Νότια όχθη

Ανακαλύψτε το Λονδίνο σαν τοπικό

Εξερευνήστε το Λονδίνο όπως συχνάζουν οι ντόπιοι.

Μαζί με το Παρίσι και την Μπανγκόκ, το Λονδίνο είναι η πόλη με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο. Προσελκύει πολύ περισσότερους τουρίστες από ακόμη και τη Νέα Υόρκη. Το Λονδίνο είναι το μοναδικό μεγαλείο της Ευρώπης. Με αριθμητικούς όρους, είναι επίσης η πιο gay gay πόλη στον κόσμο. Υπάρχουν περισσότεροι ενεργοί χρήστες του Grindr στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου από οπουδήποτε αλλού.

Τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου είναι παγκοσμίως γνωστά: τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η πλατεία Τραφάλγκαρ κ.λπ. Αυτός ο οδηγός θα σας παρουσιάσει ορισμένα από τα αξιοθέατα που οι κάτοικοι τείνουν να συχνάζουν, από πάρκα έως γκέι μπαρ έως ανατριχιαστικά μουσεία.

Καλωσήρθατε

Το Μουσείο Wellcome

Ο Henry Wellcome ήταν βικτοριανός φαρμακευτικός επιχειρηματίας. Θεωρείται ένας από τους ιδρυτές της σύγχρονης ιατρικής. Άφησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στη διαθήκη του για φιλανθρωπία. Αυτά τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για να ξεκινήσουν το Wellcome Trust, ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά φιλανθρωπικά ιδρύματα στον κόσμο. Ιδρύθηκε επίσης η συλλογή Wellcome.

Ήταν μεγάλος συλλέκτης. Μπορείτε να δείτε μερικά από τα θαύματα που συγκέντρωσε στο Wellcome Trust - είναι στον δρόμο από το σταθμό King's Cross. Στο Wellcome Trust, μπορείτε να δείτε περίεργα και υπέροχα πράγματα όπως την οδοντόβουρτσα του Ναπολέοντα, τα παπούτσια της Florence Nightingale, τα αρχαία ρωμαϊκά σεξουαλικά παιχνίδια, τα μεσαιωνικά βασανιστήρια και πράγματα τόσο περίεργα που δεν μπορούμε καν να τα δημοσιεύσουμε εδώ. Πηγαίνετε και ελέγξτε το.

Νότια όχθη

Περπατήστε στη Νότια Όχθη

Το περπάτημα στη Νότια Όχθη είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο. Είναι μια εύκολη πλοήγηση με τα πόδια - ευθεία γραμμή κατά μήκος του Τάμεση προς το κέντρο του Southbank. Θα περάσετε το Saint Paul και πολλά άλλα ορόσημα. Είναι μια ιδιαίτερα όμορφη βόλτα το βράδυ, καθώς τα κτίρια φωτίζονται και βλέπετε αντανακλάσεις στο ποτάμι.

Περιοχή

Αγορά του Borough

Και αυτό μας φέρνει στο σημείο εκκίνησης. Προχωρήστε στο σταθμό Bridge του Λονδίνου και περπατήστε απέναντι από την αγορά Borough Market. Προχωρήστε στην αγορά και κάντε έναν σύντομο περίπατο μέχρι τον Τάμεση. Είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για τη βόλτα σας στο Southbank.

Το Borough Market αξίζει να το επισκεφτείτε. Είναι μια από τις καλύτερες και παλαιότερες αγορές τροφίμων του Λονδίνου - χρονολογείται τουλάχιστον από τον 12ο αιώνα. Θα βρείτε όλων των ειδών τα φαγητά να δοκιμάσετε. Εγγύηση ότι δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε! Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για φαγητό στο δρόμο στο Λονδίνο. Η Borough Market είναι κλειστή τις Κυριακές.

Ηράνθεμο

Primrose Hill

Πολλοί επισκέπτες στο Λονδίνο θα κατευθυνθούν στο Κάμντεν για να δουν τι απομένει από το μποέμικο παρελθόν του. Οι τιμές των σπιτιών έχουν αυξηθεί τόσο πολύ, οι πανκ και οι χίπστερς δεν μπορούν πραγματικά να αντέξουν οικονομικά τον Κάμντεν! Θα δείτε ακόμα μερικούς από τους πάγκους της αγοράς που πωλούν ρούχα και μπαρ που έβλεπε η Amy Winehouse.

Στον δρόμο από την αγορά Camden θα βρείτε τον Primrose Hill. Είναι επενδεδυμένο με παστέλ, ακριβά ακριβά αρχοντικά. Αν κατευθυνθείτε στην κορυφή του λόφου, θα σας υποδεχτεί με μια από τις πιο γοητευτικές απόψεις του Λονδίνου. Ένα ιδανικό μέρος για ένα πονηρό πικνίκ. Θα απολαύσετε εκπληκτική θέα στα Regent's Parks και στον ορίζοντα του Λονδίνου.

RVT

Γκέι μπαρ δημοφιλή στους ντόπιους

Το Λονδίνο είναι γεμάτο γκέι μπαρ - δεν χρειαζόσουν να σου το πούμε αυτό. Αλλά ποια γκέι μπαρ είναι πιο δημοφιλή στους ντόπιους; Είναι λίγα! Δύο ζυθοποιίες είναι καλό και συχνά λείπει από τους τουρίστες, καθώς είναι στο Clapham, σε αντίθεση με το Soho. Παρεμπιπτόντως, το Clapham φιλοξενεί έναν τεράστιο πληθυσμό LGBT+. Αν ανοίξετε το Grindr στο Clapham, το τηλέφωνό σας θα εμφανίζει ειδοποιήσεις - συμβουλή πληροφοριών (είσαστε ευπρόσδεκτοι).

Το RVT είναι ένα από τα πιο ιστορικά γκέι μπαρ του Λονδίνου. Είναι στο Vauxhall, κάποτε - και κατά κάποιο τρόπο ακόμα! - μια μεγάλη περιοχή gay clubbing στο Λονδίνο. Το RVT έχει επιβιώσει από την άνοδο και την πτώση τόσων πολλών μπαρ και τόσων πολλών σκηνών. Είναι το μπαρ όπου ο Φρέντι Μέρκιουρι πήρε μια παρασυρμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα για ένα ποτό σε μια πολύ εμβληματική βραδιά. Το RVT συνεχίζει να είναι δυνατό. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δείτε ένα drag show.

Αν ψάχνετε για τα καλύτερα γκέι μπαρ στο Λονδίνο, διαβάστε τον οδηγό μας γκέι μπαρ στο Σόχο.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Τι υπάρχει σήμερα

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στο Λονδίνο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Λονδίνο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας

Η καλύτερες εμπειρίες in Λονδίνο για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας