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προκαταλήψεις ως αποτέλεσμα της σεξουαλικότητάς τους.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Σαν Ντιέγκο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Σαν Ντιέγκο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Σαν Ντιέγκο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας