Το άρθρο για το Μνημείο Newcastle Gay Weekend Break

Πώς να περάσετε ένα Gay Weekend στο Newcastle

Φανταστική αρχιτεκτονική, εξαιρετική κουζίνα και μια ζωντανή γκέι σκηνή. ο συντάκτης μας, Jamie Shepherd, μας λέει πώς να περάσουμε ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο ομοφυλόφιλων στην πατρίδα του Newcastle.

Ενώ το Μάντσεστερ, το Μπλάκπουλ και το Λίβερπουλ είναι τα πιο γνωστά gay σημεία στη Βόρεια Αγγλία, με εκπλήσσει το γεγονός ότι το Νιούκαστλ τείνει να αγνοείται. Υπάρχουν περισσότερα στην πόλη από το ποδόσφαιρο, Cheryl Cole και Geordie Shore! Περιμένετε εκπληκτική αρχιτεκτονική, φανταστικό φαγητό και μια γκέι σκηνή εξίσου ζωντανή όπως θα βρείτε οπουδήποτε αλλού.

Εδώ είναι ο ταξιδιωτικός οδηγός μου για γκέι για ένα διάλειμμα το Σαββατοκύριακο στην πόλη που αποκαλώ σπίτι, το Newcastle Upon Tyne.

Παρασκευή

Δυνατότητα Tyneside Cinema Newcastle Gay Weekend BreakΆφιξη: Το αεροδρόμιο Newcastle συνδέεται με την πόλη με το μετρό. Το ολονύκτιο πλοίο από το Άμστερνταμ φτάνει εδώ νωρίς, αλλά ίσως να μην αισθάνεστε φρέσκο ​​- ονομάζεται "booze cruise" εδώ στο Newcastle! Εάν φτάνετε από κάπου λιγότερο εξωτικό, ο σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το "The Pink Triangle".

Παχνί Canny: Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία σε λογικές τιμές κοντά στο «The Pink Triangle» για να επιλέξετε Holiday Inn Express και Jury's Inn είναι εδώ.

Πρώτη νύχτα: Μπορεί να είχατε ένα μακρύ ταξίδι εδώ, οπότε απόψε θα είναι παγωμένο. Εάν θέλετε μια βόλτα στην πόλη, πάρτε μια ταινία στο Κινηματογράφος Tyneside. Είναι ο μοναδικός ανεξάρτητος κινηματογράφος του Newcastle και διαθέτει ένα υπέροχο μπαρ και καφέ που σερβίρει νόστιμο φαγητό (δεν θα βρείτε καλό φαγητό στο "The Pink Triangle"). Αν έχετε διάθεση για ποτά και κάτι πιο δραστήριο, κατευθυνθείτε Η Eagle.

Σάββατο

Η λειτουργία Quayside Newcastle Gay Weekend BreakΚαλημερούδια: Κατευθυνθείτε προς την προκυμαία με λεωφορείο ή με τα πόδια. Εάν αισθάνεστε φανταχτερός και δεν σας πειράζει να περιμένετε στην ουρά, απολαύστε το πρωινό σας Συστατικό Quay- τα καλύτερα αυγά στο Newcastle. Αυτό θα σας προετοιμάσει για μια υπέροχη μέρα στα αξιοθέατα.

Πολιτιστικά Γύπες: τόσο δελεαστικό όσο είναι να επωφεληθείτε από το γελοίο φτηνό ποτό εδώ - τα διπλά μέτρα είναι η ίδια τιμή με τα singles στην Eazy Street - θα πρέπει να κάνετε κάτι πολιτιστικό. Μετά το πρωινό, διασχίστε το Γέφυρα Millienium στο Βαλτική γκαλερί στο Gateshead για περιοδείες και εκπληκτικές ευκαιρίες για selfie από την πλατφόρμα προβολής. Στη συνέχεια κατευθυνθείτε προς το Κάστρο Keep, από όπου πήρε το όνομά της από την πόλη, πριν κατευθυνθεί στην πανέμορφη Γεωργιανή Grey's Street και το Μνημείο.

Αγοράστε μέχρι να πέσετε: Γύρω από το Μνημείο βρίσκεται η εμπορική περιοχή του Newcastle. Από τα καταστήματα σχεδιαστών δίπλα στο Μνημείο έως Φενγουίκ, Το εμβληματικό πολυκατάστημα του Newcastle, υπάρχει κάτι για όλους. Τα προσωπικά μου αγαπημένα για ρούχα είναι ΤΕΛΟΣ και τα vintage καταστήματα Οδός High Bridge.

Υπέροχο φαγητό: Μόλις χτυπήσετε τα μεγάλα καταστήματα, ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε το Αγορά Grainger. Όχι μόνο μπορείτε να αγοράσετε

τα πάντα εδώ, από τα μεταχειρισμένα βιβλία έως τον νέο Dr. Martens, είναι ο παράδεισος ενός φαγητού. Στη συνέχεια, τα φρέσκα θαλασσινά εκτίθενταιΗ λειτουργία Quayside Newcastle Gay Weekend Break σε τεμάχια κρέατος. Για το φαγητό του δρόμου, προτείνω Φαζ φαγητό για νόστιμη τουρκική κουζίνα, Ναμ Μπι για το αρωματικό αμυδρό ποσό του, και Πίτσα από το Slice για τις παραδοσιακές φέτες της πίτσας. Για καταπληκτικά κέικ και τέλεια ζαχαροπλαστική Ζαχαροπλαστείο Pet Lamb είναι δύσκολο να νικήσεις.

Νυχτερινές κουκουβάγιες: Αφού επιστρέψετε στο ξενοδοχείο με τα ψώνια σας και χαλαρώσετε, ήρθε η ώρα για μια περίφημη βραδινή έξοδο στο Newcastle. Το 'The Pink Triangle' είναι κοντά στο Metro Radio Arena οπότε μια συναυλία είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη βραδιά (κάντε κράτηση εκ των προτέρων). Για φθηνά και σκουπίδια ποτά προτού χτυπήσετε το dancefloor, θα το συνιστούσα του Rusty or #Κεντρικός. Για κάτι λίγο πιο πολιτισμένο χτύπημα διακόπτης. Ανάλογα με το τι είναι στο SR44, θα καταλήξετε πάντα Power House χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κυριακή

Χαρακτηριστικό διάλειμμα Σαββατοκύριακου Ouseburn Newcastle GayLazy Sunday απόγευμα: Αν κάνατε σωστά τη νύχτα σας, δεν θα είστε έτοιμοι για επίπονες δραστηριότητες σήμερα. Αν είναι ηλιόλουστο απόγευμα, κατευθυνθείτε στο ιδιόμορφο κέντρο των χίπστερ Ouseburn για παραδοσιακές παμπ Geordie και υπέροχους κήπους μπύρας. Εάν μπορείτε να στομαχίσετε μια παράσταση μικρού μήκους, δείτε μια παράσταση στο Βασιλικό θέατρο, Βόρεια σκηνή or Ζωντανό Θέατρο. Εναλλακτικά, υπάρχουν δύο σάουνες στο γκέι χωριό για να χαλαρώσετε Βάση και Αριθμός 52.

Μυστικός δείπνος: Πριν φύγετε, πιέστε σε ένα τελευταίο γεύμα. Για γκουρμέ παμπ, δοκιμάστε Το Earl of Pitt Street or House of Tides. Για καλό ιταλικό φαγητό δοκιμάστε Marco Polo. Νιούκαστλ Chinatown προσφέρει μια σειρά από ανατολίτικες αρθρώσεις για να διαλέξετε, αλλά το αγαπημένο μου είναι πιθανώς Ουρανός.

Αγαπάμε το Newcastle και είναι η ιδιόμορφη κουλτούρα του Geordie.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Newcastle

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Newcastle από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Newcastle για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας