Περισσότερα αξιοθέατα στη Μανίλα

Περισσότερα αξιοθέατα στη Μανίλα

Όπως πολλές μεγάλες πόλεις, η Μανίλα είναι μεγάλη, βρώμικη και πολυσύχναστη. Αλλά η πόλη είναι το χωνευτήρι πολλών πολιτιστικών επιρροών. Έτσι, οι επισκέπτες μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο για να εκτιμήσουν πλήρως τη μοναδικότητά του.

Όπως με πολλές πόλεις των αναπτυσσόμενων χωρών, η κατάσταση της κυκλοφορίας στη Μανίλα είναι φρικτή και το χάσμα μεταξύ φτώχειας και ευημερίας είναι διαφορετικό.

Αυτή η πυκνοκατοικημένη πόλη, ωστόσο, έχει πολλά να απολαύσετε - από μια υπέροχη γκάμα ξενοδοχεία εξαιρετικής αξίας σε μια ακμάζουσα γκέι σκηνή, με αρκετά μπαρκλαμπ χορού και σάουνες για να απασχοληθούν οι περισσότεροι γκέι επισκέπτες.

Εκτός από όλα τα gay πράγματα, εδώ είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα της Μανίλα που μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε.

 

Ενδομυός

 

Ιδρύθηκε από τους Ισπανούς το 1571, η περιοχή Intramuros είναι η ιστορική καρδιά της Μανίλα. Εξερευνήστε τα λίγα ερείπια και τους επιζώντες αρχιτεκτονικούς θησαυρούς, καθώς τα περισσότερα από τα μεγάλα παλιά κτίρια της Intramuros καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της Μάχης της Μανίλα το 1945.

 

Σύγχρονη Μανίλα

 

Κατά μήκος της λεωφόρου Chino Roces, το Manila Contemporary φιλοξενεί συχνά παγκόσμιας κλάσης εκθέσεις καθιερωμένων και αναδυόμενων καλλιτεχνών τόσο από τις Φιλιππίνες όσο και από εκεί.

Καθεδρικός ναός της Μανίλα

 

Μανίλα

 

Στην καρδιά του Intramuros, αυτός ο παλιός καθεδρικός ναός είναι μαγευτικός και όμορφα διακοσμημένος με βιτρό.

Υπέροχο για να περάσετε ένα απόγευμα να τραβήξετε φωτογραφίες και να βιώσετε τις ρωμαιοκαθολικές παραδόσεις.

 

Φωτοστέφανο

 

Χαλαρά μεταφρασμένο ως "jumble-jumble", το Halo-halo είναι ένα δροσιστικό μείγμα ξυρισμένου πάγου και εξατμισμένου γάλακτος, συνήθως αναμεμιγμένο με γλυκά φασόλια, φρούτα, nata de coco, καραμέλα Φιλιππινέζικης κρέμας, συμπυκνωμένο πορφυρό γιαμ και ζελέ.

Αυτό το μοναδικό επιδόρπιο-ποτό είναι απλά ακαταμάχητο σε ζεστές χώρες όπως οι Φιλιππίνες.

 

Μουσείο παπουτσιών Marikina

 

Η αμφιλεγόμενη πρώην Πρώτη Κυρία των Φιλιππίνων, Imelda Marcos ήταν πάντα (α)διάσημη για τη συλλογή των υποδημάτων της.

Δείτε την εντυπωσιακή συλλογή της από περίπου 1,200 ζευγάρια παπουτσιών σχεδιαστών στο Μουσείο Παπουτσιών Marikina.

 

Κόλπο της Μανίλα

 

Κόλπο της ΜανίλαΠιάστε ένα δροσιστικό χυμό Calamansi και κάντε μια βόλτα στον κόλπο της Μανίλα για να δείτε τον ήλιο να φιλάει αργά τον ορίζοντα αντίο. Εξαιρετικό μέρος για παρακολούθηση ανθρώπων.

Εάν η διάθεση είναι έτοιμη, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς την αγορά υγρού, να αγοράσετε μερικά θαλασσινά και να τα πάρετε σε ένα από τα κοντινά εστιατόρια και θα χρησιμοποιήσουν τα συστατικά σας για να προετοιμάσουν ένα νόστιμο πιάτο θαλασσινών της επιλογής σας.

[κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία κοντά στον κόλπο της Μανίλα]

 

Binondo

 

Η πολύχρωμη Chinatown της Μανίλα, ηλικίας 400 ετών, είναι ίσως η παλαιότερη Chinatown στον κόσμο. Το Binondo, το οποίο φιλοξενεί τις Φιλιππινέζικες κοινότητες, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για τους εορτασμούς της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς, τις γαστρονομικές προσφορές, τα εξειδικευμένα καταστήματα και τους χώρους λατρείας.

[κάντε κλικ εδώ για ξενοδοχεία κοντά στο Binondo / Chinatown]

Μπαλούτ1

 

μπαλότ

 

Οι Φιλιππινέζοι έχουν ένα μοναδικό σνακ που ονομάζεται "balut", το οποίο είναι στην πραγματικότητα γονιμοποιημένο έμβρυο πάπιας. Αν έχετε στομάχι για περιπέτεια, δοκιμάστε το!

 

Divisoria

 

Το Divisoria, η Μέκκα για τα ψώνια του κυνηγού ευκαιριών, είναι το μέρος που πρέπει να πάτε, καθώς έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε σε φτηνές τιμές. Είτε ψάχνετε για είδη σπιτιού, ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια, φαγητό ή κοστούμια, μπορείτε να το βρείτε σίγουρα εκεί.

Εάν αγοράζετε χύμα, θυμηθείτε να παζαρέψετε για ακόμη χαμηλότερη τιμή.

 

Τζέπνι

 

Το τζιπney είναι ένας σημαντικός τρόπος δημόσιας συγκοινωνίας στη Μανίλα. Δοκιμάστε να το οδηγήσετε στον προορισμό σας για να ζήσετε τη Μανίλα σαν έναν πραγματικό μπλε τοπικό.

Το Jeepneys περπατά σχεδόν παντού στο Metro Manila. Ο βασικός ναύλος ξεκινά από P8.00.

Αναγνώριση εικόνων

Ενημερώθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2016.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Περισσότερα Gay Travel News, Συνεντεύξεις και Χαρακτηριστικά

Οι καλύτερες περιηγήσεις στη Μανίλα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Μανίλα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Μανίλα για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας